Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista

59,90 

  • Saunalahden Prepaid Nettiasema 4G on mobiililaajakaista, jota voi käyttää usealla laitteella missä vain.
  • Pakkaus sisältää reitittimen (4G mobiilireititin), USB-kaapelin, laturin, pikakäyttöohjeen ja Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistaliittymän
  • Liittymä sisältää ilmaisen netin kuukaudeksi ilman datakattoa ja 6 € alkusaldon.

Tilaa Elisalta!

Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista on näppärä valinta sinulle, joka et halua kuukausimaksuja tai -laskuja. Valitsemalla Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistan maksat etukäteen ainoastaan netin käytöstä. Myös liittymän käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se onnistuu aloituspakkauksen hankkimalla. Löydät aloituspakkauksesta SIM-kortin puhelimeesi, ja mobiililaajakaista on käytössäsi heti asettaessasi kortin puhelimeesi. Saldoa on helppo ladata lisää netin kautta, Otto-automaatilla, pankkiautomaateilla, R-kioskeilla, Elisan myymälöissä, K- ja S-ryhmän kaupoissa sekä Shell ja St1-huoltoasemilla. Voit myös ostaa halutessasi lisäpalvelupaketteja.

Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista: Kenelle?

Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista sopii käyttäjälle, joka etsii erityisen halpaa ja helppoa mobiililaajakaistaa, jolla voi soittaa puheluita, lähettää viestejä sekä käyttää nettiä ja sisältöpalveluita. Jopa videopuheluiden soittaminen ja vastaanottaminen onnistuu Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistalla. Liittymä sisältää myös datapalvelun, numeron näytön eston, ryhmäpuhelumahdollisuuden, soittajan puhelinnumeron näytön, soitonsiirron, vuorottelun, välipuhelumahdollisuuden, koputuksen ja pidon. Aloituspakkauksessa on puheaikaa kuudella eurolla. Lisäksi pakkauksesta löytyy SIM-kortit kaikenlaisiin laitteisiin, eli mini-, micro- ja nano-kortit. Liittymä toimii sekä Suomessa että ulkomailla. Tarjolla on monenlaisia prepaid-paketteja. Rajoitukseton 4G sisältää 100 Mbit/s 4G -netin ja Rajoitukseton 3G 21 Mbit/s 3G -netin.

Katso myös: Parhaat liittymätarjoukset

Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista on?
Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistassa on 21 Mbit/s–100 Mbit/s netti.

Kuinka paljon liittymään Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista kuuluu EU-netinkäyttöä?
EU-netinkäytön määrä riippuu valitsemastasi Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista -liittymästä.

Mikä on liittymän Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista sopimuksen pituus?
Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistan käytöstä maksetaan etukäteen käytön mukaan. Käyttäjä ei siis sitoudu kiinteisiin kuukausimaksuihin tai tietyn mittaiseen sopimukseen.

Millaiselle käyttäjälle liittymä Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista sopii?
Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista sopii käyttäjälle, joka haluaa mahdollisimman helppokäyttöisen mobiililiittymän, eikä halua huolehtia siihen liittyvistä laskuista. Liittymä sopii myös erityisen edullista mobiililaajakaistavaihtoehtoa etsivälle käyttäjälle.

Operaattori

Elisa

Liittymismaksu

Ei liittymismaksua

EU-käyttö

Roaming-hinnaston mukaan

Rajaton netti

1 kk

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei