Ale!

DNA Rajaton 4G 10M: Tarjous lapselle

14,90 

  • Rajaton 4G 10M on sopiva liittymä lapselle
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 4G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -verkoissa
  • EU-data 15 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

DNA Rajaton 4G 10M on hyvä liittymä lapselle. Liittymä on tällä hetkellä tarjouksessa 24,90 euroa kuukaudessa seuraavien 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen sen hinta nousee 26,90 euroon kuukaudessa. DNA Rajaton 4G 10M ei sisällä määräaikaa, mutta sen avausmaksu on 4,90 euroa.
Liittymä sisältää rajattoman määrän puheluita ja viestejä sekä 15 Gt:n EU-datapaketin kuukaudessa. Lisäksi DNA Rajaton 4G 10M sisältää rajattoman 4G-netin käyttöoikeuden Suomessa, Baltiassa sekä Pohjoismaissa. Netin käyttöön ei siis liity näillä alueilla datakattoa ja netti toimii 10 Mbit/s nopeudella. Voit siis käyttää nettiä rajattomasti myös Tanskassa, Ruotsissa, Virossa, Norjassa, Liettuassa ja Latviassa.
Lisäksi DNA Rajaton 4G 10M sisältää Wi-Fi-puhelut, joiden avulla soittaminen kaukomailta onnistuu edullisesti. Näissä puheluissa hienoa on se, että niiden laskutus noudattaa kotimaasta soitettujen puheluiden laskutusta.
Käytössä DNA Rajaton 4G 10M on huoleton liittymä, joka ei rajoita käyttäjäänsä liikaa. Liittymän avulla on helppo lukea sähköposteja, lähettää viestejä ja soittaa puheluita sujuvasti ja ilman käyttörajoituksia. Kannattaa kuitenkin huomioida, että DNA Rajaton 4G 10M -liittymän kuukausimaksu ei sisällä puheluita, tekstiviestejä tai multimediaviestejä valtakunnallisesti toimiviin yritysnumeroihin, palvelunumeroihin tai ulkomaisiin numeroihin.

Vertaa DNA:n tarjoukset

Jos DNA Rajaton 4G 10M -liittymällä soitetaan yritys- tai palvelunumeroihin, veloitetaan puheluista palveluntarjoajan ilmoittama puheluhinta sekä 0,09 €/min suuruinen matkapuhelinmaksu. Ulkomaille soitettavien puheluiden hintoihin voi tutustua näppärän hintahaun avulla ja ne vaihtelevat maasta toiseen.
Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

10 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

15 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei