Moi Rajaton 5G 300

29,00 

Moi Rajaton 5G 300 on 300 megan netin nopeudella varustettu 5G puhelinliittymä.
Nopeus: 300 M (maksiminopeus)
EU-käyttö: 20 Gt/kk
Ei määräaikaa
Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
Toimii 2G-, 3G-, 4G -, ja 5G- verkoissa

Tilaa Moilta!

Moi Rajaton 5G 300 –puhelinliittymä on loistava sellaisille, jotka toivovat netiltä nopeutta ja hyvää käytettävyyttä. Kyseinen liittymä tarjoaa nimittäin rajattoman netissä surffailun 5G-verkkoa hyödyntäen. Nettiä voi käyttää jopa 300 Mbit/s nopeudella.

Tekstiviestit ja puhelut Suomeen maksavat 0,055 euroa lähetetyltä viestiltä tai puhutulta minuutilta. Tekstiviestien ja puheluiden hintakatto on neljä euroa. Jos tämä tulee täyteen, ovat tekstiviestit ja puhelut sen jälkeen ilmaisia. EU-käyttö tapahtuu kotimaan hinnoilla aina 20 Gt:hen asti. Pohjoismaissa ja Baltiassa mobiilidatan käyttö on rajatonta, aivan kuin Suomessakin.

Moi Rajaton 5G 300: Liittymän avaaminen ei maksa mitään

Moi Rajaton 5G 300 -liittymän avaaminen ei maksa mitään. Käytännössä liittymän haltija maksaa siis ainoastaan liittymäpaketin hinnan. Puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan aina maksimissaan neljä euroa kuukaudessa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Tällainen liittymä sopii kaikille heille, jotka haluavat käyttää nettiä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Liittymä sopii myös paljon soittaville ja tekstiviestejä lähettäville.

Liittymä sopii hyvin jatkuvaan vapaa-ajan käyttöön ja samalla myös työkäyttöön. Toki jotkut voivat vaatia rajatonta EU-käyttöä, mutta normaalissa käytössä 20 Gt Euroopassa riittää taatusti hyvin. Moi Rajaton 5G 300 -liittymä sopii erittäin hyvin myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät halua maksaa liittymästä liikaa. Tämän liittymän kohdalla puheluiden ja tekstiviestien hintakatto on määritetty valmiiksi, joten käyttäjälle ei tule yllätyksiä.

Katso Moi liittymätarjoukset

Moi Rajaton 5G 300: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Moi Rajaton 5G 300 on?
Netin nopeus on jopa 300 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Moi Rajaton 5G 300 kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymään kuuluu 20 Gt EU-käyttöä.

Mikä on liittymän Moi Rajaton 5G 300 sopimuksen pituus?
Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Operaattori

Moi

Nopeus (Mbit/s)

300 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä

EU-käyttö

20 Gt/kk

Puheluiden hinta Suomessa

0,055 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,055 €/txt

Yrityksille

Ei