Ale!

DNA Jämpti

9,90 

  • 1  Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 4G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -verkoissa
  • EU-data 7 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

Dna Jämpti on oiva liittymä sinulle, joka haluat yksinkertaisen ja edullisen liittymän pikkurahalla. Dna Jämpti -liittymässä soittamistasi puheluista ja viesteistä laskutetaan käyttösi mukaan. Normaalihintaisista puheluista liittymän omistajaa veloitetaan alkaen 0,07 euroa minuutilta ja tekstiviesteistä 0,07 euroa kappale. Multimediaviestien lähettäminen maksaa 0,40 euroa kotimaassa.
Myöskään soittaminen palvelunumeroihin tai ulkomailla tai valtakunnallisesti toimiviin yritysnumeroihin ei kuulu liittymän kuukausimaksuun. Yritys- ja palvelunumeroihin soitettaessa veloitetaan matkapuhelinmaksu 0,09 euroa minuutilta sekä palveluntarjoajan ilmoittama palveluhinta.

DNA Jämpti: Kenelle liittymä sopii?

Liittymä soveltuu erityisen hyvin henkilölle, joka ei soita kovin usein tai kovin pitkiä puheluita ja joka ei tarvitse kovin nopeaa nettiä. Käytössäsi on rajaton 4G-netti, joka toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s, eikä Dna Jämpti -liittymä sisällä datakattoa. EU-datapakettia liittymä sisältää 7 Gt:tä kuukaudessa. Voit myös soittaa Dna Jämpti -liittymällä WiFi-puheluita edulliseen hintaan kaukomailta. Liittymää on edullista käyttää myös ulkomailla.

Tällä hetkellä Dna Jämpti -liittymä maksaa 9,90 euroa. Alennushinta on voimassa 12 kuukautta, minkä jälkeen liittymästä peritään sen normaalihinta, 12,90 euroa kuukaudessa. Liittymäsopimus ei sisällä määräaikaa, mutta sen avaamisesta peritään 4,90 euron avausmaksu.

Voit hallinnoida DNA-liittymiäsi näppärästi DNA:n Minun palveluni -sivun kautta. Voit esimerkiksi tarvittaessa päivittää Dna Jämpti -liittymäsi tehokkaampaan vaihtoehtoon, jos tarvitsetkin jossakin vaiheessa esimerkiksi nopeamman netin, enemmän EU-dataa tai liittymän, joka sisältää rajoittamattoman määrän kotimaan puheluita. Katso liittymävertailu, jonka kautta voit vertailla kaikki liittymät!

DNA Jämpti: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Dna Jämpti on?
Dna Jämptin nettiyhteyden maksiminopeus on 1 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Dna Jämpti kuuluu EU-netinkäyttöä?
Dna Jämpti sisältää 7 Gt:tä EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Dna Jämpti sopimuksen pituus?
Dna Jämpti -sopimus ei sisällä määräaikaa, eli se on toistaiseksi voimassa.

Kuinka paljon Dna Jämpti -liittymä maksaa?
Dna Jämpti -liittymä maksaa tällä hetkellä tarjouksessa 9,90 euroa. Sen normaalihinta on 12,90 euroa kuukaudessa.

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

1 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä

EU-käyttö

7 Gt/kk

Puheluiden hinta Suomessa

0,07 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,07 €/txt

Yrityksille

Ei