Ale!

Saunalahti Huoleton 5G 600 M

36,90 

  • Rajaton netti: Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Rajaton puhe ja viestit
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G- ja 5G-verkoissa

Tilaa Elisalta!

Saunalahti Huoleton 5G 600M on kaiken kattava puhelinliittymä, joka sopii vaativaankin käyttöön. Tämä liittymä hyödyntää uutta ja jo yleisesti Suomessa toimivaa 5G-verkkoa. Netin nopeus on jopa 600 Mbit/s. Puheluista ja tekstiviesteistä ei tarvitse maksaa erikseen, sillä ne kuuluvat liittymän kuukausihintaan. Suomen lisäksi käyttäjä voi soittaa matkustaessa täysin ilman erillisiä kuluja kaikkialla EU- ja ETA-maissa. Sen sijaan Suomesta soitetut puhelut maksavat 0,2356 €/min. Tekstiviestit EU- ja ETA-maihin ovat 0,0744 €/kpl ja muualle maailmaan 0,19 €/kpl.

Saunalahti Huoleton 5G 600M: Lisätietoa liittymästä

Saunalahti Huoleton 5G 600M on kaiken kattava liittymä, joka sopii vaativaankin käyttöön. Tämä liittymä hyödyntää uutta ja jo yleisesti Suomessa toimivaa 5G-verkkoa. Netin nopeus on jopa 600 Mbit/s. Puheluista ja tekstiviesteistä ei tarvitse maksaa erikseen, sillä ne kuuluvat liittymän kuukausihintaan. Suomen lisäksi käyttäjä voi soittaa matkustaessa täysin ilman erillisiä kuluja kaikkialla EU- ja ETA-maissa. Sen sijaan Suomesta soitetut puhelut maksavat 0,2356 €/min. Tekstiviestit EU- ja ETA-maihin ovat 0,0744 €/kpl ja muualle maailmaan 0,19 €/kpl.

Saunalahti Huoleton 5G 600M -liittymän avausmaksu on 6,90 €. Liittymän voi avata milloin tahansa vaikka netissä. Saunalahti Huoleton 5G 600M -liittymä ei ole määräaikainen. Sen voi siis irtisanoa tai siihen voi tehdä muutoksia milloin vain. Tämä liittymä sopii erityisen hyvin kaikille heille, jotka vaativat liittymältä paljon. Saunalahti Huoleton 5G 600M -liittymän rajaton netissä surffaus niin Suomessa, Pohjolassa kuin Baltiassakin on monelle käyttäjälle tarpeellinen etu. EU- ja ETA-maissa käytettävää dataakin on 27 Gt kuukaudessa. Datan määrä on niin suuri, että sillä surffaa pidemmänkin reissun ajan netissä.

Saunalahti Huoleton 5G 600M:

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti Saunalahti Huoleton 5G 600M -liittymässä on?
Liittymän netin nopeus on jopa 600 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymän hintaan kuuluu EU:ssa surffailua, eli netinkäyttöä?
Liittymän kuukausihintaan kuuluu 27 Gt surffailua EU- ja ETA-maissa. Suomen lisäksi liittymän netti on rajaton Baltiassa ja Pohjolassa.

Onko kyseessä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus?
Saunalahti Huoleton 5G 600M on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, eli sen voi irtisanoa tai sitä voi muuttaa koska tahansa.

Käykö liittymä paremmin työkäyttöön vai vapaa-ajan käyttöön?
Liittymä sopii niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan käyttöön.

 

Nopeus (Mbit/s)

600 M

Liittymismaksu

4,90 €

EU-käyttö

27 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei