Telia Rajaton 20 M

24,99 

Tilaa Telialta!

Telia Rajaton 20 M on hyvä perusliittymä kaikille, jotka arvostavat toimivaa nettiä ja käyttävät sitä päivittäin puhelimellaan. Kuten nimikin jo sanoo, liittymään kuuluu rajattomasti dataa, eli mitään datakattoa ei ole. Kotimaan lisäksi pääset nauttimaan tästä myös Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman sen suurempia lisämaksuja. Muualla EU- ja ETA-alueella liittymän hintaan kuuluu 18 Gt dataa kuukaudessa. Tämän ylittävästä määrästä veloitetaan erikseen.

Tiedonsiirto Telia Rajaton 20 M -liittymässä on jopa 20 Mbit/s, eli 4G-nopeuksin. Tämä riittää arkiseen netinkäyttöön ja suoratoistopalveluiden seuraamiseen mainiosti. Telian 4G-verkko kuuluu myös Suomen kattavimpiin ja 99 % suomalaisista asuu verkon kattavuusalueella. Telia tarjoaa myös mahdollisuuden kortittomaan eSIM-korttiin, mikäli laitteesi kuuluu uusimpien joukkoon. Tällöin sinun ei tarvitse odottaa SIM-korttia tai miettiä, missä se korttipaikan avaamiseen tarkoitettu pieni työkalu taas onkaan.

Telia Rajaton 20 M -liittymän kuukausihinta on 24,90 €/kk ensimmäisen vuoden ajan, jonka jälkeen uusi kuukausihinta on 26,90 euroa. Liittymän avausmaksu on kertaluontoinen tasan 5 euroa. Liittymä on toistaiseksi voimassa, eli sen saa päivittää parempaan heti, kun tarvetta sellaiselle ilmenee. Liittymään kuuluu myös C More -palvelu ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta on 4,95 €/kk. Tähänkään lisäpalveluun ei kuulu määräaikaisuutta. Katso liittymätarjoukset täältä!

Telia rajaton 20 M: Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Rajaton 20 M on?
Liittymän nopeus on peräti 20 megatavua sekunnissa.

Kuinka paljon liittymään Telia Rajaton 20 M kuuluu EU-netinkäyttöä?
EU-dataa liittymään kuuluu 18 gigatavua kuukaudessa.

Mikä on liittymän Telia Rajaton 20 M sopimuksen pituus?
Sopimus on toistaiseksi voimassa, eli siihen ei kuulu mitään määräaikaa.

Miten vaihdan nykyisestä liittymästäni?
Selvitä, onko liittymäsi määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva. Jos voit vaihtaa liittymän, yhteydenotto uuteen operaattoriin riittää.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

20 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

17 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei