Moi Rajaton 4G 300

23,00 

Moi Rajaton 4G 300 on 300 megan netin nopeudella varustettu liittymä.

  • Nopeus: jopa 300 M
  • EU-käyttö: 15 Gt/kk
  • Ei määräaikaa
  • Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
  • Toimii 2G-, 3G- ja 4G verkoissa
  • Nopea ja edullinen puhelinliittymä

Tilaa Moilta!

Moi Rajaton 4G 300 puhelinliittymä on oiva valinta edullista hintaa ja hyvää käytettävyyttä arvostaville. Liittymä hyödyntää hyvin toimivaa 4G-verkkoa. Netti toimii jopa 300 Mbit/s nopeudella. Tekstiviestit ja puhelut niin Suomeen, Pohjoismaihin kuin Baltian maihin maksavat 0,055 euroa per lähetetty viesti tai puhuttu minuutti.
Tekstiviesteille ja puheluille on asetettu neljän euron hintakatto. Jos siis tekstiviesteistä ja puheluista kertyy vähemmän kuin neljä euroa, maksetaan silloin käytön mukaan. Neljän euron täyttyessä liittymään ei kuitenkaan tule enää lisäkuluja tekstiviestien ja puheluiden osalta. Liittymään sisältyy EU-käyttöä aina 15 Gt:hen asti.

Moi Rajaton 4G 300: Ei avausmaksua!

Moi Rajaton 4G 300 -liittymälle ei ole määritetty avausmaksua, joten sen voi avata koska tahansa ilman erillisiä kuluja. Moi Rajaton 4G 300 -liittymä on voimassa toistaiseksi, joten liittymän haltija voi päättää sopimuksen heti niin toivoessaan. Tämä liittymä sopii erinomaisesti kaikille, jotka toivovat liittymältään rajatonta dataa niin Suomessa kuin muualla Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

Liittymä sopii niin vapaa-ajan käyttöön kuin työkäyttöön. Kannattaa kuitenkin huomioida EU-käytön Gt-määrä, mikäli tavoitteena on matkailla paljon. 15 Gt riittää kuitenkin mainiosti normaaliin käyttöön satunnaisilla matkoilla. Liittymä on hyvä myös työpuhelimeen, sillä se sisältää rajattomasta dataa ja puheluille ja tekstiviesteillekin on asetettu hintakatto.

Katso kaikki Moi liittymätarjoukset

Moi Rajaton 4G 300: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Moi Rajaton 4G 300 on?
Netin nopeus on 300 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Moi Rajaton 4G 300 kuuluu EU-netinkäyttöä?
Liittymään kuuluu 15 Gt EU-käyttöä.

Mikä on liittymän Moi Rajaton 4G 300 sopimuksen pituus?
Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli sen voi irtisanoa koska tahansa.

Sopiiko liittymä työkäyttöön?
Liittymä sopii hyvin myös työkäyttöön, sillä se tarjoaa rajattomasta dataa niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa ja Baltiassa.

 

 

Operaattori

Moi

Nopeus (Mbit/s)

300 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

15 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0,055 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,055 €/txt

Yrityksille

Ei