DNA Netti 100 M

9,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta. 

  • Kiinteä laajakaista
  • Nopeus: 100 M
  • Ei määräaikaa
  • Netti HD-leffojen katseluun, pelaamiseen ja netin selaamiseen
  • 2-5 laitteelle

Tarkista hinta ja saatavuus!

DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista on tarkoitettu netin peruskäyttöön. Sillä voi esimerkiksi katsella leffoja HD-tarkkuudella, mutta se ei riitä 4K- tai 8K-videoiden katseluun. Laajakaistaa voi kuitenkin käyttää sujuvaan netissä pelaamiseen ja surffaamiseen.

Kenelle DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista sopii?

DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista soveltuu käytettäväksi yhtä aikaa kahdesta viiteen laitteella. Jos kotona käytetään yhtaikaa viittä tai useampaa laitetta tai jos netin käyttö on muutoin runsasta, kannattaa tutustua muihin DNA:n laajakaistavaihtoehtoihin. DNA tarjoaa laajakaistoja alkaen 50 Mbit/s nopeudesta aina 1000 Mbit/s nopeuteen saakka, mutta huippunopeita nettiyhteyksiä ei ole vielä saatavilla kaikkialle Suomeen.

DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista maksaa 9,90 euroa kuukaudessa taloyhtiöhintaan. Hinta voi hieman vaihdella asuinpaikkakunnan ja taloyhtiön mukaan, joten tarkista aina taloyhtiöösi saatavilla olevat laajakaistayhteydet hintoineen suoraan DNA:n osoitehaun avulla. Kuukausihinnan lisäksi asiakkaalta peritään 4,90 euron avausmaksu DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista -liittymän avauksen yhteydessä. Sopimus ei sisällä määräaikaa, joten sen voi irtisanoa milloin tahansa. DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista -tilaukseen sovelletaan palveluntarjoajan yleisiä toimitusehtoja sekä erityisehtoja.

Tilatessasi laajakaistaa sinulla on mahdollisuus tilata myös siihen sopiva modeemi, joka on valmiiksi optimoitu toimimaan saumattomasti valitsemasi DNA:n laajakaistan kanssa. Samalla varmistat, että modeemisi tietoturva vastaa nykyajan monia haasteita ja että sen käyttöönottaminen sujuu mahdollisimman helposti. Joissakin tapauksissa kannattaa hankkia kotiin myös Mesh-laajentimia, jotka auttavat langatonta verkkoa toimimaan sujuvasti suuressakin kodissa.

Katso DNA liittymätarjoukset tästä linkistä

DNA Netti 100 M Kiinteä Laajakaista: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista on?
Netin maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista kuuluu EU-netinkäyttöä?
Laajakaista ei sisällä EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista sopimuksen pituus?
Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli se ei sisällä määräaikaa.

Soveltuuko DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista työkäyttöön?
DNA Netti 100M Kiinteä laajakaista soveltuu työkäyttöön, mutta jos käyttö on vähänkään vaativampaa tai käytössä on useita laitteita, kannattaa valita tehokkaampi laajakaista.

 

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei