Ale!

DNA Nopea 4G Rajaton Plus: Tarjous lapselle

19,90 

  • 150 Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 4G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -verkoissa
  • EU-data 19 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

Jos etsit lapsellesi edullista, mutta hyvää liittymää, on DNA Nopea 4G Rajaton Plus liittymä hyvä vaihtoehto! Tällä hetkellä DNA Nopea 4G Rajaton Plus on mahdollista hankkia hintaan 19,90 euroa kuukaudessa 12 ensimmäisen käyttökuukauden ajaksi.
Tämän jälkeen DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymän hinta nousee 34,90 euroon kuukaudessa. Lisäksi asiakkaan maksettavaksi jää 4,90 euron kertaluonteinen avausmaksu. DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä soveltuu melko kevyeen surffailuun.

Liittymän netin maksiminopeus on 150 Mbit/s ja netin käyttö on rajatonta sekä Suomessa, Baltiassa että Pohjoismaissa. Puheluita ja viestejä saa käyttää kotimaassa rajattomasti, minkä lisäksi liittymä sisältää 19 Gt EU-dataa per kuukausi.

DNA:n asiakkaana sinun on helppo nähdä Minun palveluni- ja Oma DNA -sivuilta, millaisia palveluita sinulla on käytössäsi sekä hallita liittymiäsi näppärästi ja nopeasti. Näin esimerkiksi lapsen liittymän päivittäminen tarvittaessa erilaisten DNA 4G Rajaton -liittymien välillä onnistuu helposti ja nopeasti.

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

150 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

19 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei