DNA Liikkuva 5G 1000M

44,90 

Tilaa DNA:lta!

DNA:n liikkuva netti eli tuttavallisemmin mokkula on kätevä tapa ottaa netti mukaasi juuri sinne, minne itsekin olet menossa. DNA tarjoaa sinulle myös alan parhaimmistoa eli 5G-netin, joka toimii jopa 1000 Mbit/s -nopeudella!

Näin tasokkaalla nettiyhteydellä pystyt seuraamaan esimerkiksi live-lähetyksiä internetin kautta ilman pätkimistä ja mikäli itse teet sellaisia, ne ovat katsottavissa melko lailla ilman mitään viivettä. Lisäksi pystyt katsomaan äärimmäisen tarkkoja 4K-videoita. Myös pelaajien keskuudessa 5G-netti on suosittu, sillä se mahdollistaa reaaliajassa pelaamisen tiimeissä ympäri maailmaa.

DNA:n tarjoama 5G on alansa huippuluokkaa ja nyt sen saa liikkuvassa muodossa. Lisäksi netti toimii rajattomasti, eli voit surffailla netissä niin paljon kuin vain jaksat. Tämä ominaisuus toimii myös muualla Pohjolassa ja Baltiassa, joten toimivan netin ei tarvitse jäädä vain Suomeen. Mikäli matkustat näiden alueiden ulkopuolelle muihin EU- tai ETA-maihin, sinulla on käytössäsi huikeat 25 gigaa dataa kuukaudessa ilman, että maksat ekstraa.

DNA Liikkuva 5G 1000M -liittymän hinta on 44,90 €/kk. Liittymän avausmaksu on 4,90 euroa. Hinnat sisältävät alvin. Liittymä on käytössä toistaiseksi, eli et sitoudu mihinkään määräaikaan. DNA Liikkuva 5G 1000M -liittymä on saatavilla myös kannettavaan tietokoneeseen ja tablettiin, mikäli sinulla ei satu olemaan mokkulaa jo entuudestaan. Sellaisen tilaaminen onnistuu toki DNA Kaupasta.

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

1000 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

25 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei