Moi Rajaton 5G 600

35,00 

Tilaa Moilta!

Moi Rajaton 5G 600 -liittymällä voi kotimaassa käyttää 5G nettiä täysin rajattomasti ja vapaasti.

Maksiminopeus liittymällä on jopa 600 Mbit/s ja se käyttää nopeaa ja laadukasta DNA:n 5G-verkkoa. Liittymän 5G-nettiä voi käyttää myös Baltiassa ja Pohjoismaissa täysin rajattomasti, sekä muissa EU- ja ETA-alueiden maissa liittymällä voi surffailla kotimaan hinnoin aina 20Gt:n asti, jonka jälkeen netinkäyttö liittymän kuukausimaksun ylittävältä osuudelta maksaa 0,003418 €/Mt.

Moi Rajaton 5G 600 liittymän perustiedot

Rajattomalla netillä voit surffata huolettomasti, ja se soveltuu niin perus- kuin vaativaan käyttöön, riippuen omista tarpeistasi. Nettiä voi käyttää viihdekäytön lisäksi myös työntekoon sekä jatkuvaan ja vaativaan käyttöön. Voit katsoa rajattomasti videoita ja käyttää erilaisia suoratoistopalveluja huolehtimatta netin kulutuksesta, sekä käyttää sosiaalista mediaa ilman rajoja. Kato kaikki Moi liittymät ja liittymätarjoukset täältä! Moi Rajaton 5G 600 M liittymällä ei ole minkäänlaista sitoutumispakkoa, sillä liittymä on määräaikainen ja sen voi irtisanoa koska tahansa. Liittymän kuukausimaksu ei sisällä puheluita ja viestejä. Puhelut ja tekstiviestit kotimaan liittymiin maksavat 0.055€ / minuutti tai lähetetty tekstiviesti, aina enintään 4 euroon asti, joka lisätään kuukausimaksun päälle. Tämän jälkeen Moi-liittymää voi kotimaassa käyttää täysin rajattomasti ilman lisämaksuja. MMS-viestit kotimaahan maksavat erikseen 0,30€/kpl. Jokainen ulkomaille lähetetty tekstiviesti on 0,055€/kpl, ja MMS-viestit ovat 0,35€/kpl. Moi Rajaton 5G 600 M -liittymän kuukausimaksu on 35€ / kuukausi ja avausmaksu liittymällä on 5 euroa.

Jos sen sijaan etsit nettiliittymää, kattava nettiliittymävertailu auttaa

Usein kysytyt kysymykset: Moi Rajaton 5G 600 M

Mitä eroa on 4G- ja 5G-liittymillä?

5G liittymällä surffaat jopa 600Mbit/s nopeudella uudessa 5G-mobiiliverkossa, joka on 10 x nopeampi kuin 4G-mobiiliverkko.

Mistä liittymän voi tilata?

Uudet asiakkaat voiva tilata liittymän Moin verkkokaupasta. Nykyiset asiakkaat puolestaan voivat vaihtaa uuteen 5G-liittymään kirjautumalla Mun Moihin. Mikäli Mun Moissa ei näy 5G-liittymää vaihtoehtoina, päivitä ensin koko tili uusiin tuotteisiin, ja tilauksen yhteydessä vaihtaa haluamasi liittymät 5G-liittymiksi.

Mikä on liittymän kuukausimaksu?

Moi Rajaton 5G 600 M -liittymän kuukausimaksu on 35€ / kuukausi, joka sisältää rajattoman netin, sekä tämän päälle puhelut ja viestit 0,055€/kp, aina 4€ asti.

Voiko 5G-nettiä käyttää ulkomailla?

Liittymän nettiä voi käyttää Baltian ja Pohjoismaiden alueella täysin rajattomasti, sekä EU- ja ETA-maissa maksutta aina 20GT:n asti.

Operaattori

Moi

Nopeus (Mbit/s)

600 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

20 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0,055 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,055 €/txt

Yrityksille

Ei