Ale!

DNA Laitenetti

3,90 

  • Edullinen laajakaista riistakameraan, valvontakameraan tai esim. GPS-laitteeseen tai laitteiden etäohjaukseen
  • Soveltuu 2G laitteisiin
  • Latausnopeus 0,12 Mbit/s
  • Lähetysnopeus 0,12 Mbit/s

Tilaa DNA:lta!

Valvontakameroiden yleistyttyä on herännyt tarve päästä käsiksi niiden kuvaamaan materiaaliin omasta puhelimesta käsin. Tämä vaatii sen, että laite on yhteydessä internetiin ja lähettää videota tai kuvia sen kautta. Tätä varten on kehitetty DNA Laitenetti, jonka avulla valvonta- ja riistakamerat pelittävät takuuvarmasti ja pääset näkemään juuri sen, mitä nekin näkevät. DNA Laitenetti soveltuu myös muihin kodin älylaitteisiin ja mittareihin, joita voidaan myös hallinnoida Laitenetin kautta.

Valvonta- ja riistakameroiden tiedonsiirron ei tarvitse olla kovinkaan nopeaa; yhteyden toimivuus ja katkeamattomuus ovat sen sijaan tärkeämpiä, ja niistä DNA Laitenetti pitää huolen. Tiedonsiirto hoituu 2G-nopeudella, eli 128 kbit/s, jonka kattavuus on koko Suomi. Näin ollen tiedonsiirtoon ei vaikuta se, missä päin Suomea ollaan.

DNA Laitenetin saa nyt tarjoushintaan 3,90 €/kk ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi. Tämän jälkeen liittymän hinta on 4,90 €/kk. Mikäli sinulla on jo puhelin- tai nettiliittymä DNA:lta, saat keskittämisetuna Laitenetin hintaan 1,90 €/kk. Liittymän avausmaksu on kertaluontoinen 4,90 euroa. Sopimukseen ei kuulu mitään määräaikaa.

DNA Laitenetin kautta voi lähettää tekstiviestejä, joiden avulla siinä kiinni olevalle laitteelle voidaan antaa tiettyjä komentoja. Soittaminen ei Laitenetillä kuitenkaan ole mahdollista. Kuukausittaiseen hintaan sisältyy 100 tekstiviestiä, ja tämän yli menevistä laskutetaan 0,09 €/kpl.

Katso kaikki DNA liittymät täältä! 

DNA Laitenetti: UKK

Kuinka nopea netti DNA Laitenetissä on?
Netin nopeus on 128 kbit/s.

Kuinka paljon Dna Laitenettiin kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymä toimii vain Suomessa.

Mikä on DNA Laitenetin sopimuksen pituus?
Sopimus on voimassa toistaiseksi, joten voit nauttia siitä juuri niin pitkään kuin vain haluat.

Pystynkö ostamaan samalla kertaa myös kamerat?
Kyllä vain, DNA Kaupasta löydät laadukkaat valvonta- ja riistakamerat, jotka sopivat yhteen DNA Laitenetin kanssa. Ne voi maksaa erikseen tai samassa paketissa.

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

0,128 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

Kotimaan nettipaketti

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,09 €/txt (100 kpl sisältyy kk. hintaan)

Yrityksille

Ei