Moi

Oletko hankkimassa uutta puhelinliittymää tai vaihtamassa nykyistä liittymääsi uuteen? Valitse Moi, joka on erittäin suosittu, edullinen ja nykyaikainen puhelinliittymä.

Oletko koskaan verrannut toisiinsa erilaisia puhelinliittymiä verkossa? Jos et, niin nyt kannattaa aloittaa. Uutta puhelinliittymää hankkivan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tarjolla olevien puhelinliittymien kuuluvuuteen, datamäärään, nopeuteen ja hintaan. Suomalainen Moi operaattori on DNA:n 100-prosenttisesti omistama yritys.

Moi liittymä on edullinen, kaiken kattava ja järkevä vaihtoehto

Liittymän vaihto on todella helppoa; valitset vain parhaiten itsellesi sopivan liittymän ja tilaat sen kätevästi verkossa. Liittymäpakettia valitessasi kerrot vain haluatko ottaa käyttöön aivan uuden puhelinnumeron tai haluatko kätevästi siirtää oman nykyisen numerosi uuteen liittymäpakettiin. Katso Moin liittymät Netinnopeustesti.comin puhelinliittymävertailusta!

Posti toimittaa Moi-liittymän valinneille asiakkaille SIM-kortin suoraan heidän kotiosoitteeseensa. Simmi eli SIM-kortti tarkoittaa matkapuhelinliittymissä käytettävää älykorttia, jota tarvitaan aina liittymän käyttäjän IMSI-avaimen tallentamiseen. Yksilöllinen IMSI-avain tallennetaan turvallisesti SIM-kortin avulla.

SIM-korttia käytetään mobiiliverkossa. SIM-kortissa on oma PIN-koodi, joka on nykyään yleisesti 1234. Turvallisuuden vuoksi koodi pitää aina heti vaihtaa, jolloin liittymän omistaja varmistaa, että kukaan ei voi käyttää hänen SIM-korttiaan.

PIN-koodi vaihdetaan mukavasti näppäilemällä puhelimen palvelunäyttöön nykyinen PIN, jonka jälkeen syötetään ja valitaan uusi PIN-koodi. PIN-koodin voi kätevästi vaihtaa myös puhelimen omissa asetuksissa.

Oletko tutustunut jo opreaattorin 4G liittymiin? 4G -liittymissä tekstiviestit ovat hinnaltaan todella edullisia, eli 0,055 euroa kappaleelta ja kotimaan puhelut täysin saman hintaisia, eli myös 0,055 euroa/minuutti. Uusissa huikeissa 5G liittymissä puhelut ja tekstiviestit ovat todella järkevän hintaisia, eli enintään 4 euroa kuukautta kohden. Tiesitkö, että huippusuositut Moi liittymät sopivat aina sekä puhelin- että datakäyttöön, joten ei muuta kuin valitsemaan se oma suosikkiliittymä. Puhelinliittymissä on kiinteä kuukausimaksu aina jokaisen laskutuskauden alussa, jonka lisäksi liittymän käyttäjä näkee oman kulutuksensa kätevän Mun Moi -palvelun avulla.

Tiesitkö, että Moi 5Gee liittymät tarjoavat todella suositun ja kilpailukykyisen vaihtoehdon valokuidulle? Käytännössä hyvin raskaiden ja suurien ohjelmien tai tiedostojen käsittely muuttuu hetkessä 5G liittymän avulla todella helpoksi ja nopeaksi. Moi-verkkojen nopeus ja vasteajat ovat todella omaa luokkaansa. Rakenna siis kotiisi oma, huikea langaton verkko, joka kattaa Suomessa yli 99 %.

Mun Moi -tilinhallinnan avulla olet aina ajan tasalla

Ajan tasalla oleva Mun Moi -tilinhallinta on todella kätevä palvelu, joka jokaisen liittymän käyttäjän kannattaa aktivoida. Mun Moi -tilinhallinta seuraa liittymän käyttäjän SIM-kortin kulutusta. Mun Moi -tilinhallinnan avulla käyttäjä voi kätevästi myös muokata omia palveluasetuksiaan ja seurata ajankohtaisesti viestien, puheluiden ja käytetyn datan päivittäistä, viikoittaista ja kuukausittaista kulutusta. Mikä sen mukavampaa ja reilumpaa? Ei varmasti mikään.

Liittymän käyttäjä voi myös halutessaan vaihtaa omaa liittymätyyppiään milloin tahansa. Esimerkkinä vaikkapa kuusi gigaa dataa sisältävä SIM-kortti, jonka voi vaihtaa kesken laskutuskauden rajattomaan puhelinliittymään. Jos puhelimesi katoaa, liittymän voi tilapäisesti sulkea oman tilinhallinnan avulla. Puhelimen käyttäjä voi myös halutessaan asentaa kaikki maksullisten palvelujen hallintaan tarkoitetut estot liittymään milloin vain puhelinasetuksia käyttäen. Helppoa ja nopeaa, eikö totta?

Rajaton liittymä on maksiminopeudeltaan todella huikean nopea, eli vähintään 100 megaa sekuntia kohden, eli hieno liittymävalinta juuri sinulle, vai mitä? Suosittu 4G-liittymä tarjoaa 300 megaa sekunnissa ja 5G, eli 5Gee puolestaan huikeat 300, 600 tai jopa upeat 1000 megaa sekunnissa.

Ei siis muuta kuin tilaamaan oma Moi-liittymä jo tänään. Huippusuosittujen liittymien nopeuden ja toimivuuden takaa aina DNA, joka on Moi-puhelinoperaattorin 100 % omistava taho.

KuvaNimiTiivistelmäHintaTilaahf:att:pa_eu-kayttohf:att:pa_liittymismaksuhf:att:pa_nopeushf:att:pa_operaattorihf:att:pa_puheluiden-hintahf:att:pa_rajaton-nettihf:att:pa_sopimuksen-pituushf:att:pa_tekstiviestien-hintahf:att:pa_yrityksille