Ale!

DNA Rajaton 5G 400M

31,90 

  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 5G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G- ja 5G-verkoissa
  • EU-data 20 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

DNA Rajaton 5G 400M puhelinliittymä on loistava valinta kaikille, jotka käyttävät kännykkää paljon ja moneen eri tarkoitukseen. Liittymällä surffataan hyvin toimivassa 5G-verkossa. Netin nopeus on 400 Mbit/s. Liittymän hintaan sisältyy rajattomasti dataa, puheluita ja tekstiviestejä. Rajaton netti toimii Suomen lisäksi muissakin Pohjoismaissa sekä Baltiassa. EU-käyttöä varten liittymään kuuluu 20 Gt käyttöä EU-maissa. Jos puhelinta käyttää soittamiseen tai viestien laittamiseen muualla Euroopassa, laskutetaan niistä kotimaan hintojen mukaisesti.

DNA Rajaton 5G 400M: Ei määräaikaa

DNA Rajaton 5G 400M -liittymän avausmaksu on 4,90 euroa. Liittymä käyttää 5G-verkkoa aina sellaisen ollessa saatavilla. Jos 5G-verkkoa ei ole saatavilla, käyttää se silloin 4G-verkkoa. Liittymässä ei ole määräaikaa, eli se on voimassa toistaiseksi. Näin ollen liittymän haltija voi heti niin halutessaan irtisanoa liittymän ilman, että siitä koituu erillisiä kustannuksia.

Tämä liittymä sopii niin vapaa-ajan- kuin työkäyttöön. Rajaton netti Suomen lisäksi Pohjolassa ja Baltiassa antaa mahdollisuudet monenlaiseen käyttöön vaikka työmatkoille. Myös EU-käyttöä on kohtalaisen mukavasti. 20 Gt riittää oikein hyvin satunnaisille matkoille ja useimmiten myös työmatkoille. Sen lisäksi myös ulkomaan puhelut ja tekstiviestit EU:ssa laskutetaan kotimaan hinnoilla.
DNA Rajaton 5G 400M: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä DNA Rajaton 5G 400M on?
Netin nopeus on 400 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään DNA Rajaton 5G 400M kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymään kuuluu 20 Gt EU-käyttöä.

Mikä on liittymän DNA Rajaton 5G 400M sopimuksen pituus?
Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli sen voi irtisanoa koska tahansa.

Sopiiko liittymä paremmin vapaa-ajan käyttöön vai työkäyttöön?
DNA Rajaton 5G 400M -liittymä sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Liittymä on tarkoitettu sellaisille, jotka käyttävät puhelintaan paljon. Se sopii satunnaisille matkoille ja työkäyttöön ulkomaille.

Puhelinliittymävertailu helpottaa liittymävalintaa!

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

400 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

20 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei