Bookbeat

9,99 

  • Bookbeat tarjous: Kokeile 1 kk veloituksetta
  • Todella laaja valikoima suomenkielisiä e-kirjoja ja äänikirjoja
  • Valikoima kattaa useimmat suomalaiset kustantamot
  • E-kirjoja mahdollista lukea myös tabletilla

 

Kokeile Bookbeatia!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Bookbeat plussat:

  • Bookbeat on näppärä e-kirjapalvelu, jossa voi lukea tai kuunnella mielenkiintoisia tarinoita. Palvelua voi käyttää älypuhelimella tai tabletilla ja siitä löytyy laaja valikoima digitaalisia e-kirjoja sekä äänikirjoja.
  • Bookbeatia voi kokeilla 30 päivän ajan maksutta. Kokeiluaika kannattaakin hyödyntää, sillä 30 päivässä ehdit hyvin tutustua palvelun kirjavalikoimaan. Bookbeatin kuukausihinta on edullinen, sillä edullisimmillaan palvelua pääsee käyttämään 9,99 eurolla kuukaudessa ja tällä pikkusummalla lukutoukka pääsee nauttimaan yli 300 000 tarinasta.
  • Käyttäjä ei myöskään sitoudu palveluun tietyksi määräajaksi, vaan hän voi irtisanoa tilauksensa milloin tahansa.

Bookbeat miinukset:

  • Bookbeatista on vaikea löytää huonoja puolia, mutta pientä miinusta Bookbeat saa siitä, että se tarjoaa asiakkailleen asiakaspalvelua ainoastaan sähköpostitse ja että sen kirjoja ei voi kuunnella tietokoneella.
  • Lisäksi Bookbeatin maksutavat ovat yksipuoliset, sillä maksaminen onnistuu ainoastaan luottokortilla.

Bookbeat hinta

Bookbeat tarjous on hyvä tilaisuus tutustua tähän monipuoliseen e-kirjapalveluun! Hyödynnä siis Bookbeat ilmainen kokeilu eli 30 päivän maksuton kokeilujakso ja tutustu palveluun täysin ilmaiseksi! Bookbeat ilmainen kuukausi antaa sinulle aikaa tutustua palveluun ja sen kirjavalikoimaan kaikessa rauhassa. Jos olet tyytyväinen palveluun, jatkuu Bookbeat tilaus maksullisena. Bookbeat hinnat ovat kuitenkin melko edulliset, sillä edullisin maksullinen paketti maksaa vain 9,99 euroa. Jos luet paljon, saat alle kympillä rahoillesi runsaasti vastinetta! Toisaalta, jos sinulla on iso perhe, jonka jokainen perheenjäsen haluaa käyttää palvelua, voivat Bookbeat hinnat tuntua melko kalliilta, sillä jokaisen perheenjäsenen lisääminen käyttäjätilillesi maksaa sinulle 4,90 euroa kuukaudessa. Tällaisessa tilanteessa kannattaakin varmistaa, olisiko käytettävissä Bookbeat alennuskoodi, kuten Bookbeat koodi 1 kk tai Bookbeat koodi 2 kk. Bookbeatin lisäksi myös muut palvelut, kuten Storytel ja Nextory, tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja 14 päiväksi

Bookbeatin eri paketit

Bookbeat tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia paketteja ja Bookbeat hinta vaihtelee valitsemasi paketin mukaan. Basic-paketti on hyvä valinta käyttäjälle, joka ei kuuntele ja lue kovin paljon. Tässä paketissa saat 9,99 eurolla käyttää palvelua 20 tuntia kuukaudessa. Lisäprofiilien lisääminen maksaa 4,90 euroa kuukaudessa. Standard-paketti sopii suurimmalle osalle Bookbeat-käyttäjistä. Se maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja sisältää 100 tuntia käyttöaikaa. Lisäprofiilien lisääminen tähän pakettiin maksaa 5,99 euroa per kuukausi. Jos haluat nauttia Bookbeatista löytyvistä tarinoista rajattomasti, kannattaa hankkia Premium-paketti. Tämä paketti tarjoaa sinulle rajattoman käyttöoikeuden. Bookbeat hinta tälle paketille on 19,99 euroa kuukaudessa ja lisäprofiilien lisääminen maksaa 7,99 euroa per profiili kuukaudessaKaikki Bookbeat-paketit sisältävät pääsyn kaikkiin palvelun kirjoihin ja kaikki paketit on mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Tilausta on myös mahdollista muokata milloin tahansa siten, että paketin voi halutessaan vaihtaa joko kevyempään tai laajempaan jopa kesken laskutuskauden. Tämä antaa palvelun käyttäjälle joustavaa liikkumavaraa, sillä elämässä tulee helposti kausia, jolloin aikaa lukemiselle on joko tavallista enemmän tai vähemmän.

Bookbeat on käyttäjiensä arvostama, sillä se on saanut käyttäjiltään App Storessa yleisarvosanan 4.6 / 5. Käyttäjäkokemusten perusteella palvelu on näppärä esimerkiksi työmatkoille, sillä sen avulla on mahdollista nauttia mielenkiintoisista tarinoista jopa julkisissa kulkuvälineissä. Palvelun käyttäjät kehuvat palvelua myös siitä, että palveluun ilmestyy nopeasti uutuuskirjoja. Palvelun avulla käyttäjät pääsevätkin nauttimaan uutuustarinoista ensimmäisten lukijoiden joukossa!

Lataa Bookbeat ja hyödynnä tarjous!

Bookbeat toimii loistavasti erilaisilla laitteilla ja alustoilla. Kun lataat Bookbeatin, valitse sopiva vaihtoehto laitteesi ja käyttämäsi käyttöympäristön mukaan. Valittavana on Bookbeat Androidille, Bookbeat Iphonelle, Bookbeat Macille ja Bookbeat Windowsille. Hyödynnä samalla Bookbeatin tarjous, jonka turvin saat kokeilla palvelua 30 päivää maksutta! Bookbeat Androidille löytyy Google Playsta ja Bookbeat Iphonelle tai muille Applen laitteille App Storesta. Sovellus toimii sekä Windows- että iOS-ympäristöissä. Sovelluksen lataaminen on helppoa ja nopeaa ja sovellukset ovat ladattavissa ilman lisämaksua.

App Storessa ja Google Playssa sovellus on saanut käyttäjiltään arvosanan 4.6 / 5. Käyttäjät ovat kehuneet sovellusta hyväksi ja helppokäyttöiseksi. Sovellusta myös päivitetään usein. Jos sinusta esimerkiksi tuntuu, ettet oikein tiedä millaista kirjaa haluaisit kuunnella seuraavaksi, kannattaa kokeilla sovelluksen Löydä kirja -ominaisuutta. Se voi auttaa sinua löytämään mieleistä kuunneltavaa. Tämä ominaisuus on erityisen hyvä vaihtoehto, jos sinusta tuntuu, että olet jo kuullut tai lukenut “kaiken” tai jos haluat kokeilla aivan uudenlaisia tarinoita. Bookbeat on tällä hetkellä suosituin äänikirjapalvelu Suomessa ja monen käyttäjän mielestä sillä on myös alan paras ja helppokäyttöisin sovellus.

Miten Bookbeat toimii?

Avaa ensimmäiseksi Bookbeat tili. Bookbeat tili maksaa 9,99 € – 19,99 € kuukaudessa yhdelle käyttäjälle. Basic-paketilla, joka maksaa 9,99 euroa, Bookbeat tili on käytettävissä 20 tuntia kuukaudessa. Tämä vastaa noin 40 minuutin luku- tai kuunteluaikaa per päivä. Basic-paketti onkin kiireisen lukutoukan valinta. Bookbeat tili Standard-paketilla maksaa yhdelle käyttäjälle 14,99 euroa kuukaudessa. Tällä paketilla voit käyttää palvelua 100 tuntia kuukaudessa. Päivittäin käyttöaikaa on siis keskimäärin noin 3 h 20 minuuttia. Bookbeat tili Premium-paketilla maksaa 19,99 euroa kuukaudessa yhdelle henkilölle ja tarjoaa palvelun rajoittamattoman käyttöoikeuden. Tämä Bookbeat tili on käytettävissä myös offline-tilassa. Jokainen Bookbeat tili on mahdollista päivittää perhetiliksi. Tällöin Bookbeat tili on käytettävissä jopa viidelle käyttäjälle. Lisäprofiilien lisääminen maksaa alkaen 4,90 euroa / kuukausi.

Bookbeat kirjat

Bookbeat kirjat luovat monipuolisen kokonaisuuden, josta löytyy luettavaa hyvin monenlaiseen makuun! Esimerkiksi Harry Potter -kirjasarja on ollut Bookbeatissa erityisen suosittu. J.K. Rowlingin kirjoittama kirjasarja on tarkoitettu jännityksestä ja seikkailuista kiinnostuneille yli 6-vuotiaille lukijoille. Tarinat sisältävät kummituksia ja taikaa, joten ne eivät välttämättä sovellu kaikista pienimmille lukijoille. Harry Potterin tarinoita voi kuunnella Bookbeatissa myös äänikirjoina. Lukijana toimii Vesa Vierikko. Näiden äänikirjojen parissa viihtyy koko perhe vaikkapa pitkällä automatkalla! Tässä kirjasarjassa riittää luettavaa tai kuunneltavaa pitkäksi aikaa!

Michelle Obaman Minun tarinani on yksi Bookbeatin suosituimmista kirjoista. Kirjassa Michelle Obama muistelee elämäänsä Yhdysvaltojen ensimmäisenä naisena intiimillä, inspiroivalla ja vaikuttavalla tavalla. Monen mielestä Michelle Obama onkin yksi aikakautemme ikonisimmista naishahmoista. Ellet ole vielä lukenut tai kuunnellut tätä kirjaa, kannattaa nyt ehdottomasti tutustua Michelle muistelmiin Bookbeatissa! Kirja on saatavilla sekä äänikirjana että e-kirjana. Äänikirjan lukee Krista Putkonen-Örn. Kirjassa on 444 sivua ja äänikirjana se kestää 19 tuntia 36 minuuttia.

Lucinda Rileyn romaanit ovat myös saavuttaneet Bookbeatissa suurta suosiota. Tutustu esimerkiksi hänen kirjoihinsa Seitsemän sisarta, Auringon sisar ja Myrskyn sisar! Seitsemän sisarta -kirjasarja kertoo adoptoiduista sisaruksista, joiden rakkaus on tähtiin kirjoitettu. Kun tytöt adoptoinut miljonääri kuolee, jokainen tytöistä saa häneltä kirjekuoren, jossa kerrotaan tytön historiasta. Näiden vihjeiden perusteella tytöt lähtevät etsimään omia juuriaan ympäri maailman ja pikkuhiljaa heidän tarinoidensa palapelit alkavat rakentua. Lucinda Rileyn romaanien ytimessä ovat itsenäiset ja vahvat naiset. Erityisen mielenkiintoisiksi hahmot tekee se, että osa hahmoista perustuu historiallisiin todellisiin henkilöhahmoihin. Voit joko lukea tai kuunnella sisarusten tarinat Bookbeatilla. Tarinoiden lukijana toimii muun muassa Meri Nenonen.

Myös Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni on noussut yhdeksi Bookbeatin suosituimmista kirjoista – eikä syyttä! Kirjan avulla lukija oppii tarkastelemaan sosiaalisten konfliktien syitä myös toisten näkökulmasta. Tämä edellyttää sitä, että hänen täytyy ymmärtää ensin itseään. Kirjassa Thomas Erikson kertoo muun muassa erilaisista sosiaalisista tyypeistä ja siitä, millaisia vaikeuksia voi syntyä, kun nämä tyypit pyrkivät ymmärtämään toisiaan. Kirjan lukee Bookbeatissa Aku Laitinen mutta voit halutessasi myös lukea sen e-kirjana.

Bookbeat: UKK

Kuinka paljon Bookbeat maksaa?
Bookbeat hinta vaihtelee valitsemasi paketin mukaan. Bookbeat tili voi olla Basic, Standard tai Premium ja sen hinta vaihtelee yhdelle käyttäjälle 9,99 eurosta 19,99 euroon kuukaudessa. Lisäprofiilin liittäminen valittuun pakettiin maksaa alkaen 4,90 euroa kuukaudessa.

Voinko lukea Bookbeatissa e-kirjoja?
Bookbeat sisältää runsaasti erilaisia e-kirjoja. Suuri osa kirjoista on mahdollista joko kuunnella äänikirjana tai lukea itse e-kirjana. Valinta on sinun!

Millä laitteilla Bookbeat toimii?
Bookbeat toimii parhaiten älypuhelimella ja tabletilla. Se toimii sekä iOS- että Windows-järjestelmissä.

Mitkä ovat suosituimpia kirjoja Bookbeatissa?
Bookbeatista löytyy paljon suosittuja kirjoja ja kirjasarjoja. Esimerkiksi Harry Potterit ovat suosittuja monenikäisten lukijoiden keskuudessa.

Kuinka saan yhteyden Bookbeatin asiakaspalveluun?
Voit ottaa yhteyttä Bookbeatin asiakaspalveluun sähköpostitse. Osoite on [email protected].

Voinko kuunnella kirjoja Bookbeatissa?
Bookbeatista löytyy runsas valikoima erilaisia äänikirjoja. Suuri osa kirjoista on mahdollista joko kuunnella ääneen luettuna tai ne voi halutessaan lukea itse e-kirjana.

Voinko päivittää Bookbeat-pakettini kesken tilausjakson?
Voit päivittää Bookbeat-pakettiasi milloin vain. Päivitys onnistuu myös kesken tilausjakson.

Kenelle Bookbeat sopii?
Bookbeat sopii monenlaisille lukutoukille. Se sisältää sekä aikuisille että lapsille sopivia kirjoja.

Äänikirjat

Kyllä

E-kirjat

Kyllä

Ilmainen kokeilujakso?

Kyllä

Suomenkielinen?

Kyllä

Offline-lukutila?

Kyllä