DNA Jämpti Puhe

7,90 

  • Puheluiden hinta Suomessa: alk. 0,07 €/min
  • Tekstiviestien hinta Suomessa: 0,07 €/txt
  • Multimediaviestien hinta Suomessa 0,4 €/txt

Tilaa DNA:lta!

DNA Jämpti Puhe on puhelinliittymä, joka sopii nimenomaan sellaiselle, joka tykkää käyttää puhelinta juuri siihen, mihin se alkujaan keksittiin: puhumiseen.

DNA Jämpti Puhe

Aktiivinen soittaja saa hoidettua lähes kaikki tarpeensa soittamalla, joten tämän liittymän kohdalla maksat vain puheluista ja viesteistä – ja niistäkin vain käytön mukaan. Tämän liittymän kanssa ei tarvitse maksaa nykyisten älypuhelimien vaatimasta kovatasoisesta netistä, ja voit elellä ihan kuin 2000-luvun alkupäässä konsanaan.

Tässä liittymässä ei ole määräaikaa, vaan saat nautiskella siitä ihan niin kauan kuin haluat. Se on helppo ottaa käyttöön ja liittymän avausmaksu on vain 4,90 euroa. Puheluista ja viesteistä veloitetaan käytön mukaan: puhelun hinta on alkaen 0,07 €/min ja tekstiviestin hinta 0,07 €/kpl. Hinnat ovat voimassa sekä Suomessa että EU- ja ETA-maissa. DNA Jämpti Puheen perusmaksu on 7,90 €/kk. Kaikki mainitut hinnat sisältävät alvin.

Katso DNA liittymätarjoukset

DNA Jämpti Puhetta kannattaa harkita silloin, kun tarvitset nimenomaan puhumiseen sopivan liittymän eikä tarkoitus ole surffailla netissä. Liittymä sopii töihin peruskäyttöön, mutta on oivallinen vaihtoehto myös lasten ensimmäiseen puhelimeen tai ikäihmiselle, joka ei tarvitse nettiä. DNA Jämpti Puhe sopii myös pienyrittäjälle, joka tarvitsee töihin erillisen puhelimen ihan vain soittamiseen ja muutaman tekstiviestin lähettämiseen.

DNA Jämpti Puhe: UKK

Kuinka paljon DNA Jämpti Puheeseen kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymään ei kuulu nettiä ollenkaan.
Kuinka paljon DNA Jämpti Puheeseen kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymään ei kuulu nettiä ollenkaan.Mikä on DNA Jämpti Puheen sopimuksen pituus?
Sopimus on toistaiseksi voimassa, eli saat katkaista sen koska tahansa haluat ja vaihtaa sopivampaan ilman mitään määräaikaa.Kenelle DNA Jämpti Puhe sopii?
Sinulle, joka et tarvitse puhelimeesi nettiä, vaan pärjäät oikein hyvin soittamalla ja lähettämällä pari tekstiviestiä.

 

Nopeus (Mbit/s)

Ei nettiyhteyttä

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

0,07 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,07 €/txt

Yrityksille

Ei