Storytel

9,99 

Storytelistä löytyy monipuolisesti erilaista kirjallisuutta. Valittavana on niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Kaunokirjallisuuden lisäksi Storytelistä löytää elämäkertoja ja paljon muuta. Esimerkiksi suositulta Nora Robertsilta löytyy paljon eri teoksia, joita voi etsiä joko suoraan kirjailijan tai kirjan nimellä tai vaihtoehtoisesti kategorian dekkarit alta.

Pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Edun yhteydessä tulee aina mainita (mielellään sekä suullisesti että tekstinä) että: ”Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita” Storytel-edun ehdot Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk

Tutustu Storyteliin!

Osasto:

Äänikirjapalvelut ovat vallanneet markkinoita, sillä äänikirjoilla on paljon hyviä puolia. Monet kokevat, ettei heillä ole aikaa lukea kirjoja. Sen vuoksi äänikirja voikin olla helpompi vaihtoehto, sillä sitä voi kuunnella esimerkiksi matkalla töistä kotiin. Äänikirjan saa kuulumaan suoraan vaikka omasta puhelimesta. Yksi Storytelin äänikirjapalvelun hyvistä puolista onkin sen helppokäyttöisyys. Tarjolla on myös kattavasti erilaisia kirjoja laidasta laitaan. Kuunneltavaa riittää siis pitkäksi aikaa ja joukossa on myös aivan uusia uutuuksia. Storytelin hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti myös se, että sieltä löytyy sen omia julkaisuja, joita ei ole saatavilla muualla.

Storytelissä on tarjolla erityisesti vieraskielistä kirjallisuutta, mutta toki valikoimasta löytyy myös suomalaisia teoksia. Jotkut voivat kuitenkin kaivata enemmän kotimaista kirjallisuutta. Suomalaisten teoksien saapuminen Storyteliin kestää hieman kauemmin kuin moniin muihin äänikirjapalveluihin. Storytelin tulee nimittäin odottaa, että suomalaiset teokset saadaan käyttöön muilta julkaisijoilta. Englanninkielistä kirjallisuutta siis on runsaasti saatavilla suomeksi käännettynä, mutta sitä löytyy vielä kohtalaisen vähän alkuperäisellä kielellä. Jotkut voivat siis kaivata enemmän englanniksi luettua tai kirjoitettua sisältöä.

Storytel hinta

Storytel on varsin kilpailukykyinen äänikirjapalvelu, sillä sen hinta on maltillinen. Kun sisältöä vertaa äänikirjapalvelun hintaan, voi sen todeta olevan hyvässä suhteessa. Storyteliä voi kokeille ilmaiseksi ennen tilauksen tekemistä. Tuollainen kokeilujakso on ehdottomasti kuluttajien mieleen, sillä ilmaisen kokeilujakson aikana voi tutustua äänikirjapalvelun tarjontaan ja löytää sieltä mieleistään kuunneltavaa tai luettavaa e-kirjojen muodossa. Storytelille on saatavilla myös alennuskoodeja. Storytel alennuskoodi pystyy tarjoamaan mahdollisuuden ostaa palvelu edullisempaan hintaan. Storytelin lisäksi muita suosittuja äänikirjapalveluja ovat esimerkiksi Nextory ja Bookbeat.

Normaalilla hinnalla Storytelillä on saatavilla Storytel Unlimited -palvelu, joka nimensä mukaisesti mahdollistaa äänikirjapalvelun käyttämisen rajoituksetta. Äänikirjapalvelun kuukausihinta on 16,99 euroa, mikä varmasti sopii monen kuluttajan kukkarolle. Storytel Unlimited -palveluun kuuluu yksi aikuiskäyttäjä ja yksi lapsikäyttäjä. Näin kaksi henkilöä voi siis käyttää palvelua. Kirjoja voi tallentaa myös siten, että niitä voi kuunnella tai lukea offline-tilassa. Storytel ilmainen kuukausi kannattaa siis hyödyntää ensin, jonka jälkeen tilaus jatkuu kuukausi kerrallaan. Tilauksen voi irtisanoa koska tahansa.

Jos Storyteliä haluaa käyttää vain rajatun ajan kuukaudessa, voi tilauksessa säästää ottamalla Storytel Light -version. Sen hinta on 9,99 euroa kuukaudessa ja se sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa. Tämä Light-versio sopii sellaisille käyttäjille, jotka eivät vietä paljon aikaa äänikirjojen parissa. Storytelille kannattaa myös ilmoittaa, mikäli käyttäjä on opiskelija. Storytel tarjoaa opiskelija-alennuksen kaikille opiskelijoille.

Lataa Storytel ja hyödynnä tarjous!

Storyteliä voi kuunnella monipuolisesti erilaisilla laitteilla. Esimerkiksi älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneella voi kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja aina silloin, kun haluaa. Storytelin ottaminen käyttöön on todella helppoa. Se onnistuu kätevästi menemällä Storytelin nettisivuille ja tilaamalla palvelun käyttöönsä. Kun Storyteliin on luotu käyttäjätunnus, ovat äänikirjat ja e-kirjat heti saatavilla. Storytel toimii loistavasti aivan kaikilla käyttöjärjestelmillä, kuten Androidilla, iOSilla, Macilla ja Windowsilla. Jos äänikirjapalvelua käyttää mobiililaitteella, tulee omalle laitteelleen ladata Storytelin sovellus. Sovelluksen kautta pääsee hyödyntämään Storytelin tarjontaa rajattomasti. Storytel Kids Moden voi asentaa suoraan lapsen mobiililaitteeseen. Kun sovellukseen on kirjautunut automaattisesti, ei Storyteliin tarvitse kirjautua aina uudelleen.

Ennen Storytelin ottamista käyttöön kannattaa kuitenkin tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin. Tarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajan, joten Storytel tarjouksen kanssa tulee olla nopea. Storytel alennuskoodeja voi löytää netistä. Alennuskoodit vaihtelevat aika ajoin, joten kannattaa siis kiinnittää huomiota siihen, että käytettävä alennuskoodi on varmasti voimassa. Alennuskoodi on kuitenkin loistava tapa säästää rahaa ja päästä samalla tutustumaan äänikirjapalveluun edullisempaan hintaan. Alennushintaisen jakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaaliin hintaan.

Miten Storytel toimii?

Storytelin käyttö aloitetan luomalla Storytel tili. Tilin luominen onnistuu kätevästi menemällä Storytelin nettisivuille, jossa tilin pääsee luomaan jo etusivulla. Tilin voi luoda nopeasti ja helposti suoraan Facebookin kautta. Toisaalta on myös mahdollista syöttää tiedot manuaalisesti, jolloin tilin luomiseen kuluu hieman enemmän aikaa, mutta ei kuitenkaan muutamaa minuuttia kauempaa. Storytel tili luodaan omalla sähköpostiosoitteella sekä itse päätetyllä salasanalla. Jos uudelle käyttäjällä on lahjakortti tai kampanjakoodi, tulee se syöttää heti tilin luomisen yhteydessä. Näin ostokselle saadaan edullisempi hinta. Storytelin tilauksen yhteydessä tulee päättää, haluaako tilata normaalin Storytel Unlimited -version vai rajoitetun Storytel Light -version. Opiskelijan kannattaa hyödyntää alennus ja ilmoittaa oma opiskelijanumeronsa Storytelille. Opiskelijat pääsevät kuuntelemaan äänikirjoja ja lukemaan e-kirjoja muita edullisempaan hintaan.

Storytel on siis helppo ottaa käyttöön luomalla käyttäjätunnus ja syöttämällä maksukorttinsa tiedot. Palvelusta veloitetaan automaattisesti kuukausittain ilmoitetulta maksukortilta. Jos maksukortilla ei esimerkiksi ole katetta, Storytel ilmoittaa asiasta ja pyytää päivittämään maksukortin tiedot. Mikäli päivitystä ei tehdä kohtuullisessa ajassa, jäädytetään tilaus siihen saakka, kunnes tilin maksukortti on päivitetty toimivaksi.

Storytelin sovelluksen voi ladata mihin tahansa kannettavaa laitteeseen. Äänikirjoihin ja e-kirjoihin pääsee käsiksi suoraan sovelluksen kautta, joten kuunneltavaa ja luettavaa löytyy todella helposti.

Storytel kirjat

Storytelistä löytyy monipuolisesti erilaista kirjallisuutta. Valittavana on niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Kaunokirjallisuuden lisäksi Storytelistä löytää elämäkertoja ja paljon muuta. Esimerkiksi suositulta Nora Robertsilta löytyy paljon eri teoksia, joita voi etsiä joko suoraan kirjailijan tai kirjan nimellä tai vaihtoehtoisesti kategorian dekkarit alta. Myös ruotsalainen dekkaristi Liza Marklund on suuresti esillä Storytelin valikoimissa. Esimerkiksi Liza Marklundin teos Napapiiri löytyy Storytelistä. Se on saanut loistavat arvostelut kuulijoilta, joten tuo dekkari kannattaa ottaa kuunteluun.

Suomalaisista kirjailijoista esimerkiksi Jarkko Sipilä, Kristiina Vuori ja Enni Mustonen ovat niitä kirjailijoita, joiden teoksia voi löytää Storytelistä. Suomalaiset teokset tulevat Storyteliin hieman viiveellä, mutta saatavilla on kuitenkin aina kattavasti erilaisia suomalaisia kirjoja niin vuosien takaa kuin lähimenneisyydestäkin. Storytelistä voi siis takuulla löytää aina kaikki ajankohtaiset kirjat.
Kirjoja voi etsiä kätevällä hakutoiminnolla vaikka suoraan kirjailijan tai kirjan nimen mukaan. Toisaalta kirjoja voi selata myös kategorioittain. Storytelissä onkin runsaasti erilaisia kategorioita, joihin kirjat on jaettu. Jokainen löytää siis varmasti itselleen kaikkein sopivimmat teokset niin äänikirjojen kuin e-kirjojen muodossa.

Storytel: UKK

Mikä Storytel on?
Storytel on äänikirjapalvelu, jossa voi kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja. Äänikirjapalvelu toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella.Sopiiko Storytel myös lapsille?
Storytelistä löytyy runsaasti lapsille suunnattua kirjallisuutta, joten se sopii yhtä hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin. Storytel tarjoaa myös Kids Moden, jolloin lapset löytävät heille sopivat kirjat helposti.Paljonko Storytel maksaa?
Storytel Unlimited on 16,99 euroa kuukaudessa ja Light-versio 9,99 euroa kuukaudessa.Saako Storyteliltä opiskelija-alennusta?
Storytel myöntää opiskelija-alennuksen kaikille opiskelijoille.Millaisia kirjoja Storytelissä on saatavilla?
Storytelistä voi löytää kirjoja laidasta laitaan aina fiktiivisestä kirjallisuudesta elämäkertoihin.

Voiko Storyteliä käyttää sekä Androidilla että iOSilla?
Storyteliä voi käyttää molemmilla käyttöjärjestelmillä.

Tarjoaako Storytel ilmaisen kokeilujakson?
Storytel tarjoaa ilmaisen kokeilujakson.

Onko Storyteliin olemassa alennuskoodeja tai muita tarjouksia?
Storytelin tilauksiin on saatavilla alennuskoodeja, jotka vaihtuvat aina tietyin väliajoin.