Saunalahti Prepaid

5,90 

  • Liittymä ilman kuukausimaksua
  • Toimii 3G-, ja 4G – verkoissa ja ulkomailla
  • Puhelut: 0,066 €/min
  • Tekstiviestit: 0,066 €/txt
  •  0,066 €/Mt, enintään 0,99 €/vrk

Tilaa Elisalta!

Elisa Saunalahti tarjoaa kuluttajille täysin mukautettavissa olevia prepaid-liittymiä, joista saa muovailtua taatusti omiin tarpeisiinsa sopivan liittymän. Prepaid tarkoittaa nimensä mukaisesti ennalta maksettua väliaikaista liittymää, johon sisältyy määrätty aika puheaikaa, nettiaikaa sekä tekstiviestejä. Tämä liittymä sopii siis vaikkapa lapselle, jonka puhelimen käyttöä vanhemmat haluavat rajoittaa. Sen avulla voit myös omalla kohdallasi rajoittaa sitä aikaa, jonka käytät kännykkäsurfaamiseen – tai hankkia vaikkapa netti- ja puheaikaa loman ajaksi Pohjoismaihin tai Baltiaan, mikä on helppoa ja ennen kaikkea edullista.

Saunalahti Prepaid: Kenelle?

Millaisia paketteja Saunalahti Prepaid sitten tarjoaa? Ehdottomasti suosituin paketti on Rajoitukseton 4G, joka tarjoaa rajattoman 100 Mbit/s netin kokonaiseksi kuukaudeksi sekä Suomessa että muualla pohjoismaissa ja Baltiassa. Tämä voi olla loistovalinta siis esimerkiksi loman ajaksi. Jos 4G:lle ei ole tarvetta, on tarjolla vastaava 3G-paketti hillitymmän netinkäyttäjän tarpeisiin.

Jos nettiajalle ei niinkään ole tarvetta, on tarjolla paketteja myös perinteisemmän puhelimenkäyttäjän tarpeisiin: puhepaketti sisältää jopa 5 000 minuuttia puhetta kuukaudessa ja viestipaketilla viestittelet kuukaudessa 300 viestin verran. Lisäksi tarjolla on laitenetti älylaitteiden ohjaukseen sekä lyhyempi viikon mittainen nettipaketti.

Saunalahti Prepaid: UKK

Kuinka nopea netti Saunalahti Prepaidissa on?
Suosituin prepaid-paketti Rajoitukseton 4G sisältää rajattoman netin (max. 100 Mbit/s) Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Kuinka paljon liittymään Saunalahti Prepaid kuuluu EU-netinkäyttöä?
Saunalahti Prepaid ei tarjoa nettiaikaa koko EU:n alueelle, mutta Saunalahti Prepaid Rajoitukseton sisältää rajattoman netinkäytön Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Mikä on liittymän Saunalahti Prepaid sopimuksen pituus?
Prepaidin ehkäpä paras puoli on se, ettei se sido sinua mihinkään. Käytät sitä vain niin pitkään, kuin olet maksanut. Prepaid-sopimuksen pituus on 1 kalenterikuukausi.

Miten tilaan Saunalahti Prepaid -liittymän?
Saat tilattua Saunalahti Prepaid -liittymäsi kätevästi Elisa-Saunalahden nettisivuilta.

 

Operaattori

Elisa

Nopeus (Mbit/s)

Pakettikohtainen

Liittymismaksu

Ei liittymismaksua

EU-käyttö

Pakettikohtainen

Rajaton netti

Kyllä

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

0,066 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,066 €/kk

Yrityksille

Ei