Saunalahti Tarkka Puhe

7,90 

  • Puhelinliittymä ilman nettiä
  • Ei määräaikasta sopimusta
  • Puhelut 0,069 €/min
  • Tekstiviestit 0,069 €/txt
  • + Avausmaksu 4,90€
  • Toimii 2G-, 3G- verkoissa

Tilaa Elisalta!

Saunalahti Tarkka Puhe on erityisen säästeliäille puhelimen käyttäjille tarkoitettu liittymä. Tämän edullisempaa liittymää saa oikeastaan hakea. Liittymän hankkinut siis käytännössä maksaa sen verran, miten paljon hän puhelinta käyttää. Tämä 3G-verkossa toimiva liittymä ei sisällä puheaikaa tai ilmaista dataa. Puhelut maksavat 0,069 euroa minuutilta. Tekstiviestit taas maksavat 0,069 euroa kappale. Jos soitettuja minuutteja tai lähetettyjä tekstiviestejä ei ole, ei niistä myöskään laskuteta.

Saunalahti Tarkka Puhe -liittymä ei vaadi sitoutumista, eli liittymän saadakseen ei tarvitse solmia määräaikaista sopimusta. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten sen voi halutessaan irtisanoa koska tahansa. Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on siis puheliittymä. Sen vuoksi liittymään ei myöskään kuulu nettiä. Kuluttajan tulee kuitenkin huomioida, että tämä kyseinen liittymä ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Saunalahden liittymävalikoimaan. Sen sijasta voi valita esimerkiksi Saunalahti Tarkka Perus -liittymän, joka vastaa aika pitkälti tätä Saunalahti Tarkka Puhe -liittymää.

Saunalahti Tarkka Puhe: Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti liittymässä Saunalahti Tarkka Puhe on?
Saunalahti Tarkka Puhe -liittymä on kokonaan puheliittymä, joten siihen ei kuulu nettiä.

Kuinka paljon liittymään Saunalahti Tarkka Puhe kuuluu EU-netinkäyttöä?
Koska kyseessä on puheliittymä, ei Saunalahti Tarkka Puhe -liittymään kuuluu ollenkaan EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Saunalahti Tarkka Puhe sopimuksen pituus?
Saunalahti Tarkka Puhe on toistaiseksi voimassa oleva liittymä, jonka voi siis irtisanoa koska tahansa niin halutessaan. Liittymään ei tule määräaikaista sopimusta.

Kenelle Saunalahti Tarkka Puhe -liittymä sopii?
Saunalahti Tarkka Puhe -liittymä sopii erityisesti heille, jotka haluavat maksaa puhelinliittymästä mahdollisimman vähän. Tämä on puhelinta vähän käyttäville sopiva liittymä, sillä käyttäjä maksaa ainoastaan käytöstä.

Operaattori

Elisa

Nopeus (Mbit/s)

Ei nettiyhteyttä

Liittymismaksu

4,90 €

Rajaton netti

Ei

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

0,069 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,069 €/txt

Yrityksille

Ei