Elisa Netti kotiin XL

36,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta. 

Kiinteä laajakaista
Nopeus: 1000 Mbit/s
8K Elokuvien katsomiseen
Laneihin
+5 Henkilölle
+5  laitteen käyttöön

Tilaa Elisalta!

Elisan Netti Kotiin XL on kotiin hankittava nettiliittymä, joka sopii koko perheen yhteiseen käyttöön. Elisan kattava verkko toimii hyvin ja kattaa Suomen jopa syrjäisimpiä seutuja myöten. Tämä liittymä sopii siis hyvin niin kotiin kuin mökillekin. XL on toiseksi nopein nettiyhteys Elisan Netti Kotiin -liittymistä. Netin nopeus on maksimissaan jopa 600 Mbit/s. Nettiä voi käyttää samaan aikaan usealla laitteella, joten tämä liittymä sopii myös suuremmille perheille. Nettiliittymän avulla niin etätyöt kuin vapaa-ajan netinkäyttö onnistuvat oikein hyvin. Netti ei taatusti pätki elokuvien katselemisen, musiikin kuuntelemisen tai vaikkapa palaveriin osallistumisen aikana.

Elisa Netti Kotiin XL: Liittymän sisältö

Elisa Netti Kotiin XL antaa mahdollisuuden surffailla netissä rajattomasti, sillä kuukausihintaan kuuluu rajaton määrä dataa. Liittymään ei koskaan sisälly mitään ylimääräisiä maksuja. Ainoastaan liittymän avausmaksu on sellainen maksu, joka tulee suorittaa liittymän avatessaan. Kyseessä on kertaluontoinen maksu. Liittymä on toistaiseksi voimassa oleva, joten sitä voi päivittää aina niin halutessaan. Kuluttaja voi myös irtisanoa liittymän niin halutessaan. Kyseessä on kuitenkin niin moitteettomasti toimiva ja nopea nettiyhteys, että siihen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Netti on myös erittäin kohtuuhintainen, mikä sekin tietysti lisää osaltaan kuluttajien mielenkiintoa ja tyytyväisyyttä. Jos et ole varma, onko XL kokoinen liittymä oikea juuri sinulle, löydät kaikki Elisan liittymätarjoukset täältä! 

UKK: Elisa Netti Kotiin XL

Kuinka nopea netti Elisa Netti Kotiin XL -liittymässä on?
Elisa Netti Kotiin XL -liittymän netin nopeus on jopa 600 Mbit/s, mikä on riittävä nopeus useammalle laitteelle ja vaikka etätyöskentelyyn.

Kuinka paljon Elisa Netti Kotiin XL -liittymään kuuluu EU-netinkäyttöä?
Koska kyseessä on kotiin tarkoitettu nettiliittymä, ei siihen kuulu ollenkaan EU-netinkäyttöä.

Mikä on Elisa Netti Kotiin XL -liittymän sopimuksen pituus?
Elisa Netti Kotiin XL on toistaiseksi voimassa oleva liittymä. Näin liittymän voi siis irtisanoa tai sitä voi päivittää aina silloin, kun haluaa.

Millaiseen käyttöön liittymä Elisa Netti Kotiin XL sopii?
Elisa Netti Kotiin XL sopii ahkeraan ja jatkuvaan netin käyttöön. Tämä liittymä tarjoaa nopeutta, eikä netti taatusti pätki kesken elokuvan tai palaverin.

 

 

Operaattori

Elisa

Liittymismaksu

6,90 €

Nopeus (Mbit/s)

1000 M

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei