Ale!

DNA Rajaton 4G 10M

24,90 

  • Hyvä liittymä peruskäyttöön
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 4G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -verkoissa
  • EU-data 15 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

DNA Rajaton 4G 10 M on sopiva puhelinliittymä sinulle, joka kaipaat huoletonta ja mahdollisimman rajatonta liittymää. DNA Rajaton 4G 10 M -liittymä soveltuu hyvin esimerkiksi vaivattomaan viestien lähettämiseen, puheluiden soittamiseen ja sähköpostien lukemiseen.
Käyttökatkoista ei DNA Rajaton 4G 10 M -liittymän tarvitse huolehtia, sillä liittymä toimii luotettavasti ja sujuvasti. DNA Rajaton 4G 10 M tarjoaa nettiyhteydet 10 Mbit/s maksiminopeudella, minkä lisäksi nettiä voi liittymällä käyttää rajattomasti myös Baltian sekä Pohjoismaiden alueella.

Katso DNA liittymien tarjoushinnat

EU-datapakettia liittymä sisältää 15 Gt per kuukausi. DNA Rajaton 4G 10 M sopiikin erinomaisesti myös paljon reissaavalle, sillä sitä on edullista käyttää myös monissa ulkomaan kohteissa. Yksi hyvä DNA Rajaton 4G 10 M -liittymän tarjoama vaihtoehto ulkomailla ovat Wi-Fi-puhelut, joiden avulla soittaminen jopa kaukomailta on edullista ja näppärää! Perinteiset ulkomaanpuhelut eivät kuitenkaan sisälly liittymän perushintaan, vaan niistä laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti, kuitenkin niin, että ne laskutetaan samoin kuin kotimaasta soitetut puhelut riippumatta siitä missä päin maailmaa olet puhelun soittaessasi.

Katso puhelinliittymien hinnat tästä!

Tällä hetkellä DNA tarjoaa liittymää tarjoushintaan: 24,90 euroa kuukaudessa. Tarjoushinta on voimassa 12 kuukautta, minkä jälkeen liittymän hinta nousee hieman – 26,90 euroon kuukaudessa. Liittymä on toistaiseksi voimassa oleva eli se ei sisällä määräaikaa, johon asiakkaan pitäisi sitoutua. Liittymä sisältää kuitenkin 4,90 euron avausmaksun. DNA-asiakkaana saat käyttöösi näppärän Minun palveluni -toiminnon, jonka avulla hoidat näppärästi liittymään liittyvät asiasi verkon kautta.

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

10 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

15 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei