Elisa Liittymät ja liittymätarjoukset

Elisa Saunalahti on kotimainen, vastuullinen ja luotettava teleoperaattori. Elisa on tällä hetkellä alansa markkinajohtaja, jonka verkossa toimii noin 6,2 miljoonaa liittymää. Elisa haluaa palvella asiakkaita parhailla mahdollisilla tarjouksilla, laadukkailla tuotteilla sekä ystävällisen asiakaspalvelun avulla. Tiesitkö, että huikea ja aina ajankohtainen Elisa liittymätarjous odottaa juuri sinua verkossa, joten ei muuta kuin tutustumaan lähemmin. Liittymätarjoukset Elisa saat myös aina kätevästi heti käyttöösi ilman minkäänlaisia määräaikaisia sopimuksia.

Tilatessasi itsellesi tai myös muille perheenjäsenille Elisa-liittymän, voit vapaasti valita, haluatko säilyttää ennallaan nykyisen matkapuhelinnumerosi vai vaihtaa sen kätevästi uuteen. Elisa Saunalahti hoitaa liittymän siirron ja vanhan liittymän irtisanomisen sinun puolestasi. SIM-kortti toimitetaan sinulle haluamallasi toimitustavalla.

Saunalahti liittymätarjoukset

Päivitä Elisa liittymäsi kätevästi verkossa. Tiesitkö, että Elisan liittymän päivittäminen on nykyään erittäin helppoa. Liittymän päivität todella nopeasti verkossa kirjautumalla OmaElisa-palveluun. OmaElisa-palvelussa painat päivitä Elisan liittymäsi -painiketta, joka löytyy kätevästi puhelinliittymät-sivun yläreunasta. Kirjaudu kätevästi sisään palveluun OmaElisa-tunnusten avulla. Hyödynnä nyt siis ajankohtaiset Elisa liittymätarjoukset verkossa tai Elisa Saunalahti -myymälässä. Jos sinulla on useita liittymiä, valitse se, jonka haluat päivittää. Valitse liittymävaihtoehto ja tarkista oma tietosi sekä vahvista tilaus verkossa.

Muistathan, että Elisa Saunalahti liittymien lisäksi saat Elisa myymälöistä ja verkkokaupasta myös älypuhelimia, 5G-älypuhelimia sekä perus- että pelipuhelimia. Saunalahti liittymätarjoukset tarjoavat Elisan asiakkaille paitsi runsaasti dataa ja viihdettä niin myös internetin edullisimmat hinnat. Edellä mainitut etuudet saat aina ilman sitoutumispakkoa, kytkykauppaa ja datakattoa. Elisa saunalahti liittymätarjoukset ovat saatavissa sekä Pohjoismaissa että kaikkialla Baltian maissa, joten Elisa palveluita kannattaa hyödyntää myös lomien ja mahdollisten työmatkojen aikana. Liittymätarjoukset Saunalahti tarjoaa asiakkailleen todella huippunopean verkkoyhteyden 4G- tai 5G-verkossa. Liittymätarjoukset saunalahti ovat selkeästi esillä verkossa sekä Elisan myymälöissä ympäri Suomen.

Elisa Saunalahti liittymiä ovat seuraavat:

Tarkasta siis aina ensin Elisa Saunalahti liittymien saatavuus ja kuuluvuus alueellasi ja hyödynnä ajankohtaiset Elisa Saunalahti liittymätarjoukset verkossa tai Elisan myymälöissä. Elisa Saunalahti panostaa aina vastuulliseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun, 100% toimintavarmuuteen ja onnistuneeseen käyttökokemukseen. Tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia sekä omaavat erittäin kattavan 4G- tai 5G-verkon. Elisa on näkyvästi esillä sekä verkossa, televisiossa, radiomainoksissa että myös lehdissä. Elisa haluaa tarjota jokaiselle asiakkaalleen juuri sellaisia palveluita, mitä asiakas on aina etsinyt. Tartu kiinni upeaan mahdollisuuteen päästä nauttimaan kotimaisen operaattorin tunnetusti parhaista liittymäpalveluista.

Katso kaikki Elisa liittymät

OperaattoriLiittymäHinta/kkNopeus (Mbit/s)TietoaTilaa

Elisa nettiliittymätarjoukset

Etsitkö toimivaa, nopeaa ja koko perheelle sopivaa internet -liittymää? Hyvä, olet tullut oikeaan paikkaan. Elisa reilu “Netti kotiin -palvelu” tarjoaa vakaan ja nopean nettiyhteyden etätyöskentelyyn, nettisurffailuun, viihteeseen tai pelaamiseen. Elisa-palvelussa voit valita myös, haluatko liittyä suosittuun 4G-verkkoon vai entistä nopeampaan ja parempaan 5G-verkkoon. Huikean hyvä 5G-verkko tarjoaa korkeimman mahdollisen tiedonsiirtonopeuden, pienimmän viiveen laitteen, palvelimen sekä eri latenssien välillä. Mukana seuraa myös entistä laajempi kaistaleveys esimerkiksi live striimaukseen tai suurten runsaasti tekstiä tai isoja kuvia sisältävien tiedostojen siirtoon.

Elisa nettiliittymävaihtoja ovat:

Laitenetti on todella kätevä juttu! Laitenetin avulla saat riista- ja valvontakamerat sekä ilmalämpöpumput että pistorasiat kätevästi nettiin.

 • Kiinteistöille ja taloyhtiöille tarkoitettu netti

5G Kotinetti on kiinteä, erittäin nopea ja laadukas valinta pari- ja omakotitaloihin sekä pieniin taloyhtiöihin. Elisan 5G Kotinetti toimii ilman sitoutumispakkoa, kytkykauppaa, määräaikaisuutta tai datakattoa. 5G Kotinetti tarjoaa käyttäjälleen myös säännöllistä S-ryhmän bonusta.

 • Elisa Tuplakaista

Tuplakaistan avulla surffaat siellä, missä vain ikinä haluat. Tuplakaista on erittäin suosittu sekä tabletissa että perinteisessä tietokoneessa, kuten läppärissä.

 • Elisa Viihde

Elisa Viihde tarjoaa käyttäjälleen monipuolisen ja laajan sisältötarjonnan sekä mahtavat tallennusmahdollisuudet aina yhdestä paikasta, kuten sarjat, urheilu, elokuvat sekä ohjelmat perheen pienimmille. Mukavaa on siis tiedossa vaikka koko perheelle. Tutustu Elisa Viihde -pakettiin hankkimalla sellainen itsellesi, niin pääset nauttimaan verkon parhaasta viihteestä.

Elisa liittymätarjous: UKK

Kuinka Elisa Viihde -sovellus ladataan?

Lataa Elisa Viihde -sovellus kätevästi kirjautumalla sisään omaan älytelevisioosi. Valitse kotinäkymässä sijaitseva sovelluskaupan painike ja kirjoita hakukenttään Elisa Viihde. Seuraavaksi asennat sovelluksen, joka sopii Samsungin ja LG:n Smart TV -malleihin.

Pitäisikö liittymäni vaihtaa 5G-liittymään?

5G-liittymien suosion kasvaessa, niiden hinta on tullut koko ajan alaspäin, eli käyttäjän hyödyksi. 5G -liittymä tarjoaa etuja, joita 4G ei voi tarjota. Liittymätyypin vaihto sujuu helposti verkko-osoitteessa omaelisa.fi. OmaElisa-palveluun voi kirjautua mobiilivarmentajan tai perinteisten pankkitunnusten avulla.

Voiko määräaikaisella sopimuksella tehdä uuden numeronsiirron Elisa-operaattorille?

Kyllä voi. Asiakkaan kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa määräaikaisen sopimuksen kesto viimeksi tulleesta matkapuhelinlaskusta. Voimassa oleva määräaikainen sopimus nykyisen operaattorin kanssa tarkoittaa, että uusi numerosi voidaan siirtää nykyisen sopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä. Ota siis tämä huomioon, kun olet vaihtamassa liittymää.

Onko Elisa vastuullinen operaattori?

Elisa Saunalahti on teleoperaattorina paitsi tunnettu ja kotimainen, myös vastuullinen ja luotettava. Elisalla on noin 2,8 miljoonaa henkilö- ja yritysasiakasta. Teleoperaattori Elisa on myös Suomen huomattavimpia yhteisöveronmaksajia. Elisa Saunalahti tarjoaa sekä nopean että kattavan 4G- ja 5G-verkon. Tiesitkö, että nopea Elisa 4G-verkko kattaa jo yli 99% Suomesta. Uuden sukupolven 5G-verkkoihin panostetaan jatkuvasti aktiivisen tuotekehityksen avulla.

Elisa Saunalahti: Käytä nettiä kaikkialla

Monipuoliset ja kattavat Elisa Saunalahti liittymät myydään asiakkaille aina ilman minkäänlaisia kytkykauppoja ja sitoutumispakkoa. Elisan nopeat liittymät palvelevat Suomen lisäksi myös Baltian ja koko Pohjolan alueella. Liittymien hintaan kuuluvat EU-datapaketit takaavat turvallisen ja mukavan käytön kaikissa Euroopan Unionin maissa. Jokainen 5G liittymä kerryttää myös S-Markettien ja Prismojen tarjoamaa S-bonusta.

Numeronsiirto operaattorilta toiselle tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Hankkiessasi Elisa Saunalahti -liittymät voit pitää oman entisen numerosi tai vaihtaa sen kätevästi uuteen. Elisa Saunalahti hoitaa nykyisen liittymäsi muutokset ja irtisanomisen puolestasi. Katso Elisa liittymät puhelinliittymävertailusta.

Vanhan liittymän irtisanominen

SIM-kortti toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla, jonka lisäksi tekstiviesti muistuttaa uuden liittymäsi avauspäivästä noin kolmen päivän kuluessa siitä, kun olet suorittanut tilauksen. Vanhaa liittymääsi voit käyttää aina uuden liittymän avaamiseen asti. Tekstiviestimuistutus SIM-kortin vaihtoa koskien saapuu aina noin vuorokautta ennen SIM-kortin vaihtoa uuteen liittymääsi.

Numeronsiirron voi tehdä myös määräaikaisesta liittymästä. Asiakkaan kannattaa kuitenkin tarkistaa aina määräaikaisen sopimuksen kesto entisen operaattorin laskulta tai olemassa olevasta sopimuksesta. Uuden numeron vaihtoajankohta voi olla vaikkapa entisen sopimuksen päättymistä seuraava arkipäivä tai joku muu valintasi mukaan. Numeron voi siirtää jo ennen, mutta silloin asiakkaan on maksettava entiselle operaattorilleen vanhaan sopimukseen kuuluvat kuukausimaksut kokonaan pois.

Elisa liittymän päivittäminen on nopeaa ja helppoa

 • Päivitä Elisa liittymäsi painamalla nappia puhelinliittymät-sivuston yläreunasta
 • Kirjaudu sisään asetuksiin OmaElisa -liittymään kuuluvilla tunnuksillasi
 • Jos sinulla on käytössäsi useampi Elisa liittymä, valitse kätevästi se liittymä joka päivitetään
 • Vertaile ja valitse itsellesi sopivin liittymävaihtoehto
 • Vahvista tilauksesi

Laskutus- ja toimitustavat

Tiesitkö, että saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskulla jopa huikeat 36 kk? Liittymän voi myös maksaa kokonaan milloin tahansa. Elisa Saunalahti tarjoaa asiakkailleen erittäin nopeat toimitustavat. Elisa Saunalahden kautta voit saada liittymäsi todella nopeasti kotiosoitteeseen asti. Nopeimmillaan tilaus toimitetaan saman vuorokauden aikana, Normaali toimitusaika on aina 0-2 vuorokautta. Toimitustavan voi valita silloin, kun tilaus on Elisan verkkosivulla ostoskorivaiheessa.

Runsaasti erilaisia toimitustapoja

 • Budbeen – toimitus kotiin 0-2 vuorokautta
 • Postin tai Matkahuollon kautta toimitus kotiin 1-2 vuorokautta
 • Nouto paikallisesta Elisan myymälästä 1-2 tuntia
 • Nouto pakettiautomaatista 0-2 vuorokautta
 • Pikatoimitus Postin ylläpitämään pakettiautomaattiin 1-2 vuorokautta
 • Huippunopea Smartmile-pakettiautomaatti noin 5-15 minuuttia
 • Postin tai Matkahuollon pakettiautomaatti 1-2 vuorokautta
 • Toimitus lähimpään palvelupisteeseen 1-2 vuorokautta
 • Oma lähiposti tai Matkahuollon noutopiste 1-2 vuorokautta

Liittymiin voi saada jopa kolmen vuoden takuun, joka tarkoittaa, että takuu koostuu laitevalmistajan myöntämästä 24 kuukauden takuuajasta sekä laajennetusta Elisa Takuusta. Elisa Takuu tarkoittaa kaikkia 01.05.2019 jälkeen asiakkaan hankkimia Elisan myymälästä ostettuja uusia puhelimia tai tabletteja. Elisa Takuu on 36 kuukautta silloin, kun laitteen valmistajan tarjoama takuuaika on Elisa Takuuta lyhyempi tai jo päättynyt.

Kierrätä puhelimesi Elisa Saunalahdella – se kannattaa

 • Kierrättämällä vanhan puhelimesi, saat edullisesti uuden puhelimen
 • Katso osoitteesta https://elisa.fi/ kuinka iso hyvitys sinulle on tulossa
 • Katso missä lähin myymäläsi sijaitsee ja tule vaihtamaan matkapuhelimesi uuteen
 • Hyvitystä saa puhelimen mallin ja kunnon perusteella
 • Puhelimen tiedot tullaan kokonaan tyhjentämään
 • Kierrättämällä puhelimesi tuet esimerkiksi luonnonvarojen riittävyyttä, eli kestävää kehitystä