Ale!

DNA Jämpti: Tarjous lapselle

7,90 

  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava 4G verkko
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -verkoissa
  • EU-data 7 Gt/kk
  • Ei määräaikaa

Tilaa DNA:lta!

Ensimmäisen puhelimen ostamisen lisäksi on kuitenkin syytä miettiä myös, millainen liittymä puhelimeen kannattaa hankkia. DNA Jämpti on suosittu ensiliittymä lapsille, koska siinä on huomioitu nykyajan tarpeet ja sen saa nyt edullisesti.

DNA Jämptin avausmaksu on vain 4,90 euroa. Liittymän saa nyt vuodeksi hyvään hintaan 9,90 €/kk. Tämän jälkeen hinta jatkuu 12,90 €/kk. Mainittuihin hintoihin kuuluu alv. Liittymä on toistaiseksi voimassa, eli saat itse päättää, kuinka kauan haluat sitä pitää. Voit olla esimerkiksi vuoden päästä yhteydessä ja kertoa, olitko tyytyväinen tarjoukseen ja millä spekseillä haluaisit mahdollisesti jatkaa.

DNA Jämpti on siitä hyvä liittymä, että siihen kuuluva rajaton netti on käytössäsi myös kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Dataa voit käyttää myös muissa EU-maissa, mutta puheluista veloitetaan 0,07 €/min ja tekstiviesteistä 0,07€/kpl.

DNA Liittymätarjoukset

DNA Jämpti Puhe: Tarjous lapselle UKK

Kuinka nopea netti DNA Jämpti Puheessa on?
Netin nopeus on 1 Mbit/s eikä siihen kuulu mitään datakattoa.

Kuinka paljon DNA Jämpti Puheeseen kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymään sisältyy rajaton netti EU:n alueella, mutta puheluista ja tekstiviesteistä veloitetaan ylimääräinen roaming-maksu.

Mikä on DNA Jämpti Puheen sopimuksen pituus?
Liittymässä ei ole mitään määräaikaa, vaan voit nauttia siitä niin pitkään kuin on tarvetta. Toistaiseksi voimassa oleva liittymä on myös helppo vaihtaa sopivampaan, mikäli tarvetta ilmenee.

Miksi DNA Jämpti Puhe sopii juuri lapsille?
Liittymässä on huomioitu nykyajan lapsien tarve: suurin osa ei soita perinteisiä puheluita kuin vain hätätapauksessa ja vanhemmilleen. Muihin pidetään yhteyttä netin palveluiden kautta, joten siksi rajaton netti on toimivin vaihtoehto.

 

 

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

1 M

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

7 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0,07 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,07 €/txt

Yrityksille

Ei