Ale!

DNA Liikkuva 4G 200M

25,90 

  • Nopea mobiililaajakaista tabletille, mokkulaan, nettitikkuun tai läppäriin
  • Sopii hyvin viihdekäyttöön kiinteän verkon ulkopuolella
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Toimii 2G-, 3G-, ja 4G-verkoissa
  • Nopeus: 200 Mbit/s
  • Ei määräaikaa
  • EU-käyttö 17 Gt/kk

Tilaa DNA:lta!

DNA Liikkuva 4G 200M on nimensä mukaisesti esimerkiksi läppäriin tai tablettiin soveltuva netti. Tämä netti kulkee mukana sinne, minne ikinä menetkin. Netin nopeus on maksimissaan 200 Mbit/s, mikä tarkoittaa sitä, että nettiä voi käyttää useassa laitteessa samaan aikaan. Netin nopeus on sen verran hyvä, että DNA Liikkuva 4G 200M -liittymällä voi katsoa elokuvia, kuunnella musiikkia tai soitella videopuheluita. Liittymän kuukausihinta sisältää rajattomasti dataa kotimaassa, muuallakin Pohjolassa sekä Baltian maissa. Sen lisäksi kuukausimaksuun sisältyy 17 gigaa käyttöä EU- ja ETA-maissa. Ylimenevästä datasta laskutetaan hinnaston mukaan.

Liittymä toimii DNA:n kattavassa 4G verkossa

Liittymä toimii DNA:n pidetyssä ja hyvin toimivassa 4G-verkossa. DNA:n verkko on itse asiassa yksi kuluttajien mielestä parhaimmista verkoista Suomessa. Jos 4G-verkkoa ei ole saatavilla, toimii liittymä silloin 3G-verkossa. DNA Liikkuva 4G 200M -liittymässä ei ole määräaikaa. Se tarkoittaa siis sitä, että liittymän voi irtisanoa tai sitä voi muokata koska tahansa. Liittymään ei myöskään tule kuukausimaksun lisäksi muita ylimääräisiä maksuja. Ainoastaan liittymän avausmaksu tulee maksaa kerran liittymän avaamisen yhteydessä. Avausmaksu on 4,90 euroa. Liittymän hinta on normaalia hintaa hieman alhaisempi ensimmäisten 12 kuukauden ajan. Sen jälkeen hinta nousee neljällä eurolla. Jos kuluttaja haluaa tällöin päivittää nettiliittymän, se onnistuu hyvin. Tsekkaa muut DNA:n tarjoukset täältä.

UKK: DNA Liikkuva 4G 200M

Kuinka nopea netti liittymässä DNA Liikkuva 4G 200M on?
Liittymän DNA Liikkuva 4G 200M netin nopeus on maksimissaan 200 Mbit/s.Kuinka paljon liittymään DNA Liikkuva 4G 200M kuuluu EU-käyttöä?
Liittymään DNA Liikkuva 4G 200M kuuluu 17 gigatavua EU-käyttöä.Millainen sopimus liittymässä DNA Liikkuva 4G 200M on?
Liittymän DNA Liikkuva 4G 200M sopimus on aina ilman määräaikaa, eli se on toistaiseksi voimassa oleva. Näin liittymän voi irtisanoa tai sitä voi päivittää aina niin halutessaan.

Millaiseen käyttöön liittymä DNA Liikkuva 4G 200M sopii parhaiten?
Liittymä DNA Liikkuva 4G 200M sopii kaikkiin liikkuviin laitteisiin, kuten läppäriin, tablettiin tai mokkulaan. Nimensä mukaisesti se kulkee mukana kaikkialla.

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

200 M

Liittymismaksu

4,90 €

EU-käyttö

17 Gt/kk

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei