Ale!

Saunalahti Huoleton 5G 300 M

31,90 

  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 5G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G- ja 5G-verkoissa

Tilaa Elisalta!

Saunalahti Huoleton 5G 300M on Saunalahden suosituin liittymätyyppi. Liittymällä pääsee surffailemaan uudessa 5G-verkossa. Netin nopeus on maksimissaan 300 Mbit/s, mikä riittää peruskäyttöön. Liittymän netin nopeus ei ole kaikista paras, mutta netin peruskäyttö onnistuu hyvin. Puhelut ja tekstiviestit kuuluvat liittymän kuukausihintaan. Myös puhelut EU- ja ETA-maissa kuuluvat liittymän hintaan silloin, kun käyttäjä on matkalla Euroopassa. Suomesta EU- ja ETA-maihin soitettujen puheluiden hinta on 0,2356 €/min. Tekstiviestit Euroopan alueella ovat 0,0744 €/kpl sekä muihin maihin 0,19 €/kpl.

Saunalahti Huoleton 5G 300M: Lisätietoa liittymästä

Saunalahti Huoleton 5G 300M – puhelin liittymän avausmaksu on 6,90 €. Liittymän voi ottaa käyttöön koska tahansa ja sen voi myös irtisanoa tai sitä voi muuttaa mielensä mukaan. Saunalahti Huoleton 5G 300M -liittymä on siis toistaiseksi voimassa oleva. Liittymä sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Se sopii myös reissaajille, sillä EU- ja ETA-maissa voi surffailla huoletta ilman erillisiä kuluja, kun kuukausimaksuun kuuluvaa dataa on saatavilla jopa 24 Gt.

Katso kaikki Elisa Saunalahti-liittymätarjoukset täältä

Saunalahti Huoleton 5G 300M: Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti Saunalahti Huoleton 5G 300M -liittymässä on?
Netin nopeus on parhaimmillaan 300 Mbit/s.

Kuuluuko liittymään EU-dataa?
Liittymän kuukausihintaan kuuluu 24 Gt dataa EU- ja ETA-maissa. Sen lisäksi nettiä voi käyttää rajattomasti Baltiassa ja Pohjoismaissa.

Onko Saunalahti Huoleton 5G 300M -liittymä määräaikainen?
 

Saunalahti Huoleton 5G 300M -liittymä ei ole määräaikainen, vaan toistaiseksi voimassa oleva. Sen vuoksi käyttäjä saa itse valita, milloin hän haluaa irtisanoa liittymän tai tehdä siihen muutoksia.

 Millaiseen käyttöön liittymä sopii?
Saunalahti Huoleton 5G 300M -liittymä sopii monenlaiseen käyttöön aina lapsista aikuisiin. Sitä voi käyttää niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin työkäyttöön oman valinnan mukaan.

Nopeus (Mbit/s)

300 M

Liittymismaksu

4,90 €

EU-käyttö

24 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei