Ale!

DNA Rajaton

22,90 

  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 4G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -verkoissa
  • EU-data 14 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

DNA Rajaton on nimensä veroinen, eli sen turvin voit soittaa puheluita, lähettää tekstiviestejä ja surffailla netissä 4G-nopeudella niin paljon kuin haluat – rajattomasti.

DNA Rajaton Puhelinliittymä on varma valinta kaikille niille, jotka käyttävät puhelinta runsaasti oikeastaan ihan mistä tahansa syystä. Oli se sitten viihde- tai työkäyttö, DNA Rajattomalla varmistat, että yhteys ei todellakaan pääse katkeamaan sen takia, että kuukausittainen kiintiö tuli täyteen: puheaika, tekstiviestit ja netti eivät lopu kesken.

Liittymän avausmaksu on 4,90 euroa, ja juuri nyt DNA Rajaton tarjotaan edulliseen kuukausihintaan 22,90 €/kk seuraavaksi 12 kuukaudeksi. Tämän jälkeen hinta olisi 24,90 €/kk. Hinnat sisältävät alvin. Liittymään ei kuulu mitään määräaikaa, joten et sitoudu yhtään mihinkään. Edut ovat voimassa sekä Pohjolassa että Baltiassa, ja mikäli oleskelet jossain toisessa EU-maassa, sinulla on käytössäsi dataa joka kuukausi aina 14 gigaan asti ilman lisämaksua.

DNA Rajaton tarjoaa siis sekä rajattomat viestit, puheajan että netin. Netti toimii 4G:llä, joka on Suomessa tällä hetkellä se yleisin, vaikka 5G onkin jo pari vuotta puhuttanut. 4G:llä videoiden katsominen onnistuu vaivattomasti ja etätyöt sujuvat näppärästi vaikkapa puhelimen netin jakamalla. DNA Rajaton on siis täydellinen sekä töihin että vapaa-ajalle, minkä lisäksi olet aina puheluiden ja viestien välityksellä tavoitettavissa.

Katso DNA Rajaton ja muut liittymätarjoukset

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

1 M

Liittymismaksu

4,90 €

EU-käyttö

14 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei