Telia

Tiesitkö, että Telia mobiililaajakaistan avulla voit surffata edullisesti aina silloin kun haluat. Telia laajakaista toimii kotimaan lisäksi myös kaikissa Euroopan Unionin maissa. Kotimaan rajaton netti tarjoaa verkossa monta tärkeää hetkeä ja SIM-kortissa mukana oleva mobiilinetti sopii sekä tablettiin, reitittimeen että riistakameraan. Telian tyytyväiset liittymäasiakkaat saavat tällä hetkellä etuja myös C More TV -suoratoistopalveluun. Tutustu verkossa tai palvelevassa Elisa myymälässä tarjouksiin, tuotepaketteihin ja asiakkaille tuleviin etuihin. Sopivan liittymäpaketin valinnan jälkeen voit kätevästi hankkia myös uuden puhelimen itsellesi tai lahjaksi Telia kaupasta.
Katso Telian liittymät: Liittymävertailu

Suosittuihin Telia liittymiin saat mukaan kätevän EU-roaming paketin. EU-roaming -paketti tulee sisältymään kaikkiin Telia liittymiin, joka tarkoittaa, että liittymää voi käyttää samaan hintaan sekä kotimaassa että myös kaikissa ETA- ja EU-maissa. Matkustatko usein EU-maiden ulkopuolelle? Telia liittymä toimii loistavasti huikeine gigatavuineen myös kaikkialla EU:n ulkopuolella.

Telia kanta-asiakkaat saavat mobiililaajakaistaliittymän aina parhaaseen hintaan. Edulliset liittymät koskevat kaikkia Telia kiinteän laajakaistan asiakkaita ja Telian puhelinliittymiä. Mobiililaajakaista kulkee käyttäjän mukana kaikkialle, kuten kotiin, työhön, harrastuksiin tai vaikkapa mökille.
Mobiililaajakaistaliittymä toimii kätevästi tabletissa, reitittimessä tai vaikkapa riistakamerassa. Jos oleskelet tai matkustat vuosittain useamman kerran ulkomaille, niin operaattori tarjoaa henkilökohtaiseen käyttöösi ulkomaan paketin aina oman valintasi mukaan edullisilla roaming-maksuilla varustettuna.

  • Mobiililaajakaista kannattaa valita aina käytön mukaan. Liittymän kuuluvuuden esimerkiksi kesämökkiä koskien voi tarkistaa aina Telian kuuluvuuskartasta.
  • Liittymän nopeuden puolestaan voi tarkistaa aina nopeustestin avulla, jolloin näkee samalla minkälainen yhteys kannattaa valita esimerkiksi oman kodin sijaintiin liittyen.

Liittymä lapselle, nuorelle ja vaikkapa koiratutkaan

Tilaa nyt perheen lapsille tai nuorille suosittu toivelahja, eli oma edullinen liittymä. Ensimmäisen liittymän valinta lapselle voi olla todella helppoa, sillä esimerkiksi kätevän turvapaketin avulla liittymään voi valita suojatun nettiyhteyden, joka estää lisäksi myös kaiken internetissä liikkuvan haitallisen aineiston. Rajattoman netin saldorajalla estät kätevästi isompien laskujen muodostumisen ja tavoitat aina lapsen, vaikka saldoraja olisi vähissä tai loppunut. Laskutusasioissa operaattori suosittelee kätevän ja suositun e-laskun valintaa, jonka voi tilata suoraan Kivra-sovellukseen tai omaan Minun Telia -palveluun.

Liittymä koiratutkaan

Oikeanlaisen liittymän valinta SIM-kortilla varustettuun koiran kaulapantaan tai koiratutkaan on helppoa. Koiratutkan avulla koira pysyy turvassa ja omistaja saa karanneen koiran liikkeistä ajankohtaista tietoa. Koiratutkan tehtävänä on paikantaa esimerkiksi päivittäisen lenkin tai vaikkapa harrastuksen yhteydessä kadonnut koira.

Tilaa älykäs turvapaketti suojaamaan surffailuasi internetissä

Telian Turvapaketti tarjoaa kattavaa suojaa sekä tietokoneille että myös tableteille ja älypuhelimille. Tiesitkö, että virus iskee usein aivan yllättäen, jolloin käyttäjä voi joutua helposti haittaohjelmien avulla tulevien virusten kohteeksi. Turvallisin tapa käyttäjälle on suojata tietokoneet ja älylaitteet asentamalla niihin Telian suosittu Telia Turvapaketti Premium. Huikean Premium turvapaketin voi asentaa samanaikaisesti ja samojen tunnusten avulla jopa 25 eri laitteelle. Todella kätevää, eikö totta?

Turvapaketti nopeasti ja helposti käyttöön

  • Älylaitteen tai tietokoneen omistaja, suojaa omat ja perheesi laitteet parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Turvapakettiin voi tutustua helposti klikkaamalla “Tutustu ja tilaa -painiketta”
  • Tilaa kaiken kattava Telia Premium turvapaketti lisäämällä tuote ostoskoriin verkossa, vahvistamalla ja maksamalla ostos.
  • Asenna turvapaketti, eli mene sähköpostiin ja avaa turvapakettia koskeva viesti. Klikkaa “Asenna Turvapaketti -painiketta”. Turvapakettiin kuuluva korkealuokkainen Premium -ohjelmisto ilmoittaa seuraavaksi, että käyttäjän oma tietokone tai älylaite on nyt kokonaan suojattu.
  • Laadukkaiden yhteyksien avulla olet aina tavoitettavissa niin Suomessa kuin myös ulkomailla, joten sitten vain vertailemaan liittymiä tai hankkimaan vaikkapa oma nopea viidennen sukupolven liittymä.
KuvaNimiTiivistelmäHintaTilaahf:att:pa_eu-kayttohf:att:pa_liittymismaksuhf:att:pa_nopeushf:att:pa_operaattorihf:att:pa_puheluiden-hintahf:att:pa_rajaton-nettihf:att:pa_sopimuksen-pituushf:att:pa_tekstiviestien-hintahf:att:pa_yrityksille