DNA Tablettinetti 4G

2,90 

DNA:n edullinen mobiililaajakaista liittymä tablettiin

  • Liittymä sopii hyvin esimerkiksi uutisten lukemiseen
  • Edullinen mobiililaajakaista jonka liittymä ei ole määräaikainen
  • Nopeus 50 Mbit/s
  • EU-datapaketti: 2 Gt/kk
  • Netti: 0,99 €/käyttövuorokausi (maksat netistä käytön mukaan)

Tilaa DNA:lta!

Tabletti on mukava laite, joka kulkee näppärästi mukana oikeastaan missä vain ja sen avulla esimerkiksi e-kirjojen lukeminen tai elokuvien katseleminen on sujuvampaa kuin puhelimen pieneltä näytöltä. Tällaiselle laitteelle ei tarvita kovinkaan raskasrakenteista nettiä, joten siksi kannattaa pitää mielessä DNA Tablettinetti 4G.

Vaikka 5G puhuttaakin paljon, tosiasia on kuitenkin, että suurin osa meistä tyytyy ihan 4G-nopeuteen vielä vuosien ajan, sillä 5G:n nopeudesta hyötyvät ensisijaisesti sellaiset, jotka tuottavat itse nettiin suoratoistolähetyksiä ja seuraavat niitä.

DNA Tablettinetti 4G on tarkoitettu ihan tavalliselle käyttäjälle, kun tarkoituksena on vain päästä nettiin ihan kehuttavalla nopeudella. Nettiliittymään kuuluva nopeus on 50 Mbit/s, joka riittää vallan mainiosti esimerkiksi elokuvien katseluun arkisesta nettiselailusta nyt puhumattakaan. Vaikka nimessä sitä ei mainitakaan, DNA Tablettinetti 4G sopii myös kannettaville tietokoneille.

Tämä tablettiliittymä on kätevä ja edullinen esimerkiksi mökille, jossa vaatimuksena on ihan peruskäyttöön tuleva netti. Liittymän perusmaksu on 2,90 €/kk, jonka lisäksi sinulta veloitetaan 0,99 € jokaista vuorokautta kohden, jolloin netti on ollut päällä. Liittymään ei myöskään kuulu minkäänlaista määräaikaa, vaan sen pituus on ihan sinusta itsestäsi kiinni. Poistuessasi Suomesta muihin EU-maihin, sinulla on käytössäsi 2 gigaa dataa kuukaudessa samalla hinnalla kuin kotimaassakin.

Operaattori

DNA

EU-käyttö

2 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä (0,99 €/vrk)

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei