Moi liittymät ja liittymätarjoukset

Oletko hankkimassa uutta liittymää tai vaihtamassa nykyistä liittymääsi uuteen? Valitse Moi, joka on erittäin suosittu, edullinen ja nykyaikainen liittymä.

Oletko koskaan verrannut toisiinsa erilaisia liittymiä verkossa? Jos et, niin nyt kannattaa aloittaa. Uutta liittymää hankkivan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tarjolla olevien liittymäsopimusten kuuluvuuteen, datamäärään, nopeuteen ja hintaan. Suomalainen Moi operaattori on DNA:n 100-prosenttisesti omistama yritys.

Moi liittymätarjoukset

Liittymän vaihto on todella helppoa; valitset vain parhaiten itsellesi sopivan liittymän ja tilaat sen kätevästi verkossa. Liittymäpakettia valitessasi kerrot vain haluatko ottaa käyttöön aivan uuden puhelinnumeron tai haluatko kätevästi siirtää oman nykyisen numerosi uuteen liittymäpakettiin. Katso Moin liittymät Netinnopeustesti.comin puhelinliittymävertailusta!

Posti toimittaa Moi-liittymän valinneille asiakkaille SIM-kortin suoraan heidän kotiosoitteeseensa. Simmi eli SIM-kortti tarkoittaa liittymissä käytettävää älykorttia, jota tarvitaan aina liittymän käyttäjän IMSI-avaimen tallentamiseen. Yksilöllinen IMSI-avain tallennetaan turvallisesti SIM-kortin avulla.

SIM-korttia käytetään mobiiliverkossa. SIM-kortissa on oma PIN-koodi, joka on nykyään yleisesti 1234. Turvallisuuden vuoksi koodi pitää aina heti vaihtaa, jolloin liittymän omistaja varmistaa, että kukaan ei voi käyttää hänen SIM-korttiaan.

PIN-koodi vaihdetaan mukavasti näppäilemällä puhelimen palvelunäyttöön nykyinen PIN, jonka jälkeen syötetään ja valitaan uusi PIN-koodi. PIN-koodin voi kätevästi vaihtaa myös puhelimen omissa asetuksissa.

Oletko tutustunut jo opreaattorin 4G liittymiin? 4G -liittymissä tekstiviestit ovat hinnaltaan todella edullisia, eli 0,055 euroa kappaleelta ja kotimaan puhelut täysin saman hintaisia, eli myös 0,055 euroa/minuutti. Uusissa huikeissa 5G liittymissä puhelut ja tekstiviestit ovat todella järkevän hintaisia, eli enintään 4 euroa kuukautta kohden. Tiesitkö, että huippusuositut Moi liittymät sopivat aina sekä puhelin- että datakäyttöön, joten ei muuta kuin valitsemaan se oma suosikkiliittymä. Liittymissä on kiinteä kuukausimaksu aina jokaisen laskutuskauden alussa, jonka lisäksi liittymän käyttäjä näkee oman kulutuksensa kätevän Mun Moi -palvelun avulla.

Tiesitkö, että Moi 5Gee liittymät tarjoavat todella suositun ja kilpailukykyisen vaihtoehdon valokuidulle? Käytännössä hyvin raskaiden ja suurien ohjelmien tai tiedostojen käsittely muuttuu hetkessä 5G liittymän avulla todella helpoksi ja nopeaksi. Moi-verkkojen nopeus ja vasteajat ovat todella omaa luokkaansa. Rakenna siis kotiisi oma, huikea langaton verkko, joka kattaa Suomessa yli 99 %.

Mun Moi -tilinhallinnan avulla olet aina ajan tasalla

Ajan tasalla oleva Mun Moi -tilinhallinta on todella kätevä palvelu, joka jokaisen liittymän käyttäjän kannattaa aktivoida. Mun Moi -tilinhallinta seuraa liittymän käyttäjän SIM-kortin kulutusta. Mun Moi -tilinhallinnan avulla käyttäjä voi kätevästi myös muokata omia palveluasetuksiaan ja seurata ajankohtaisesti viestien, puheluiden ja käytetyn datan päivittäistä, viikoittaista ja kuukausittaista kulutusta. Mikä sen mukavampaa ja reilumpaa? Ei varmasti mikään.

Liittymän käyttäjä voi myös halutessaan vaihtaa omaa liittymätyyppiään milloin tahansa. Esimerkkinä vaikkapa kuusi gigaa dataa sisältävä SIM-kortti, jonka voi vaihtaa kesken laskutuskauden rajattomaan liittymään. Jos puhelimesi katoaa, liittymän voi tilapäisesti sulkea oman tilinhallinnan avulla. Puhelimen käyttäjä voi myös halutessaan asentaa kaikki maksullisten palvelujen hallintaan tarkoitetut estot liittymään milloin vain puhelinasetuksia käyttäen. Helppoa ja nopeaa, eikö totta?

Rajaton liittymä on maksiminopeudeltaan todella huikean nopea, eli vähintään 100 megaa sekuntia kohden, eli hieno liittymävalinta juuri sinulle, vai mitä? Suosittu 4G-liittymä tarjoaa 300 megaa sekunnissa ja 5G, eli 5Gee puolestaan huikeat 300, 600 tai jopa upeat 1000 megaa sekunnissa.

Ei siis muuta kuin tilaamaan oma Moi-liittymä jo tänään. Huippusuosittujen liittymien nopeuden ja toimivuuden takaa aina DNA, joka on Moi-operaattorin 100 % omistava taho.

Moi liittymät

 • Moi mobiili on kaikille tuttu operaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä.

  Moi Rajaton 5G 300

  29,00  Tilaa Moilta!

  Moi Rajaton 5G 300 on 300 megan netin nopeudella varustettu 5G puhelinliittymä.
  Nopeus: 300 M (maksiminopeus)
  EU-käyttö: 20 Gt/kk
  Ei määräaikaa
  Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
  Toimii 2G-, 3G-, 4G -, ja 5G- verkoissa

 • Moi mobiili on kaikille tuttu operaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä.

  Moi Rajaton 5G 1000

  44,00  Tilaa Moilta!

  Moi Rajaton 5G 1000 on 1000 megan netin nopeudella varustettu nopea 5G liittymä

  • Nopeus: 1000 M
  • EU-käyttö: 25 Gt/kk
  • Ei määräaikaa
  • Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -, ja 5G- verkoissa
 • Moi mobiili on kaikille tuttu operaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä.

  Moi Rajaton 5G 600

  35,00  Tilaa Moilta!
 • Moi mobiili on kaikille tuttu operaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä.

  Moi 6 gigan simmi

  9,00  Tilaa Moilta!
  • Moi 6 Gigan simmi on monille tuttu Moin pakettiliittymä, joka sisältää 6 Gt dataa.
  • Nopeus: 100 M
  • 6 Gt dataa
  • Ei roaming-maksuja Pohjolassa tai Baltiassa
  • EU-datakäyttö: 6 Gt
 • Moi mobiili on kaikille tuttu operaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä.

  Moi Rajaton 4G 300

  23,00  Tilaa Moilta!

  Moi Rajaton 4G 300 on 300 megan netin nopeudella varustettu liittymä.

  • Nopeus: jopa 300 M
  • EU-käyttö: 15 Gt/kk
  • Ei määräaikaa
  • Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
  • Toimii 2G-, 3G- ja 4G verkoissa
  • Nopea ja edullinen puhelinliittymä
 • Moi mobiili on kaikille tuttu operaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä.

  Moi Rajaton 4G 100

  18,00  Tilaa Moilta!

  Moi Rajaton 4G 100 on 100 megan netin nopeudella varustettu puhelinliittymä.

  • Nopeus: 100 M
  • EU-käyttö: 10 Gt/kk
  • Ei määräaikaa
  • Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
  • Toimii 2G-, 3G- ja 4G verkoissa
  • Edullinen perusliittymä

Moilla on tällä hetkellä tarjolla kolme erillaista liittymää: 6 gigan simmi, rajaton 4G ja rajaton 5G. Nämä ovat saatavilla kaikkialla maassa, mutta esimerkiksi 5G:n kattavuus on toistaiseksi melko rajallinen, vaikkakin laajenemaan päin. Moin liittymätarjoukset on hinnoiteltu läpinäkyvästi siten, että netin lisäksi perinteisten puheluiden ja tekstiviestien hinnat ovat aina tiedossasi: puheluista veloitetaan 0,055 €/min. ja tekstiviesteistä 0,055 €/kpl. Laskutus lisätään netin hintaan, mutta kuitenkin niin, että et maksa puheluista ja tekstiviesteistä kuin enimmillään 4 €/kk, minkä vuoksi Moi on Euroopan reiluin puheen tarjoaja.

6 gigan simmi tarkoittaa sitä, että liittymään kuuluu 6 Gt:n datakatto. Se riittää keskiverto netin käyttäjälle ja netin nopeus on 100 Mbit/s. Sen turvin esimerkiksi elokuvien katseleminen sujuu hyvin kännykällä tai tabletilla. Mikäli kulutat dataa joskus kiintiösi yli, ei hätää: ylimenevästä gigasta maksat vain vaivaiset 1,50 euroa. 6 gigan simmi on Moin niin sanottu peruspaketti ja sen saa hintaan 9 €/kk.

Rajaton 4G -simmissä on nimensä mukaisesti rajattomasti dataa ja se toimii 4G-nopeuksilla, jolloinka netin suoratoistopalvelut pelaavat sujuvasti ja videopuhelut eivät takkuile. Netin nopeus 100 tai 300 Mbit/s oman valintasi mukaan. Liittymään kuuluu myös 10 gigaa roaming-dataa, jota voit käyttää oleskellessasi muissa EU-maissa. Liittymän hinta riippuu siitä, kuinka nopean netin haluat: 100 Mbit/s -nopeudella kuukausihinta on tasan 18 euroa ja 300 Mbit/s -nopeudella 23 euroa.

Rajaton 5G -simmi tuo huippunopean netin kännykkääsi. Se takaa muun muassa sen, että live-lähetysten seuraaminen ja tuottaminen sujuvat kuin tanssi. Myös isompi määrä kuvia ja dokumentteja siirtyy paljon nopeammin. Dataa on käytössä rajattomasti ja sen nopeus on 300, 600 tai 1000 Mbit/s. Myös tähän liittymään kuuluu 20 gigaa roaming-dataa muiden EU-maiden sisällä. Rajattoman 5G-liittymän hinta on nopeudesta riippuen joko 29 € (100 Mbit/s), 35 € (600 Mbit/s) tai 44 € (1000 Mbit/s) kuukaudessa.

Moin liittymät nettiin

Moin nettiliittymätarjoukset tuovat ensiluokkaisen ja kattavan DNA:n netin kotiisi. 4G-nopeus kattaa jo 99 % suomalaisista ja 5G-kattavuus on laajenemaan päin.

Sinun ei oikeastaan tarvitse valita kuin näistä se itsellesi sopivin. 4G:llä pärjää kuka tahansa netin peruskäyttäjä, mutta mikäli haluaa ratsastaa aallon harjalla ja huolehtia siitä, että netti toimii sutjakkaasti, kannattaa panostaa 5G-nettiin. Myös paljon tietokoneella pelaavat käyttävät mieluummin 5G:tä, koska sen avulla nettiyhteys ei pätki kesken toiminnan.

Jotta saat kotiisi Moin netin, tarvitset modeemin, joka pystyy jakamaan 4G- tai 5G-netin kaikkialle kodissasi. Moni saattaa epäillä, että riittääkö langaton netti, mutta kyllä se vain riittää. Työt sujuvat langattomassa verkossa missä päin taloa tahansa, joten saat esimerkiksi etätöihin melkoisesti vapautta, kun aina ei tarvitse istua samassa huoneessa.

4G-valmiin modeemin saa parilla kympillä ja 5G-modeemin parilla satasella – se on ainoa tarvitsemasi laite eikä sinun tarvitse sen jälkeen tehdä muuta kuin tilata siihen oma liittymä. Modeemi voi olla myös kätevä taskussa kulkeva mokkula, jonka avulla netti kulkee mukanasi sinne minne sinäkin. Ja mikäli käytössäsi on vain yksi laite, esimerkiksi SIM-korttipaikalla varustettu tabletti, voit vain laittaa kortin sisään ja alkaa surffailemaan.

Moin nettiliittymän nopeus vaihtelee kattavuusalueen mukaan kuin myös sen, valitsitko 4G:n vai 5G:n. Nopeus on 100–1000 Mbit/s. Kaikkiin nettiliittymiin sisältyy rajattomasti dataa, joten hinta määräytyy puhtaasti sen mukaan, kuinka nopean netin tarvitset. 100 Mbit/s -liittymä kustantaa 18 €/kk ja hintaan 23 €/kk nopeus on jo 300 Mbit/s.

Moin asiakkaan paras ystävä on Mun Moi -käyttäjätili, jota kautta voi katsoa, mikä on netin todellinen nopeus ja paljonko dataa kulutat – reaaliajassa. Sivuston kautta voi olla yhteydessä asiakaspalveluun ja tehdä vikailmoituksen. Voit myös hallinnoida omia simmejäsi ja tarvittaessa päivittää 5G-nopeuteen, jahka sen kattavuusalue alkaakin tässä parin vuoden päästä ulottua kotiseuduillesi.
Moin liittymätarjouksien UKK

Tietoa Moista

Moi on verrattain uusi tulokas suomalaisilla markkinoilla ja lähti haastamaan muita teleoperaattoreita vuonna 2016. Varsinkin kotimaiset pienyritykset kiinnostuivat uudesta toimijasta ja Moi sai tuhansia yritysasiakkaita vain parissa vuodessa.

Mutta millaisia liittymiä Moilla on tarjota nykyään? Yrityksen palvelukonsepti eroaa hieman kilpailijoistaan sillä, että asiakas ostaa liittymän, eli simmin, jossa on tietty määrä dataa. Sitä voi sitten käyttää miten itse mielii ja kuinka monella laitteella tahansa. Tyypillisesti näin tehdään esimerkiksi siten, että asiakkaalla on älylaite, joka pitäisi saada kytkettyä nettiin. Moi liittymätarjoukset, joita seuraavaksi käsittelemme, tuovat netin sekä laitteellesi että kotiin helposti, edullisesti ja varmasti.

Moi liittymät: UKK

Mikä on Moi liittymien netin kattavuus?

Moi käyttää DNA:n 4G- ja 5G-lähettimiä, mikä takaa sen, että 99 % suomalaisista pääsee nauttimaan Moin nopeasta netistä. 5G kattaa toistaiseksi Turun, Tampereen ja Helsingin seudun.

Miksi nimitys “simmi”?

Moi toimii eri tavalla kuin muut suomalaiset operaattorit, niin sanotulla poolihinnoittelulla, jossa asiakkaan ei tarvitse hankkia uutta liittymää uudelle laitteelle, mikäli vanhassa on datakiintiötä vielä käytettävissä.

Miten laskutus toimii ja miksi tarvitsen pankkikortin?

Moi veloittaa kaikki maksut suoraan pankkikortiltasi samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflix-tilisi. Tämän taustalla on tavoite tehdä laskutuksesta mahdollisimman helppoa ja vähentää paperien pyörittelyä. Tämän takia tarvitsemme pankkikorttisi tiedot.

Miten Moi viestii?

Moi pyrkii olemaan tavoitettavissa mahdollisimman monella kanavalla, kun tarvitset apua. Voit itse olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai sitten laittaa somessa viestiä. Liittymätarjoukset Moi lähettää sähköpostiisi.

Miksi Moi käyttää DNA:n verkkoa?

Moi Mobiili ja DNA ovat kuuluneet samaan perheeseen vuodesta 2019. Moin tuotekonsepti oli kuitenkin sen verran ainutlaatuinen ja brändi onnistunut, että Moi on säilynyt omana toimijanaan.