Moi Rajaton 5G 1000

44,00 

Moi Rajaton 5G 1000 on 1000 megan netin nopeudella varustettu nopea 5G liittymä

  • Nopeus: 1000 M
  • EU-käyttö: 25 Gt/kk
  • Ei määräaikaa
  • Pohjolassa ja Baltiassa ei erillisiä roaming-maksuja
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G -, ja 5G- verkoissa

Tilaa Moilta!

Moi Rajaton 5G 1000 on puhelinliittymä, joka tarjoaa rajatonta netin käyttöä jopa huimaan 1 000 Mbit/s nopeuteen. Nopeus perustuu siihen, että liittymä käyttää uutta 5G-verkkoa – alan uutta sukupolvea edustavaa mobiiliverkkoa, jonka ansiosta yhteydet sekä vasteajat nopeutuvat entisestään. Tämä auttaa parantamaan asiakkaiden käyttömukavuutta ja on erityisen tärkeä ominaisuus esimerkiksi nettipelaajien kohdalla ja siirrettäessä suurikokoisia tiedostoja tai käsiteltäessä raskaita ohjelmistoja.

Moi Rajaton 5G 1000 EU-käytössä

EU-netinkäyttöä liittymä sisältää 25 Gt. Tämä tarkoittaa siirrettävän datan määrää, jota saa käyttää EU-alueella kotimaan hinnoin. EU-netinkäyttömahdollisuus on erityisen tärkeä sinulle, joka matkustat usein EU:n alueella ja tarvitset reissussa luotettavan nettiliittymän, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

Mun Moi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaihtaa Mun Moi -liittymätyyppiään milloin vain. Näin asiakkaalla on aina itselleen sopivin liittymä käytössä. Liittymän vaihtaminen onnistuu vaikka kesken laskutuskautta! Joustavuutensa ansiosta esimerkiksi EU-netinkäyttöön liittyviä rajoituksia on helppo säädellä vaikka kesken sopimuskautta vastaamaan kulloistakin elämäntilannetta. Jos edessä on vaikkapa pidempi oleskeluaika EU:n alueella, voi liittymän päivittää näppärästi siten, että luotettava nettiyhteys on käytettävissä edulliseen hintaan koko oleskelun ajan.

Moi Rajaton 5G 1000 on joustava valinta

Liittymä on joustava valinta! Se tarjoaa todella nopeat nettiyhteydet ja sisältää runsaan määrän EU-netinkäyttöä. Lisäksi liittymätyyppiä saa vaihtaa joustavasti, jopa kesken laskutuskautta! Tätä liittymää voikin ihan syystä kutsua alansa edelläkävijäksi; se hyödyntää alan uusinta teknologiaa, 5G-verkkoa, ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden joustaviin valintoihin! Liittymä soveltuukin erinomaisesti sekä puhelin- että datakäyttöön! Liittymän etuna on myös sen edullinen hinta.

Operaattori

Moi

Nopeus (Mbit/s)

1000 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

25 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0,055 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,055 €/txt

Yrityksille

Ei