Ale!

DNA Laitenetti Plus

8,90 

  • Edullinen liittymä älylaitteisiin, kuten riistakameraan, tutkapantaan tai kodin turvalaitteisiin, kuten valvontakameroihin.
  • Soveltuu 3G-, ja 4G  laitteisiin
  • Latausnopeus 0,5 Mbit/s
  • Lähetysnopeus 5 Mbit/s

Tilaa DNA:lta!

DNA:n tarjoamat Laitenetti-liittymät soveltuvat erilaisiin kodin laitteisiin, joiden toiminta vaatii nettityhteyden. Tällaisia ovat esimerkiksi valvontakamerat, joiden kasvanut kysyntä on saanut DNA:n tarjoamaan juuri tällaisille laitteille soveltuvaa nettiä. DNA Laitenetti Plus soveltuu niin valvonta- kuin riistakameroillekin, mutta myös koirien tutkapantaan, joita käytetään esimerkiksi metsästyksessä.

DNA Laitenetti Plusan saa nyt tarjoushintaan 8,90 €/kk ensimmäisen vuoden ajaksi. Tämän jälkeen kuukausittainen hinta on 9,90 euroa. Mikäli sinulla on jo puhelin- tai nettiliittymä DNA:lta, saat keskittämisetuna Laitenetti Plusan hintaan 4,90 €/k. Liittymän avausmaksu on 4,90 euroa. Sopimuksessa ei ole määräaikaa. Tsekkaa myös muut DNA:n tarjousliittymät! 

DNA Laitenetti Plus 3G tai 4G laitteisiin

DNA Laitenetti Plus soveltuu 3G- tai 4G-laitteisiin, ja se mahdollistaa tiedonsiirron 5 Mbit/s -nopeudella. Latausnopeus on 0,5 Mbit/s. Netti toimii rajattomasti, eli sinun ei tarvitse murehtia datakatosta. Nämä nopeudet eivät ole verrattavissa älypuhelimiin, mutta esimerkiksi valvonta- ja riistakameroissa tärkeämpää on tiedonsiirron tasaisuus ja katkeamattomuus, johon DNA Laitenetti Plus pystyy vallan mainiosti. Vertaa kaikki mobiililaajakaista liittymät täältä!

DNA Laitenetti Plus tarjoaa myös mahdollisuuden lähettää tekstiviestejä, joilla laitteille voidaan antaa erilaisia komentoja. Kuukausihintaan kuuluu 100 tekstiviestiä ja ylimääräisistä veloitetaan 0,09 €/kpl. Multimediaviestin lähettäminen maksaa 40 snt/kpl. Plus-liittymällä onnistuu myös soittaminen: lähtevän puhelun hinta on 0,14 €/min. kun taas puhelun vastaanottaminen ei maksa mitään. Puhelinominaisuuden avulla on mahdollista kuunnella esimerkiksi metsästyskoiran haukkumista.

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

5 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

Kotimaan nettipaketti

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0,14 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,09 €/txt (100 kpl sisältyy kk. hintaan)

Yrityksille

Ei