Tietoa sivusta

Netinnopeustesti.com on suomalainen liittymävertailusivusto, jonka tarkoituksena on tarjota kuluttaja-, ja yritysasiakkaille ajankohtaista tietoa nettiin liittyvissä ongelmissa. Nykyään nettiä käytetään kaikkialla. Netinnopeustesti.comin tavoitteena on tarjota puolueeton netin nopeustesti ja liittymävertailu käyttäjilleen. Lisäksi tavoitteena on opastaa netin käytössä ja oikean liittymän valinnassa. Palvelun käyttö on käyttäjille maksutonta. Toimimme markkinointiyhteistyössä suomalaisten teleoperaattorien kanssa, eli voimme saada Netinnopeustesti.comin kautta tilatusta liittymästä tai palvelusta komission.

Sivustolla on mainoslinkkejä suomalaisille teleoperaattoreille. Myös liittymvävertailun linkeistä voimme saada komission.

Netinnopeustesti.com tarjoaa:

  1. Puolueettoman Oklan netin nopeustestin, joka toimii millä tahansa nettiliittymällä, antaen ajankohtaisen ja todellisen tiedon käyttämäsi netin nopedesta.
  2. Liittymävertailun sekä mobiililaajakaistaliittymien, että kiinteän laajakaistan liittymiin.
  3. Tietoa ajankohtaisista tarjouksista, laitteista ja liittymädiileistä eri operaattoreilta.

Yhteydenotot:

Yhteydenotot voi lähettää joko palautteen muodossa sivuston artikkeleiden yhteydessä olevasta kommenttikentästä tai osoitteeseen [email protected]. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin 2-3 arkipäivän aikana.   Ei muuta kuin uutta liittymää metsästämään!