DNA Liittymät ja liittymätarjoukset

Oletko viime aikoina ajatellut vaihtaaDNA liittymätarjoukset sisältävät rajattomasti tekstareita ja puheluita sekä 4G-netin ja EU-datapaketin. Haluaisitko kuukausimaksuttoman DNA Prepaid -sovelluksen? Mikä DNA-liittymä on käyttäjälle se kaikkein parhain? Mieti mitä liittymältäsi haluat ja tarvitset, jonka jälkeen valitset sen mieleisemmän liittymäpaketin itsellesi tai lahjaksi. Tarjolla on muun muassa seuraavia DNA liittymiä: liittymää tai hankkia uuden liittymän? Miksi et siis hankkisi suosittua ja edullista DNA-liittymää?

DNA tarjousliittymät

DNA liittymätarjous ottaa aina huomioon asiakkaan omat mieltymykset ja tarpeet ratkaisevat oman liittymän valinnan. DNA-operaattori tarjoaa asiakkailleen seuraavanlaiset liittymät, joten mikä seuraavista voisi olla juuri sinun tuleva liittymätyyppisi? Tutkitaan asiaa seuraavaksi hieman enemmän. Suosittuja vaihtoehtoja ovat:

DNA 4G- ja DNA 5G -liittymät takaavat käyttäjälleen erinomaisen kuuluvuuden ja kattavan 4G- tai 5G-verkon. Liittymän haltijana voit pitää entisen numerosi, joka on todella hienoa ja aikaa säästävää, sillä ystäväsi, tuttavasi, työtoverisi ja liikekumppanisi voivat edelleen ottaa yhteyttä vanhaan tuttuun numeroosi.

 • DNA 4G Rajaton 10 M
 • DNA Liikkuva 4G 200M
 • DNA Rajaton 5G 400 M

Operaattori DNA irtisanoo vanhan liittymäsi todella nopeasti eikä sinun tarvitse kuin odotella uuden DNA liittymän saapumista. DNA-liittymän tilaaminen ei vie aikaa kuin muutaman minuutin helposti netissä. Uusi DNA-liittymä kannattaa valita aina käytön mukaan.

Mikä parasta, matkapuhelimesi yhteystiedot pysyvät hienosti tallessa, jos ne on tallennettu puhelimen muistiin tai pilvipalveluun.

Oikean liittymän valinta on helppoa, sillä käytännössä liittymän tilaaja tarkastaa viimeksi tulleesta puhelinlaskustaan puhumiseen käytetyt minuutit sekä internetin käytön että tekstiviestin määrän. Liittymä valitaan siis oman tarpeen mukaisesti, jolloin esimerkiksi 200 Mbit/s -nopeudella varustettu liittymä tulee riittämään lähes kaikkien asiakkaiden päivittäisiin käyttötarpeisiin.

DNA liittymien omilta tukisivuilta löydät myös perusohjeet siitä, miten liittymä aktivoidaan, mistä PUK-koodi löytyy, miten mobiilivarmennetta käytetään ja minkälaisia lisäpalveluita liittymään voi yhdistää. Huikeat DNA liittymätarjoukset palvelevat juuri sinua!

Katso kaikki DNA liittymät alta!

OperaattoriLiittymäHinta/kkNopeus (Mbit/s)Tilaa

DNA nettiliittymätarjoukset

Tutkitaan seuraavaksi, miten tilataan nettiyhteys käyttäjän, eli sinun tai vaikkapa kaikkien perheenjäsenten tarpeisiin. DNA nettiliittymä tarjous on aina ajankohtainen, helppokäyttöinen ja edullinen. Seuraavassa ohjeet, kuinka käytännössä toimitaan aina toimintavarman ja tietoturvallisen sekä nopean netin hankkimisessa kodissa tapahtuvaan nettisurffailuun.

 • Käytä osoitehakua ja tarkasta minkälainen netti juuri sinun asuinalueellesi on mahdollista saada
 • Valitse internetin nopeus sen mukaan, mihin palveluihin nettiä kotonasi eniten käytetään
 • Valitse aina tietoturvallinen ja toimintavarma modeemi huippulaadukkailla Mesh WiFi -laajentimilla
 • WiFi Mesh -laitteet kattavat aina lähes 70 m2 yhtä asuinkerrosta kohti
 • DNA:n modeemin avulla nettiliittymän käyttöönotto on vaivatonta, helppoa ja nopeaa sekä tietoturva on aina päivitetty ajan tasalle

DNA Netin saat helppoustakuulla, joka tarkoittaa, että asennusmestarimme auttaa DNA:n asiakkaita chatin ja puhelimen avulla sekä erikseen kotiin tilattuna. DNA asiakkaana saat myös palvelevan 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka aikana sinulla on mahdollisuus perua tilaus ja palauttaa tilaukseen kuuluvat laitteet. Kyseisessä tapauksessa myös maksetut lasku hyvitetään asiakkaalle, joten ainutlaatuista ja mukavaa, eikö totta? Juuri kukaan ei ole kuitenkaan perunut tilaustaan, sillä tietoturvalliset, toimintavarmat, nopeat ja edulliset liittymämme palvelevat juuri sinua niin kotona, työssä kuin myös vapaa-aikana.

 • DNA Netti + Matkanetti -asiakkaana saat aina huippunopean nettiyhteyden tablettiin vaikkapa kesämökille parhaimpaan asiakasetuhintaan.
 • DNA Netti + TV Hubi tarjoavat asiakkaalle mahdollisuuden yhdistää sekä netti- että viihdepalvelut yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi.
 • DNA Netti mukaan -palvelu tarjoaa asiakkailleen mobiililaajakaistan sekä kotiin, vapaa-aikaan että vaikkapa etätöiden suorittamiseen esimerkiksi mökiltä, hiekkarannalta tai veneeltä käsin.
 • DNA Laitenetti

DNA Laitenetti -asiakkaille tarkkaan suunniteltu DNA laitenetti -palvelu tarjoaa mahdollisuuden älylaitteiden suosittuun etäohjaukseen. DNA laitenetti -palvelu on tarkoitettu esimerkiksi erilaisille hälytyslaitteille, valvontakameroille ja vaikkapa riistakameroiden seurantaan. Riistakamerat voivat palvelun avulla lähettää tarkkaa videokuvaa riistan liikkeistä, kokoontumisesta, sijainnista ja kannan kokoonpanosta. Valvontakamera asetetaan käytännössä niin, että paikalle saapuneet eläimet tallentuvat suoraan kuviin. Metsästäjille palvelu tarjoaa elintärkeää tietoa esimerkiksi toimivan jahtitekniikan suunnittelussa.

DNA laitenetti tarjoaa myös tehokkaan etäkäytön tutun pilvipalvelun avulla. Eläinhavaintojen lisäksi kamerat seuraavat tehokkaasti mökkien, veneiden, työmaiden ja kiinteistöjen alueella tapahtuvaa mahdollista ei sallittua liikkumista. Ota siis säännölliseen käyttöön DNA Laitenetti – tai DNA Laitenetti Plus -palvelut ja nauti niiden tuomista hyödyistä säännöllisen etäkäytön toteuttamisessa.

DNA liittymätarjoukset ja muuttaminen

Tehokkaan DNA Netin siirto kannattaa toteuttaa viimeistään muutamaa viikkoa ennen muuttoa, joka onnistuu helposti DNA chatissa, DNA kaupassa- tai asiakaspalvelussa. Liikkuvan laajakaistan voi ottaa mukaan myös lomamatkalle tai vaikkapa kesäiselle venereissulle. DNA Rajaton netti palvelee paitsi Suomessa myös Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

EU-datapaketin voi siirtää muissa Euroopan unionin alueella sijaitsevissa maissa ja ETA-maissa todella helposti ja nopeasti. Tiedonsiirto sisältyy aina liittymän kuukausihintaan, jonka lisäksi netin käytöstä maksetaan hinnaston mukainen EU-lisämaksu.

Muistathan, että DNA Valokuitu Plus -verkko tuo huikeat kaapeli- ja kuituteknologiat kotiisi suurimmilaan jopa gigan, eli 1000 M nopeudella. Kysymyksessä on tehokas kiinteä nettiyhteys, jonka lisäksi tarjolla on tuulen nopeita 5G-mobiililaajakaistoja jopa yli gigan huippunopeuksilla.

DNA:n Valokuitu Plus -verkko tuo toimivat kuitu- ja kaapeliteknologiaa  tarjoavat, jopa gigan eli 1000 M,  kiinteät nettiyhteydet koteihin. Myös 5G-mobiililaajakaistat pääsevät parhaimmillaan yli gigan huippunopeuksiin.

DNA tarjoukset

DNA:lta löytyy sekä asiakaskohtaisia etuja että kaikkien kuluttajien saatavilla olevia tarjouksia. Asiakaskohtaisia etuja on tarjolla kaikille liittymäasiakkaille, DNA Kaupasta ostettujen laitteiden ostajille, DNA TV ja Hubi-asiakkaille sekä Etudiili-asiakkaille.

Tarjouksien ja etujen joukosta löytyy muun muassa laitealennuksia, pidennettyjä laitetakuita, liikkuva laajakaista –tarjouksia sekä kotimaahan että ulkomaille ja ilmaisia kokeilujaksoja DNA TV –palveluun. Asiakaskohtaiset edut on mahdollista tarkistaa soittamalla DNA:n asiakaspalveluun tai kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai DNA-tunnuksella verkkosivujen Minun Palveluni –osioon.

DNA liittymätarjous: UKK

Mikä on paras DNA -liittymä satunnaiseen käyttöön?

Satunnaiseen käyttöön voi valita tehokkaan liittymän, jonka kuukausimaksu on alle 10 euroa. Liittymä on tarkoitettu henkilölle, joka käyttää puhelinta vain satunnaisesti.

Pitäisikö minun vaihtaa 5G-liittymään?

5G-verkko on viime vuosina yleistynyt kaikkialla Suomessa. 5G-verkon saatavuus kaikkialla Suomeen paranee koko ajan, joten kehitystyö on koko ajan mennyt tehokkaasti eteenpäin sekä 4G- että 5G-liittymien osalta.

Mitä tehdä liian hintavalle liittymälle?

Kilpailuta edullisesti nykyinen liittymäsi ja vaihda se edulliseen ja tehokkaaseen DNA-liittymään, jossa erilaisia vaihtoehtoja riittää. Nyt ei siis muuta kuin tehokkaan DNA netti- ja liittymän hankintaan DNA asiakasetuhintaan! Muistathan, että DNA:n liittymätarjoukset palvelevat aina juuri sinua!

DNA Oyj yrityksenä

DNA kuuluu Telian ja Elisan ohella Suomen suurimpiin ja tunnetuimpiin teleoperaattoreihin. Se myy perinteisten liittymien lisäksi muun muassa liikkuvia ja kiinteitä laajakaistoja, prepaid-liittymiä sekä laitteita ja lisätarvikkeita, kuten puhelimia, tabletteja, kannettavia tietokoneita, televisioita, konsoleita suojakuoria, latausjohtoja ja kuulokkeita. DNA:n tutuksi tulleen iskulauseen “Elämä on” tunnistaa jo suurin osa suomalaisista. Katso DNA liittymät puhelinliittymävertailu – sivulta!

Vuonna 2001 perustettu operaattori työllistää tänä päivänä noin 1 600 työntekijää. Se aloitti taipaleensa pienenä mobiiliyrityksenä, josta se on kasvanut vajaassa 20 vuodessa Suomen suurimpien teleoperaattorien joukkoon. DNA on lisäksi listattuna joukkovelkakirjojen osalta NASDAQ Helsingin pörssiin.

DNA on tällä hetkellä Suomen suurin kaapelioperaattori ja kuuluu maksu-tv-palveluiden suurimpiin toimittajiin sekä antenni- että kaapeliverkossa. Konserniin kuuluu myös samaa nimeä kantava DNA Kauppa, jolta löytyy yli 60 liikettä ympäri Suomea. DNA:n suurimpana pääomistajana toimii Telenor-yhtiö, joka omistaa 54% kaikista DNA:n osakkeista.

DNA Liittymät Palvelut

DNA tarjoaa palveluita sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Yrityspalveluihin kuuluvat muun muassa liittymät puhelimeen, nettiliittymät, verkot ja yhteydet, tietoturvaan liittyvät palvelut, IoT (esineiden internet) sekä laitteet, liittymät ja tarvikkeet yrittäjille. Yksityisasiakkaille operaattori myy puolestaan liittymiä ja puhelimia, nettiliittymiä, DNA TV –palveluita, tietokoneita, televisioita, pelaamisen liittyviä välineitä ja tarvikkeita sekä DNA Kauppojen tarjoamia tuotteita ja palveluita.

DNA liittymien toimitus

DNA toimittaa nettisivuilta tai DNA Kaupasta tilatut tuotteet joko suoraan asiakkaan kotiovelle tai lähimpään postitoimipaikkaan, josta tilaus on mahdollista noutaa. Kaikki valittavissa olevat toimitustavat näytetään tilauksen yhteydessä asiakkaan antaman postiosoitteen pohjalta.

DNA:lta tilattujen tuotteiden ja palveluiden arvioitu toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Jos lähetys tehdään kirjeenä, esimerkiksi SIM-korttien tapauksessa, normaali toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. DNA:n verkkokaupassa tehdyt tilaukset on mahdollista toimittaa kaikkialle kotimaahan, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

DNA Liittymät: Maksa erissä

DNA tarjoaa muiden kotimaisten teleoperaattorien tapaan 12, 24 tai 36 kuukauden korottoman maksuajan. Maksun pilkkominen osiin ei myöskään aiheuta lisäkuluja. Jos tuotteelle valitaan osamaksu, kuukausittaiset maksuerät laskutetaan erillisellä laskulla. Paperilaskusta on maksettava erikseen, muussa tapauksessa lasku saapuu sähköpostiin ja omalle asiakastilille. Osamaksulla maksettaessa asiakas tunnistautuu palveluun omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella luottotietojen tarkistamiseksi.

DNA liittymät: Palautusoikeus

Kuten missä tahansa muussakin verkkokaupassa ostettujen tuotteiden ja palveluiden kohdalla, myös Asiakkaalla on etämyynnin tapauksessa oikeus perua tilaus 14 päivän sisällä. 14 päivän peruutusaika alkaa heti tilausvahvistuksen vastaanottamisesta tai tavaratoimituksen tapauksessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos etänä tehty sopimus halutaan perua tai tuote palauttaa, tulee siitä ilmoittaa suoraan DNA:lle.

Palautusoikeus koskee vain uudenveroisia tuotteita. Jotta palautus voidaan käsitellä onnistuneesti ja hinta palauttaa takaisin asiakkaalle kokonaisuudessaan, laitteen on oltava alkuperäisessä myyntipakkauksessa ja saapua DNA:n pisteelle uudenveroisena ja myyntikelpoisena. Laitetta ei siis voi käyttää, vaan siihen tulee tutustua pintapuolisesti, jos laitteen haluaa palauttaa. Lisäksi kaikilla DNA:n myymillä laitteilla on valmistajakohtainen takuuaika, joka on mahdollista tarkistaa tuotteen tiedoista.

DNA liittymät ja Asiakaspalvelu

DNA:n kotisivuilta löytyy laaja Tuki-palvelu, josta asiakkaat voivat hakea tietoa esimerkiksi liittymän, mokkulan tai laajakaistan asennukseen. Sivuilta löytyy lisäksi tietoa mahdollisista häiriötilanteista sekä kuuluvuuskartasta ja verkon kattavuudesta ympäri Suomea.

DNA:n asiakaspalvelu palvelee sekä chat-palvelun, sähköpostin että puhelinpalvelun välityksellä. Jos asiakas ei halua jonottaa puhelinpalvelussa, hän voi jättää myös kalenteriin soittopyynnön, jolloin asiakaspalvelija soittaa takaisin. Tarkemmat aukioloajat löytyvät operaattorin kotisivuilta, vikailmoituksia on puolestaan mahdollista tehdä operaattorille vuorokauden ympäri.