Telia Prepaid Netti + 4G-reititin

54,90 

Tilaa Telialta!

Telia Prepaid Netti –liittymä tarjoaa käyttäjälleen monipuolista viihdettä laidasta laitaan. Saat musiikkia, urheilua, maailman parhaita elokuvia mukavalla kertamaksulla. Kuulostaa mukavalta, eikö totta? Tutustutaan seuraavaksi Telian Prepaid Netin ja 4G-reitittimen toimintaan.

Käyttäjäystävällinen ja nopea Prepaid Netti

Tiesitkö, että Telia Prepaid Netti -liittymässä on valmiiksi ladattu huikeat 31 päivää internetin rajatonta käyttöä. Asut sitten missä päin Suomea tahansa, netin käyttö sujuu vauhdikkaasti Telian huippunopeissa 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa 100 Mbit/sekunnissa nopeudella.

Telia Prepaid Netti -liittymä on ystäväsi kaikkialla, sillä se sisältää muhkeat 12 gigaa internetin aktiivista käyttöä sekä Suomessa että kaikkialla Pohjolassa, Baltian alueella ja monissa EU-maissa. Käyttäjäystävällinen pakkaus tarjoaa samassa paketissa käyttäjälle micro-, nano- ja normaalin SIM-kortin.

Maksiminopeus saapuvassa liikenteessä Telian 2G-verkossa on 0,2 Mbit/sekunnissa ja 4G LTE -verkossa huikeat 100 Mbit/sekunnissa. Ota siis paketista kaikki ilo irti ja hanki käyttöösi korkealuokkaista LTE-tekniikkaa tarjoava 4G-reititin.

Älykkäästi tietoverkkoja yhdistävä Prepaid 4G-reititin

Prepaid 4G-reititin jakaa nopeasti arvokasta tietoa älykkään tietoverkon osien kesken. Maksuton Telia Prepaid -lataussovellus tarjoaa sekä runsaasti käyttöaikaa että mukavia yhdistelmäpaketteja kaikkiin Telia prepaid -liittymiin.

Lataussovelluksen hankit helposti kalkkiin Android- ja iOS-puhelimiin. Telia lataussovelluksen avulla tehdyt lataukset kartuttavat myös bonuskertymääsi, jonka lisäksi katsot helposti myös oman prepaid-liittymäsi lataus- ja saldotiedot.

Muut Telian tarjousliittymät

Telia Prepaid Netti: UKK

Kuinka nopea netti Telia 5G -liittymässä on?
Telia 5G -liittymän huikea nopeus on 300 Mbit/sekunnissa.

Kuinka paljon Telia 5G -liittymään kuuluu käyttäjäystävällistä EU-netinkäyttöä?
Telian valikoimissa on kaksi 5G Prepaid-pakettia, 31 päivän 5G-nettipaketti ja 5G Xl-paketti. joka tarjoaa huikean rajattoman netin Suomeen sekä komeat 20 Gigatavua ollessasi ulkomailla.

Mikä on Telia 5G -liittymän sopimuksen pituus?
Liittymässä ei ole määräaikaisuutta, vaan siinä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Missä Telia 5G -liittymä toimii?
Telia 5G -liittymä toimii sekä Suomessa että Ahvenanmaalla.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Liittymismaksu

Ei liittymismaksua

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

12 Gt/kk

Rajaton netti

1 kk

Puheluiden hinta Suomessa

0,08 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,08 €/txt

Yrityksille

Ei