Ale!

DNA Liikkuva 5G 400M

31,90 

  • Todella nopea liikkuva laajakaista tabletille, mokkulaan, nettitikkuun tai läppäriin
  • Sopii hyvin viihdekäyttöön kiinteän verkon ulkopuolella
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G-, ja 5G-verkoissa
  • Nopeus: 400 Mbit/s
  • Ei määräaikaa
    EU-käyttö 25 Gt/kk

Tilaa DNA:lta!

Liikkuva netti eli tuttavallisemmin mokkula on oivallinen tapa tuoda internet langattomasti juuri sinne, minne olet itsekin menossa. Se toimii niin kotona kuin mökilläkin ja 5G-tekniikan myötä se on entistäkin nopeampi.

5G:n kattavuusalue on toistaiseksi vielä melko rajallinen ja siihen pääsee parhaiten käsiksi vain isoimmissa kaupungeissa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että suurin osa meistä pärjää hyvällä 4G-yhteydessä vallan mainiosti ja mikäli päädytkin 5G-kattavuusalueen ulkopuolelle, nettisi toimii tuon aikaa 4G-nopeuksilla. 5G-nettiin kannattaa kuitenkin panostaa, sillä se mahdollistaa entistä paremman kuvanlaadun esimerkiksi, jos katsot videoita suoratoistopalvelusta. Lisäksi erilaiset live-toiminnot sujuvat paremmin 5G:llä, kun netti ei pätki niin paljon ja viiveet jäävät häviävän lyhyiksi.

5G-nopeuksilla tavallinen internetin käyttö siirtyy seuraavalle tasolle ja esimerkiksi etätyöt sujuvat paljon mukavammin, kun yhteydet eivät pätki. DNA Liikkuva 5G 400M -liittymässä ei ole mitään datakattoa, eli voit surffailla netissä niin paljon kuin haluat. Suomen lisäksi rajaton nettisi ulottuu samoilla nopeuksilla myös Pohjolaan ja Baltiaan. EU- ja ETA-maissa vieraillessasi sinulla on käytössäsi 20 gigatavua dataa ilman sen kummempia lisämaksuja.

DNA Liikkuva 5G 400M -liittymän saa nyt tarjoushintaan 31,90 €/kk ensimmäisen vuoden ajaksi. Tämän jälkeen kuukausihinta on 34,90. Liittymän avausmaksu on 4,90 euroa. Kaikki mainitut hinnat sisältävät alvin. DNA:lla et myöskään sitoudu määräajaksi yhtään mihinkään, vaan sopimus on toistaiseksi voimassa.

Katso kaikki DNA liittymät täältä

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

400 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

20 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei