DNA Super Prepaid

4,90 

  • Kuukausimaksuton liittymä
  • Puheluiden ja viestien hinta käytön mukaan
  • Aloituspaketissa netin nopeus 100 Mbit/s
  • Aloituspaketti sisältää 5 € saldoa
  • Tiedonsiirto 0,99 €/vrk silloin, kun nettiä käytetään
  • Liittymien lataus osoitteesta laturi.dna.fi

Tilaa DNA:lta!

DNA Super Prepaid sopii hyvin niin älypuhelimeen, tablettiin kuin riistakameraankin. Maksat puheluista, viesteistä ja netistä käytön mukaan. Prepaid liittymä on helppo hankkia eikä sido sinua pitkiin sopimuksiin. Liittymä on heti käytettävissäsi 180 päivää käyttöönotosta. Käyttöönotto jatkuu saldoa lataamalla 365 päivää viimeisimmästä latauksesta.

Voit ostaa liittymän helposti esimerkiksi R-kioskeilta, Neste K-huoltoasemilta tai K-ruokakaupoista. Käytössäsi on 4G verkko. Aloituspaketti sisältää netin 100 Mbit/s nopeudella ja 5 € saldoa. Puhelut ja viestit maksavat 0,0066 € /min/kpl. Tiedonsiirrosta veloitetaan 0,99 €/vrk, niiltä vuorokausilta, kun käytät mobiilidataa.

DNA Superprepaid rajattomalla netillä tai nettipaketilla

Jos käytät mobiilidataa säännöllisesti, voit päivittää liittymääsi paketin: rajaton netti tai nettipaketti. Rajaton netti on 100 Mbit/s, joka on käytössäsi joko 7, 30 tai 90 vuorokautta. Nettipaketin tehonetin nopeus on sama, kesto 30 vrk. Hypernetti 30 vrk on jo kolme kertaa nopeampi, 300 Mbit/s ja laitenetin nopeus on 0.5/5 Mbit/s 180 vrk ajan.

Liittymä sopii hyvin esimerkiksi riistakameraan. Mikäli soitat tai lähetät viestejä Suomesta ulkomaille, veloitetaan ne aina erillisen hinnaston mukaan. Sen sijaan verkkovierailupuhelut ja -viestit maksavat EU/ETA-alueella saman verran kuin Suomessa.

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

300 M

Liittymismaksu

Ei liittymismaksua

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä

EU-käyttö

0,3 Gt/vrk

Puheluiden hinta Suomessa

0,066 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,066 €/txt

Yrityksille

Ei