Ale!

DNA Netti 200 M

15,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta. 

  • DNA Netti 200 M Kiinteä Laajakaista
  • Nopeus: 200 M
  • 12 kk määräaika
  • 4K leffojen katseluun, pelaamiseen ja netin selaamiseen
  • Yli 5  laitteelle
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu
  • DNA TV Hubi tarjous 5€/kk 24kk ajan

Tilaa DNA:lta!

DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista soveltuu käyttäjälle, joka tykkää katsoa 4K-videoita sekä pelata ja surffata sujuvasti netissä. Tällä laajakaistalla on mahdollista käyttää viittä tai useampaa laitetta yhtä aikaa. DNA tarjoaa DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista -tilaukselle 30 päivää voimassaolevan tyytyväisyystakuun.
Tyytyväisyystakuun turvin voit kokeilla laajakaistaa 30 päivän ajan. Ellet ole tänä aikana tyytyväinen sen toimintaan tai jos koet esimerkiksi tarvitsevasi nopeamman nettiyhteyden, voit perua tilauksesi, eikä sinulta veloiteta laajakaistan käytöstä koeajalta. Lisäksi laajakaistan tilaamisen yhteydessä asiakkaan on mahdollista hankkia kotiinsa DNA TV Hubi hintaan 5 euroa / kuukausi. Tarjoushinta on voimassa 24 kuukautta, minkä jälkeen siitä veloitetaan DNA TV Hubin normaalihinta.

DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista hinta

DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista -tilaus maksaa normaalisti 19,90 euroa kuukaudessa, mutta juuri nyt sen voi saada DNA Etudiilinä hintaan 15,90 euroa kuukaudessa. Tarjoushinnan saaminen vaatii 12 kuukauden määräaikaisen sopimuksen solmimista ja 12 kuukauden jälkeen DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista -tilauksen hinta nousee 19,90 euroon kuukaudessa.

Lisäksi asiakas maksaa 4,90 euron avausmaksun DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista -tilauksen avaamisen yhteydessä. Tarkista aina DNA:n osoitehaun avulla, millaisia laajakaistavaihtoehtoja kotiisi on saatavilla ja mihin hintaan, ja valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin. Jos sinulla ei vielä ole kotona nettiyhteyden luomiseen vaadittavaa modeemia tai jos modeemisi on jo kovin vanha, voit tilata modeemin laajakaistan tilaamisen yhteydessä näppärästi DNA:lta.

DNA Netti 200 M Kiinteä Laajakaista: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista on?
Netin maksiminopeus on 200 Mbit/s.Kuinka paljon liittymään DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista kuuluu EU-netinkäyttöä?
Laajakaista on tarkoitettu käytettäväksi suomalaisessa kotitaloudessa, joten se ei sisällä EU-netinkäyttöä.Mikä on liittymän DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista sopimuksen pituus?
Sopimuksen pituus on 12 kuukautta.

Sisältyykö DNA Netti 200M Kiinteä laajakaista -sopimukseen avausmaksua?
Kyllä, avausmaksu on 4,90 euroa.

Löydät kaikki DNA liittymät täältä

 

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

200 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

12 kk

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei