Ale!

DNA Liikkuva 4G 100M

23,90 

  • Liikkuva laajakaista tabletille, mokkulaan, nettitikkuun tai läppäriin
  • Sopii hyvin jatkuvaan viihdekäyttöön kiinteän verkon ulkopuolella
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Toimii 2G-, 3G-, ja 4G-verkoissa
  • Nopeus: 100 Mbit/s
  • Ei määräaikaa
  • EU-käyttö 14 Gt/kk

Tilaa DNA:lta!

Liikkuvan netin avulla netti kulkee mukanasi juuri sinne, minne sinäkin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi etätöiden tekemisen netin välityksellä joko mökiltä tai sitten vaikkapa lähikirjastosta. Liikkuvan netin voi myös jakaa, jos käytössäsi on useampi laite, kuten tabletti tai kannettava tietokone.
4G-netti on tällä hetkellä Suomen käytetyin verkko, vaikka 5G:stä puhutaankin paljon. DNA tarjoaa maan laajimman 4G-verkon, sillä se kattaa 99 % suomalaisista. Kattavuus on heikointa tällä hetkellä harvaan asutussa Itä-Lapissa.
On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että DNA Liikkuva 4G 100M -liittymällä tavallinen netin käyttäjä pystyy hoitamaan kaikki asiansa oikein hyvällä nopeudella, sillä 100 Mbit/s -nopeus tarjotaan esimerkiksi joissakin opiskelija-asunnoissa vuokraan kuuluvana nettinä. DNA Liikkuva 4G 100M -liittymässä netti toimii rajattomasti kotimaassa, eli sillä saat surffailla niin paljon kuin vain suinkin haluat ilman, että datakatto tulee vastaan.
DNA Liikkuva 4G 100M -liittymän saa nyt tarjoushintaan 23,90 €/kk ensimmäiseksi vuodeksi. Tämän jälkeen kuukausittainen hinta on 24,90. Liittymän avausmaksu on 4,90 euroa. Hinnat sisältävät alvin. Sopimus on voimassa toistaiseksi, eli sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään määräaikaan. DNA:n liikkuvalla netillä surffaat samoilla nopeuksilla ja hinnoilla Suomen lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa. Mikäli matkustat muualle EU- tai ETA-maihin, sinulla on käytössäsi 14 gigatavua dataa kuukaudessa ilman sen kummempia lisäkustannuksia.
Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

14 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei