DNA Dataprepaid 30 vrk

24,90 

  • Liittymä ilman kuukausimaksua
  • Rajaton netti 30 vrk
  • Sopii hyvin tabletille, läppärille tai mokkulalle
  • Aloituspaketti sisältää 5 € saldoa
  • Liittymien lataus osoitteesta laturi.dna.fi

Tilaa DNA:lta!

DNA Dataprepaid 30 vrk tarjoaa liikkuvan laajakaistan mokkulalle, tabletille ja läppäriin. Lisäksi se tarjoaa rajattoman 4G-netin 300 Mbit/s nopeudella. DNA Dataprepaid 30 vrk -aloituspaketti tarjoaa 30 vuorokautta rajatonta netin käyttöä kotimaassa. Tällä hetkellä DNA Dataprepaid 30 vrk -aloituspakkaus maksaa 24,90 euroa. Aloituspakkaus sisältää SIM-korttien kaikki koot tavallisesti mikroon ja nanoon. Huomioithan, että DNA:n Prepaid-tuotteilla on ostorajoitus – maksimi kaksi kappaletta per asiakas ja että Prepaid-liittymän voimassaoloaika on 240 vuorokautta. Voimassaolo alkaa joko viimeisimmästä latauksesta tai Prepaid-liittymän käyttöönotosta.

DNA Dataprepaid 30 vrk: Kenelle?

Liittymä on hyvä valinta esimerkiksi lomalle, liikuttaessa veneellä tai vietettäessä kesälomaa mökillä. 30 päivän jälkeen liittymään on helppo ladata lisäaikaa taikka dataa käyttäjän tarpeiden mukaan. Lataaminen onnistuu helposti netin kautta osoitteessa laturi.dna.fi tai R-kioskilla, minkä lisäksi liittymää on helppo hallinnoida itsepalvelun kautta. Voit myös ladata näppärän DNA Prepaid-sovelluksen, jonka kautta voit esimerkiksi hankkia datapaketteja, tarkastella omaa veloitushistoriaasi ja asettaa itsellesi ulkomaan datarajoituksen. Sovelluksessa voi myös määrittää omat hallinta- ja turvanumerosi.

Aloituspaketin hankkimisen jälkeen 7 vuorokautta rajatonta netin käyttöä 300 Mbit/s nopeudella maksaa 7,90 euroa, 30 vuorokautta rajatonta netin käyttöä 100 Mbit/s nopeudella 19,90 euroa, 30 vuorokautta rajatonta netin käyttöä 300 Mbit/s nopeudella 24,90 euroa, 90 vuorokautta rajatonta netin käyttöä 300 Mbit/s nopeudella 59,90 euroa ja 10 Gt/90 päivää netin käyttöä 300 Mbit/s nopeudella 19,90 euroa.

Katso kaikki prepaid-liittymät täältä! 

DNA Dataprepaid 30 vrk: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä DNA Dataprepaid 30 vrk on?
DNA Dataprepaid 30 vrk -aloituspaketissa netin nopeus on 300 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään DNA Dataprepaid 30 vrk kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymä ei sisällä EU-netinkäyttöä, vaan se toimii ainoastaan kotimaassa.

Mikä on liittymän DNA Dataprepaid 30 vrk sopimuksen pituus?
Liittymä toimii 30 vuorokautta.

Millaiseen käyttöön DNA Dataprepaid 30 vrk sopii parhaiten?
Liittymä soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi lomakäyttöön, kohteisiin, joissa ei ole käytettävissä wi-fi-yhteyttä. Se on helppo ottaa mukaan vaikkapa mökille tai veneeseen!

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

300 M

Liittymismaksu

Ei liittymismaksua

Sopimuksen pituus

30 vrk

EU-käyttö

Kotimaan nettipaketti

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei