Saunalahti KotiPuhelin

7,90 

  • Saunalahti KotiPuhelin on palvelu, jolla kodin lankanumero voidaan vaihtaa toimivaksi kännykällä tai GSM-pöytäpuhelimella. Näin voit pitää lankapuhelimen puhelinnumeron mutta vaihtaa kotipuhelimen kännykäksi tai GSM-pöytäpuhelimeksi.
  • Puhelut 0,069 €/minLiittymä on helppokäyttöinen ja sopii hyvin esimerkiksi senioreille.
  • Liittymässä on estetty tekstiviestien ja multimediaviestien lähettäminen sekä datasiirto.

Tilaa Elisalta!

Etsitkö puhelinta, jota voisi käyttää edullisesti sekä kotioloissa että, jonka voisi ottaa myös matkalle mukaan? Tiesitkö, että haluamasi puhelin on olemassa! Tutustutaan siis seuraavaksi kätevään Saunalahti Kotipuhelimeen, joka on matkapuhelin liittymä kotioloihin. 

Saunalahti Kotipuhelin

Saunalahti kotipuhelimella soitat milloin vain edullisia puheluja jokaiseen Suomessa toimivaan lankaliittymään. Mikä iloinen uutinen juuri sinulle, joka haluat vaihtaa säännöllisesti kuulumisia läheistesi ja ystäviesi kanssa. Liittymää voi käyttää sekä tavallisen matkapuhelimen, GSM-pöytäpuhelimen ja halutessasi myös erillisen GSM-sovittimen avulla. Saunalahti Kotipuhelimella ei voi lähettää tekstiviestejä tai multimediaviestejä. Saunalahti Kotipuhelin -liittymä toimii nykyaikaisessa mobiiliverkossa kaikkialla Suomessa, mutta ei Ahvenanmaan saaristossa.

Katso muut liittymätarjoukset täältä! 

Kuinka paljon Elisa Kotipuhelimen liittymismaksu on?

Elisa Kotipuhelimen voit hankkia käyttöösi hintaan 7,90 euroa/ kuukausi, jossa avausmaksu 6,90 euroa.

Elisa Kotipuhelin tarjoaa kaikki puhelut sekä kotimaan kiinteisiin lankaliittymiin että toisiin Saunalahti Kotipuhelin -lankaliittymiin edullisesti 0,0101 euroa /min + 0,1008 euroa /puhelu. Elisa Kotipuhelimella voit soittaa kätevästi kaikkiin suomalaisiin GSM-liittymiin kotimaassa hintaan 0,069 euroa /minuutti.

Kuinka nopea netti on Elisa Kotipuhelin -liittymässä?

Elisa Kotipuhelin valitsee verkon nopeudeksi parhaan alueellasi saatavillasi olevan verkkoyhteyden. Elisa Kotipuhelimen käyttäjänä voi tarkistaa lähistöllä olevan verkkoyhteyden ja tekniikan verkko-osoitteesta elisa.fi/kuuluvuus tai Elisa nopeustestin avulla verkko-osoitteessa elisa.fi/nopeustesti

Mikä on Elisa Kotipuhelimen sopimuksen pituus?

Liittymä voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva oman valintasi mukaisesti.

Onko Elisa Kotipuhelimessa soitonsiirto?

Kyllä on. Elisa Kotipuhelimen kaikki soitonsiirrot voi poistaa ja kytkeä itse omasta puhelinlaitteesta. Täyssiirrolla puhelut siirtyvät välittömästi, viivesiirto sisältää 20 sekunnin viiveen ja varattu siirto on oikea valinta silloin, kun kotipuhelin on varattu.

Vertaa kaikki liittymät puhelimeen

 

Operaattori

Elisa

Nopeus (Mbit/s)

Ei nettiyhteyttä

Liittymismaksu

4,90 €

Puheluiden hinta Suomessa

0,069 €/min

Yrityksille

Ei