Elisa Netti kotiin S

4,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta. 

  • Nopeus: 50 Mbit/s
  • 1-2 Henkilölle
  • 1-4 laitteen käyttöön

Tarkista hinta ja saatavuus!

Elisa Netti Kotiin S on netin selaamiseen, videoiden katselemiseen ja musiikin kuuntelemiseen soveltuva laajakaista. Koska Elisan verkko on hyvin kattava, voi tämän nettiyhteyden ostaa vaikka hieman syrjäisemmällekin seudulle. Tämän S-kokoa olevan kiinteän laajakaistan nopeus on 50 Mbit/s, mikä on erinomaisen riittävä tavalliseen käyttöön. Nettiä voi helposti käyttää yhdestä kahteen henkilöä kerrallaan. Netin voi yhdistää jopa neljään laitteeseen, joten Elisa Netti Kotiin S sopii vaikka isommallekin perheelle.

Mitä Elisa Netti Kotiin S liittymän hintaan kuuluu?

Elisa Netti Kotiin S -liittymän kuukausihintaan kuuluu rajaton määrä dataa, joten ylimääräisistä kuluista ei tarvitse olla huolissaan. Nettiliittymän voi avata joko suoraan netissä Elisan verkkosivuilla tai vaihtoehtoisesti Elisan toimipisteessä. Liittymän avauksen yhteydessä tulee maksaa kertaluontoinen  avausmaksu. Sen jälkeen liittymästä maksetaan vain kuukausimaksu. Tämä liittymä sopii sellaisiin talouksiin, joissa toistetaan suoratoistoa ja vaaditaan netiltä hieman enemmän. Se sopii hyvin jatkuvaan käyttöön, kun nettiä halutaan käyttää myös vaikkapa puhelimessa.

Katso kaikki liittymätarjoukset

Elisa Netti Kotiin S: Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti liittymässä Elisa Netti Kotiin S on?
Elisa Netti Kotiin S on kiinteä laajakaista. Sen netin nopeus on 50 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Elisa Netti Kotiin S kuuluu EU-netinkäyttöä?
Koska kyseessä on kiinteä laajakaista, eikä puhelinliittymä, ei liittymässä ole EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Elisa Netti Kotiin S sopimuksen pituus?
Elisa Netti Kotiin S on nettiliittymä, jossa on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Sen voi siis irtisanoa tai sitä voi muuttaa milloin tahansa niin halutessaan.

Millaiseen käyttöön Elisa Netti Kotiin S -liittymä sopii?
Elisa Netti Kotiin S sopii erinomaisesti jatkuvaan käyttöön, kun nettiä käytetään useammalla laitteella. Nettiyhteys sopii vaikkapa videoiden katselemiseen.

 

Operaattori

Elisa

Nopeus (Mbit/s)

50 M

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei