Elisa Netti kotiin M

23,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta. 

  • Nopeus: 100 Mbit/s
  • Satunnaiseen nettipelaamiseen
  • 3-4 Henkilölle
  • 5-9 laitteen käyttöön

Tilaa Elisalta!

Kun tarvitset toimivan netin kotiin, kannattaa hankkia kotimainen Elisa. Kodeissa alkaa jo olemaan paljon sellaisia laitteita, jotka vaativat hyvän nettiyhteyden, jotta niistä saa kaiken mahdollisen ilon irti. Esimerkiksi television tarjonta laajenee huomattavasti, kun siihen liitetään netin kautta paljon muutakin sisältöä. Nykyaikaisilla 4G-nopeuksilla muun muassa videopuhelut ja satunnainen nettipelaaminen onnistuvat kätevästi ja ilman ärsyttävää pätkimistä.

Vertaa laajakaistaliittymät täältä!

Kenelle Elisa Netti kotiin M sopii?

Elisa Netti kotiin M sopii joka kodin netin peruskäyttäjälle. Netin nopeus on 100 megaa eli sivut latautuvat silmänräpäyksessä ja hyvälaatuisetkaan videot eivät jäkätä. Kyseinen nopeus riittää peruskäyttöön ja on ennen kaikkea vakaa. Paketin saa nyt edullisesti 23,90 €/kk seuraavaksi 12 kuukaudeksi, jonka jälkeen hinta on 27,90 €/kk. Liittymän avausmaksu on 6,90 euroa. Elisa Netti kotiin M sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle tai keskikokoiselle perheelle.

Sopimuksessa ei ole mitään määräaikaa, eli sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään. Nettiliittymän mukana tulee SIM-kortti, joka sopii reitittimen lisäksi myös muun muassa puhelimeen tai tablettiin. Koska kyseessä on kodin nettiliittymä, siihen ei siis luonnollisesti kuulu puheluita eikä tekstiviestejä. Kun sinulla on Elisan kotinetti, muista myös, että voit hankkia siihen mukaan mokkulan eli liikkuvan netin vain 10 euron kuukausittaisella lisämaksulla.

Kuinka nopea netti liittymässä Elisa Netti kotiin M on?
Netin nopeus on maksimissaan 100 Mbit / s.

Kuinka paljon liittymään Elisa Netti kotiin M kuuluu EU-netinkäyttöä?
Kyseessä on kotinetti, eli siihen ei kuulu EU-dataa.

Mikä on liittymän Elisa Netti kotiin M sopimuksen pituus?
Sopimus on voimassa toistaiseksi, eli sen voi vaihtaa heti jos tarvetta ilmenee.

Saako liittymästä Elisa Netti kotiin M S-bonuksia?
Elisa Netti kotiin M -nettiliittymästä ei saa S-bonuksia.

 

 

Operaattori

Elisa

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei