Nextory

9,99 

Nextoryn valikoimissa on runsaasti monenlaista kirjallisuutta, mikä taatusti miellyttää käyttäjiä. Valikoimaa on itse asiassa niin paljon, että Nextory pystyy kilpailemaan minkä tahansa muun äänikirjapalvelun kanssa kirjojen määrässä. Kirjallisuus on jaettu eri kategorioihin, mikä helpottaa kirjojen etsimistä.

Tutustu Nextoryyn!

Osasto:
Nextory kuuluu Suomen suosituimpiin äänikirjapalveluihin, mikä ei ole ihme. On nimittäin selvää, että tämä laajan valikoiman tarjoava palvelu pystyy viihdyttämään kaikenlaisia ja kaiken ikäisiä ihmisiä. Nextorylta löytyy äänikirjoja ja e-kirjoja aina vauvasta vaariin. Valittavana on tavallisen fiktiivisen kaunokirjallisuuden lisäksi muun muassa elämäkertoja, jotka ovatkin hyvin suosittuja tänä päivänä. Nextory pystyy siis kokonaisuudessaan tarjoamaan kaikkea sitä, mistä kuluttajat ovat valmiita maksamaan äänikirjapalveluiden osalta.

Kattavan tarjonnan lisäksi on monta muutakin syytä pitää Nextorysta. Se on erittäin helppokäyttöinen palvelu, jota voi käyttää niin iOS- kuin Android-käyttöjärjestelmää käyttävällä mobiililaitteella. Palvelu tilataan kuukaudeksi kerrallaan ja tilauksen voi päättää koska tahansa.

Toki jotkut käyttäjät voisivat toivoa enemmän esimerkiksi suomenkielistä kirjallisuutta. Sitä on saatavilla, mutta uutuudet eivät välttämättä ole kuunneltavissa välittömästi. Myös Nextoryn edullisemmat kuukausipaketit eivät tarjoa uutuuskirjoja heti, vaan odotusaika on noin kuusi kuukautta. Tämä on siis yksi niistä seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon pakettia valitessa. Jotkut käyttäjät voivat kokea hankalaksi myös sen, että Nextory ei ole Apple CarPlay -yhteensopiva. Sen sijaan Androidilla käytettäessä palvelun voi yhdistää myös autoradioon.

Katso myös: Bookbeat ilmainen kokeilu 14 pv

Nextory äänikirjat hinta

Nextorylla on monia eri paketteja, joiden joukosta jokainen voi valita itselleen ja omaan budjettiinsa parhaiten sopivimman. Nextoryn paketit ovat Pronssi, Kulta ja Perhe. Näistä Pronssi on kaikkein edullisin. Paketin kuukausihinta on ainoastaan 9,99 euroa, mutta kuukausittaista kuuntelu- ja lukuaikaa on rajattu. Kuuntelu- ja lukutuntien määrä on 20. Kulta-paketti taas maksaa 16,99 euroa kuukaudessa. Sillä saa kuunnella rajattomasti äänikirjoja ja lukea e-kirjoja. Perhepaketin hinta taas alkaa 19,99 eurosta kuukaudessa. Nimensä mukaisesti kyseinen paketti on tarkoitettu kokonaiselle perheelle, jolloin profiileja voi luoda jopa neljä. Samaan aikaan käytössä voi olla kahdesta neljään profiilia riippuen siitä, millainen Perhepaketti on käytössä.

Nextory ilmainen kokeilu on hyvä keino tutustua äänikirjapalveluun. Nextory ilmainen kuukausi antaa mahdollisuuden kokeilla palvelua maksutta, jotta voi tehdä lopullisen päätöksen siitä, haluaako palvelun tilata. Jos palveluun on tyytyväinen, jatkuu Nextory tilaus automaattisesti ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Myös Nextory alennuskoodi on mahdollista hyödyntää. Sen avulla tilauksen saa vieläkin edullisemmin.

Lataa Nextory ja hyödynnä tarjous!

Nextoryn kuunteleminen eri laitteilla on todella kätevää, sillä Nextory toimii niin iOSilla kuin Androidillakin. Mobiililaitteella kuunnellessa ja luettaessa tulee omalle laitteelle ladata Nextoryn sovellus. Sen voi ladata sovelluskaupasta. Nextory Androidille löytyy siis Google Play -kaupasta ja Nextory iPhonelle löytyy Apple Storesta. Sovellusten lataaminen on ilmaista ja äänikirjat sekä e-kirjat ovat välittömästi saatavilla sovelluksen lataamisen ja omalle tilille kirjautumisen jälkeen. Kannattaa myös pysyä sisäänkirjautuneena sovellukseen, sillä silloin koko valikoima on saatavilla vain yhdellä napin painalluksella. Se helpottaa palvelun käyttämistä huomattavasti.

Nextorylle on saatavilla monia eri tarjouksia, joiden avulla äänikirjapalvelun voi saada vieläkin edullisempaan hintaan. Jotkut tarjouksista myös antavat mahdollisuuden kokeilla Nextorya ilmaiseksi pidemmän aikaa. Tällaiset tarjoukset ovat ehdottomasti kuluttajien mieleen, sillä niiden avulla voi säästää selvää rahaa. Esimerkiksi Nextory alennuskoodeja voi löytää helposti netistä. Alennuskoodit ovat voimassa tietyn ajan, joten kannattaa selvittää, että alennuskoodi on voimassa silloin, kun sitä yrittää käyttää. Alennuskoodeja tulee kuitenkin aina lisää, joten tarjouksia kannattaa tarkailla jatkuvasti.

Miten Nextory toimii?

Nextory on erittäin helppokäyttöinen äänikirjapalvelu, johon luodaan tili. Tilin luominen onnistuu Nextoryn nettisivuilla. Ensin valitaan itselle sopiva paketti. Jos valinta on Perhepaketti, tulee silloin valita myös tarkka profiilien määrä. Kahden profiilin tili maksaa 19,99 euroa, kolmen profiilin tili 23,99 euroa ja neljän profiilin tili 27,99 euroa kuukaudessa. Kun paketti on valittu, luodaan Nextoryyn tili omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Tämän jälkeen oma maksukortti tulee vahvistaa, sillä palvelun maksu veloitetaan automaattisesti maksukortilta. Maksukortin voimassa olosta tulee huolehtia. Jos maksukortti ei ole voimassa tai sillä ei ole katetta, tili suljetaan. Omia maksutietoja ja muitakin tietoja voi päivittää tarvittaessa omilla sivuilla. Omilla sivuilla voi myös vaihtaa tilaamaansa pakettia tai irtisanoa tilauksen niin halutessaan. Tilaus on voimassa aina kuukauden kerrallaan, joten tilauksen irtisanominen alkaa seuraavan kuukauden alusta. Nextoryn lisäksi myös Storytel tarjoaa ilmaista kokeilujaksoa. 

Nextory kirjat

Nextoryn valikoimissa on runsaasti monenlaista kirjallisuutta, mikä taatusti miellyttää käyttäjiä. Valikoimaa on itse asiassa niin paljon, että Nextory pystyy kilpailemaan minkä tahansa muun äänikirjapalvelun kanssa kirjojen määrässä. Kirjallisuus on jaettu eri kategorioihin, mikä helpottaa kirjojen etsimistä. Suomenkielisten kirjojen lisäksi valittavana on myös englanniksi ja ruotsiksi luettua ja kirjoitettua kirjallisuutta. Toki suomenkielinen kirjallisuus on suurimmassa roolissa, sillä suurin osa haluaa lukea ja kuunnella kirjoja suomeksi. Valittavana on myös helppolukuisia kirjoja, jotka sopivat erityisen hyvin lapsille, jotka ovat vasta oppineet lukemaan. Esimerkiksi Tuula Kallioniemen Eino ja Reino -sarja kuuluu tällaisiin helppolukuisiin kirjoihin. Niitä on myös yhtä helppoa kuunnella, joten lapsi voi laittaa äänikirjan kuulumaan vaikka leikkiessään.

Valikoimassa on paljon sekä suomalaisten että ulkomaalaisten kirjailijoiden teoksia. Suomalaisten kirjailijoiden osalta edustettuina ovat niin suositut kirjailijat kuin hieman vähemmän tunnetut nimet. Kuunneltavissa ja luettavissa ovat esimerkiksi Rosa Liksomin Väylä ja Anja Snellmanin Antautuminen. Toki myös klassikoitakin on saatavilla, joten vanhempiakaan teoksia ei tule unohtaa. Ulkomaalaisista kirjailijoista Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarjan kirjat löytyvät niin äänikirjoina kuin e-kirjoina. Himoshoppaaja tuo tunnetusti hymyn huuleen, joten kyseessä on todella hyvän mielen kirjasarja, jota voi suositella kaikille. Myös suosittu ruotsalaiskirjailija Liza Marklund on hyvin edustettuna. Hänen teoksistaan löytyy niin uudempaa kuin vanhempaakin tuotantoa. Valikoimasta voi hakea itselleen mieluisaa kirjallisuutta joko kirjailijan tai kirjan nimellä.

Nextory: UKK

Toimiiko Nextory sekä Androidilla että iOSilla?
Nextory toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmillä.

Onko Nextoryyn saatavilla ilmaista kokeilujaksoa tai alennuskoodia?
Nextoryyn on saatavilla ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaaliin hintaan, mikäli tilausta ei peruta. Netistä voi löytää myös useita alennuskoodeja, joiden avulla palvelun saa käyttöönsä edullisempaan hintaan.

Millaisia paketteja Nextoryyn on saatavilla?
Nextoryn voi valita joko Pronssi-, Kulta- tai Perhe-paketilla. Perhe-pakettiin voi liittää kahdesta neljään profiilia omien tarpeiden mukaan.

Miten Nextoryn tilaus maksetaan?
Nextoryn tilaus veloitetaan automaattisesti pankki- tai luottokortilta. Omat korttitiedot täytyy tallettaa omille sivuille. Tietoja voi käydä tarpeen tullen päivittämässä.

Onko Nextoryssa kotimaista vai ulkomaista kirjallisuutta?
Nextorysta löytyy sekä kotimaisten että ulkomaisten kirjailijoiden teoksia.

Pääseekö Nextoryssa kuuntelemaan tai lukemaan myös uutuuksia?
Nextory tarjoaa kattavan valikoiman uutuuksia, mutta jotkut uutuuksista voivat tulla valikoimaan pienellä viiveellä.

Voiko Nextoryn tilauksen irtisanoa koska tahansa?
Nextoryn tilaus on voimassa kuukauden kerrallaan, eli sen saa irtisanoa koska tahansa. Irtisanominen astuu voimaan seuraavan kuukauden alusta.Kuinka Nextoryyn luodaan tili?
Nextoryyn on helppoa luoda tili. Tili luodaan valitsemalla itselle sopiva paketti. Sen jälkeen tilin luominen valmistellaan omalla sähköpostiosoitteella sekä itse keksimällä salasanalla. Äänikirjat ja e-kirjat ovat välittömästi käytettävissä tilin luomisen jälkeen.