Telia Rajaton 5G 1000 M

44,99 

Tilaa Telialta!

Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymä on paljon nettiä käyttävälle sopiva puhelinliittymä. Tämän liittymän avulla suoratoiston katseleminen, musiikin kuunteleminen, nettipelien pelaaminen ja videopuheluiden soittaminen onnistuu hyvin, eikä netti taatusti pätki. Liittymään kuuluu nimensä mukaisesti rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä. Myös nettiä saa käyttää niin paljon kuin haluaa. Tämä kaikki on kuluttajan käytössä vain kuukausimaksun hinnalla. Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymän netissä on nopeutta jopa hurjat 1000 Mbit/s, joten liittymä kuuluu ehdottomasti markkinoiden nopeimpiin nettiliittymiin. Tätä liittymää kannattaa suosia myös työpuhelimessa, sillä sen avulla voi hoitaa työpuhelut ja palaverit. Liittymään kuuluu netinkäyttöä EU- ja ETA-maissa jopa 27 gigan verran. Se on siis oikein riittävästi niin tavallisen reissaajan kuin työmatkalaisen käyttöön.

Toimiva Telian 5G verkko

Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymä käyttää Telian ympäri Suomen toimivaa 5G-verkkoa, joten liittymä toimii oikein hyvin myös esimerkiksi mökillä. Jos 5G-verkkoa ei ole saatavilla, käyttää liittymä silloin 4G-verkkoa. Liittymän saa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, mikä on kätevämpi kuluttajan kannalta. Kuluttaja voi siis halutessaan joko irtisanoa liittymän tai vaihtaa sen toiseen koska tahansa. Liittymään ei myöskään liity mitään ylimääräisiä maksuja. Ainoastaan viiden euron suuruinen avausmaksu tulee maksettavaksi kerran liittymän avaamisen yhteydessä.

UKK: Telia Rajaton 5G 1000 M

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Rajaton 5G 1000 M on?
Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymän netin nopeus on maksimissaan 1000 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Telia Rajaton 5G 1000 M kuuluu EU-netinkäyttöä?
Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymään kuuluu 27 gigatavua EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Telia Rajaton 5G 1000 M sopimuksen pituus?
Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymä on voimassa toistaiseksi. Kuluttaja voi siis irtisanoa sen koska tahansa tai vaikka vaihtaa liittymän toiseen.

Millaiseen käyttöön Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymä sopii?
Telia Rajaton 5G 1000 M -liittymä sopii kaikille heille, jotka käyttävät puhelinta paljon ja vaativat paljon puhelimelta. Se sopii niin henkilökohtaiseen kuin työkäyttöön.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

1000 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

27 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei