Moi 6 gigan simmi

9,00 

  • Moi 6 Gigan simmi on monille tuttu Moin pakettiliittymä, joka sisältää 6 Gt dataa.
  • Nopeus: 100 M
  • 6 Gt dataa
  • Ei roaming-maksuja Pohjolassa tai Baltiassa
  • EU-datakäyttö: 6 Gt

Tilaa Moilta!

Moi 6 Gigan Simmi liittymä tarjoaa nimensä mukaisesti kuusi gigatavua dataa, jota voit käyttää netin selaamiseen, pelaamiseen tai videoiden katseluun. Netin nopeus on aina 100 Mbit/s, joka soveltuu jo hieman vaativampaankin netin käyttöön kuten vaikkapa live-lähetysten seuraamiseen. Netti taataan aina 4G-nopeudella, joka sopii erinomaisesti niin työ kuin viihdekäyttöönkin. Se on myös suurimmalle osalle suomalaisista se netin perusnopeus, vaikka 5G onkin viime vuosina puhuttanut.

Moi 6 Gigan Simmi maksaa kuukaudessa vaivaiset 9 euroa. Mikäli kuuden gigan kiintiösi ylittyy, veloitetaan siitä erikseen 1,50 €/giga. Puheluista ja tekstiviesteistä veloitetaan erikseen omat maksunsa: puheluista 0,055 €/min ja tekstiviesteistä 0,055 €/kpl. Tässä kannattaa kuitenkin muistaa, että puheluiden ja tekstiviestien hinta on kuitenkin maksimissaan 4 €/kk, mikä on taas yksi tapa, jolla Moi erottautuu muista operaattoreista.

Moin tarjoamat liittymät ovat muutamassa vuodessa nousseet ihmisten suosikeiksi tarjoamalla uuden vaihtoehdon ja hieman kilpailua. Moi erottuu muista sillä, että sen tarjoamiin liittymiin voi liittää useampia laitteita ja ne kuluttavat sitten yhdessä sovitun määrän dataa. Tätä kulutusta voi seurata reaaliaikaisena omalta käyttötililtään. Moi ei myöskään laskuta perinteisellä tavalla, vaan ottaa liittymän kerryttämän sovitun maksun suoraan pankkikortiltasi samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflix-tilisi.

Katso kaikki Moi liittymätarjoukset

Operaattori

Moi

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

6 Gt/kk

Rajaton netti

Ei

Puheluiden hinta Suomessa

0,055 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,055 €/txt

Yrityksille

Ei