Telia Yhteys kotiin XL

29,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta.

Tarkista hinta ja saatavuus!

Telia Yhteys Kotiin XL sopii sellaisiin koteihin, joissa nettiä käytetään paljon ja monilla eri laitteilla. Yhteys Kotiin XL toimii jopa 200 Mbit/s nopeudella, joten niin somettaminen kuin vaikkapa videopelien pelaaminen onnistuvat tällä nettiliittymällä. Tämä liittymä sopii siis erinomaisesti niille, jotka vaativat netiltä paljon ja haluavat sen olevan erityisen nopea. Tällä netillä myös etätyöt kotona sujuvat loistavasti, eikä netti pätki kesken kaiken. Sen varmistaa Telian kattava ja moitteettomasti toimiva verkko. Katso kaikki Telian liittymät täältä !

Telia Yhteys Kotiin XL on saatavilla yhdellä kuukausimaksulla. Sen jälkeen netissä voikin surffailla niin paljon kuin haluaa ilman pelkoa datakaton täyttymisestä. Telia Yhteys Kotiin XL sisältää siis rajattomasti dataa. Liittymään solmitaan 24 kuukauden määräaikainen sopimus, jonka aikana liittymäpaketin kuukausihinta pysyy samana. Määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeen laajakaistapaketti on voimassa toistaiseksi voimassa olevana. Silloin paketin voi irtisanoa tai päivittää koska tahansa.

Telia Yhteys kotiin XL: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Yhteys Kotiin XL on?
Telia Yhteys Kotiin XL -liittymän netin nopeus on jopa 200 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Telia Yhteys Kotiin XL kuuluu EU-netinkäyttöä?
Tähän kotiin hankittavaan laajakaistaan ei kuulu ollenkaan EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Telia Yhteys Kotiin XL sopimuksen pituus?
Telia Yhteys Kotiin XL -liittymä myydään 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella. Määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Minkälaiseen käyttöön Telia Yhteys Kotiin XL -liittymä sopii?
Telia Yhteys Kotiin XL sopii vaativaan käyttöön ja silloin, kun laajakaistaa halutaan käyttää monella eri laitteella samaan aikaan. Tämä liittymä sopii myös niin etätyön tekemiseen kuin vaikkapa videopelien pelaamiseen, sillä nopeutta tässä liittymässä riittää.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

200 M

Sopimuksen pituus

24 kk

Rajaton netti

Kyllä

EU-käyttö

Kotimaan nettipaketti

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei