Ale!

Telia C More

4,95 

  • Telian suoratoistopalvelu
  • Runsas viihdekirjasto
  • Paljon katseltavaa myös lapsiperheille
  • Kattava urheilupuoli
  • Edullinen hinta Telian liittymäasiakkaille

 

Tilaa Telialta!

Osastot: ,

Telian asiakkaana saat C Moren etuhinnalla. Etuhinnalla C Moren saavat kuitenkin vain Telian liittymäsopimuksen omaavat asiakkaat. Jos olet suunnitellut myös liittymän vaihtoa, pääset tästä katsomaan Telian liittymätarjoukset. Muille asiakkaille ilman mainoksia tarjottava palvelu maksaa edullisimmillaan 12,95 euroa kuukaudessa. Tämäkin hinta on kuitenkin lähellä sen kovimpien kilpailijoiden hintoja.

Telia C More on viihteen ystävän aarreaitta! Se sisältää runsaan valikoiman monenlaista viihdettä sekä urheilua. Voit katsoa Telia C Moressa esimerkiksi suosittuja sarjoja, kuten Salattuja elämiä ja Onnelaa, sekä hauskoja lastenohjelmia. Lisäksi Telia C More tarjoaa mahdollisuuden nauttia vuosittain sadoista elokuvien ensi-illoista. Telia C More on loistava valinta myös urheilufanille, sillä valitsemalla Telia C Moren pääset nauttimaan esimerkiksi jääkiekon MM-taisteluista, suositusta Mestarien liigasta sekä formuloista.

Telia C More hinta

Telia C More hinnat ovat kilpailijoiden hintoihin nähden kilpailukykyiset. Telian asiakkaana kuluttaja pääsee nimittäin nauttimaan C Moren viihteestä muita edullisemmin. Telian asiakkaille C More TV on uusille liittymäasiakkaille 3-12 kuukauden ajan maksuton. Tämä Telia C More tarjous eli Telia C More ilmainen kokeilu kannattaakin ehdottomasti hyödyntää, sillä sen avulla Telian asiakas pääsee näppärästi tutustumaan C Moren tarjontaan! Kun Telia C More ilmainen kuukausi päättyy, Telian asiakkaalla on mahdollisuus saada C More TV etuhintaan 4,95 euroa per kuukausi. C More TV sisältää jonkin verran mainoksia eikä se sisällä urheilua, joten tämä paketti ei sovi urheilufanille eikä sellaiselle katsojalle, jota mainokset ärsyttävät.

Perinteinen C More -paketti maksaa Telian liittymäasiakkaalle 5,95 euroa per kuukausi ensimmäiset 12 kuukautta, minkä jälkeen hinta nousee 9,95 euroon per kuukausi. Myös tämä Telia C More tarjous on hyödyntämisen arvoinen! Kannattaa kuitenkin huomioida, että tämäkään paketti ei sisällä urheilua, vaan pelkästään C Moren leffat ja sarjat. Paketti ei sisällä myöskään mainoksia.

Jos jääkiekko on sinun juttusi, tee C More Hockey Telia C More tilaus. Se tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin C Moren jääkiekkosisältöihin. Saat tämän paketin lunastettuasi käyttöösi esimerkiksi Telia Liigapassin ja Mestiksen. Jääkiekon lisäksi pääset nauttimaan myös C Moren sarjoista ja leffoista. Telialla on myös tähän pakettiin asiakkailleen loistava Telia C More tarjous! Telian liittymäasiakkaat saavat nimittäin paketin etuhintaan 24,95 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi kesäkaudella hinta alenee 9,95 euroon kuukaudessa.

Erityisen paljon viihteestä nauttivan Telian asiakkaan kannattaa valita C More Total + -paketti. Telia C More tarjous tälle paketille on 29,95 euroa kuukaudessa ensimmäisten 12 kuukauden aikana, minkä jälkeen hinta nousee 34,95 euroon kuukaudessa. Jos hinnat tuntuvat tarjouksista huolimatta liian korkeilta, kannattaa selvittää, löytyisikö Telia C Moreen ajankohtainen alennuskoodi, kuten Telia C More koodi 1 kk tai Telia C More koodi 2 kk. Koodien avulla viihteen hinnasta voi nipistää vielä vähän pois!

Lataa Telia C More ja hyödynnä tarjous!

Kun lataat sovellusta Telia C Moren katsomista varten, valitse itsellesi ja laitteellesi sopivin vaihtoehto: Telia C More Androidille, Telia C More Iphonelle, Telia C More Macille tai Telia C More Windowsille. Telia C More toimii monenlaisilla alustoilla ja erilaisissa käyttöjärjestelmissä. Kun hyödynnät Telian asiakastarjoukset, voit saada C Moren käyttöösi erityisen edulliseen hintaan – jopa täysin maksutta!

Telia C More on erityisen näppärä siitä syystä, että se toimii helposti mukaan otettavissa älylaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tableteilla. Telia C More Androidille -sovellus toimii nimensä mukaisesti Android-laitteissa ja Telia C More Iphonelle -sovellus. Valitse oikea vaihtoehto älylaitteesi mukaan, asenna sovellus, hyödynnä sinulle sopivin Telian tarjous ja aloita upeasta viihteestä nauttiminen! Älylaitteen avulla C Moren viihde on käytettävissäsi myös tien päällä ja esimerkiksi työmatkat julkisessa liikenteessä sujuvat mukavissa merkeissä leffojen, sarjojen tai urheilun parissa. Kun hyödynnät Telia C More tarjouksen nyt, sujuvat tulevat työmatkasi entistä mukavammissa merkeissä!

Telia C More toimii myös kodin laitteilla, kunhan valitset joko Telia C More Macille tai Telia C More Windowsille vaihtoehdon kotilaitteesi mukaan. Joskus leffojen, sarjojen ja urheilun katsominen on kaikista kivointa hieman suuremmalta ruudulta. Ison ruudun ääreen on kiva kokoontua porukallakin jännittämään vaikkapa tulevan jääkiekkomatsin tuloksia. Tällaisissa tilanteissa C Moren monikäyttöisyys on parhaimmillaan!

 HBO Max (HBO Nordic) tarjous

Miten Telia C More toimii?

Kun haluat ottaa Telia C Moren käyttöön, tulee sinun ensimmäiseksi luoda Telia C More tili. Telia C More tili tallettaa esimerkiksi katselemasi sarjat ja leffat ja voit jatkaa niiden katselua halutessasi myöhemmin. Tämä toiminto on erityisen näppärä vaihtoehto, jos katsot samaan aikaan useita sarjoja tai leffoja, jolloin sinun voi olla vaikea muistaa, mihin kohtaan jäit missäkin tarinassa. C More muistaa tämän puolestasi ja voit jatkaa katseluelämystäsi suoraan siitä kohdasta, johon viimeksi jäit. Oman Telia C Moren tilin kautta voit myös hallinnoida tilauksiasi ja luoda samalle tilille useita eri käyttäjiä. Jos perheessä on monta C Moren innokasta käyttäjää, kannattaa jokaiselle käyttäjälle luoda oma profiili.

Telia C More leffat ja sarjat

Telia C More sisältää useita upeita leffoja ja suosittuja sarjoja. Lisäksi se sisältää monipuolista urheilusisältöä. Syksyllä 2021 C Moressa on kohistu muun muassa uudesta Maria Kallio -sarjasta. Elena Leeve nähdään sarjassa Maria Kallion roolissa ja tarina perustuu Leena Lehtolaisen suosittuihin kirjoihin. Telian asiakkaana pääset nauttimaan Maria Kallion seikkailuista jopa täysin maksutta, sillä Maria Kalliota voi katsoa C More TV:ssa, joka on Telian liittymäasiakkaalle maksuton 3-12 ensimmäistä kuukautta riippuen asiakkaan valitsemasta liittymätyypistä. C More TV tarjoaa myös monia muita suosittuja kotimaisia sarjoja, joihin kannattaa tutustua Telian asiakkaana!

Suosittuja C Moresta löytyviä leffoja ovat esimerkiksi Cosmic Sin ja Creed II. Cosmic Sin tutustuttaa katsojan seitsemään sotilaaseen, jotka päättävät yrittää välttää tähtien sodan ennakoivalla iskulla ulkoavaruudesta löydettyä sivilisaatiota vastaan. Elokuvan pääosissa nähdään Bruce Willis, Luke Wilson ja Frank Grillo. Elokuva on julkaistu vuonna 2021 ja sen ikäraja on 16 vuotta. Creed II -leffa vie katsojan raskaan sarjan nyrkkeilyn maailmaan. Elokuva on julkaistu vuonna 2018 ja sen ikäraja on 16 vuotta. Elokuvan pääosissa nähdään Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Florian Munteanu, Phylicia Rashad, Tessa Thompson ja Milo Ventimiglia.

C Moresta löytyy paljon katsottavaa myös perheen pienimmille katsojille! Tutustu esimerkiksi Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! -leffaan, Onnelin ja Annelin tarinoihin, Bertin päiväkirjaan, klassiseen Astrid Lindgrenin Melukylän lapset -filmatisointiin tai jännittävään pienelle eläinten ystävälle sopivaan Dolittle-leffaan.

C Moren näppärät kategoriat auttavat sinua löytämään helposti ja nopeasti kulloinkin haluamaasi viihdettä. Tutustu esimerkiksi Katsotuimmat elokuvat -kategoriaan ja näet, millaisia elokuvia muut C Moren katsojat ovat viime aikoina katsoneet. Tällä hetkellä joukosta löytyy esimerkiksi Britney Spearsin elämää valottava Controlling Britney Spears -leffa. Jos kaipaat jotakin uutta, tutustu ainakin Viimeksi lisätyt elokuvat -kategoriaan. Myös Elokuvasuosituksia sinulle -kategoria on näppärä vaihtoehto halutessasi löytää nopeasti jotakin uutta, sinua kiinnostavaa katsottavaa.

Telia C More: UKK

Miten valitsen parhaiten minulle sopivan Telia C More -paketin?
Tutustu rauhassa erilaisiin Telia C More -paketteihin. Jos haluat katsoa sarjojen ja leffojen lisäksi myös urheilua, kannattaa valita peruspakettia monipuolisempi vaihtoehto, kuten C More Total + -paketti.

Voinko katsoa C Morea maksutta Telian asiakkaana?
Kyllä voit, sillä C More TV on uusille Telian liittymäasiakkaille 3-12 kuukauden ajan maksuton. Tämä on hyvä tilaisuus tutustua C Moren sisältöihin!

Voiko koko perhe käyttää C Morea?
Kyllä voi! Kun olet luonut itsellesi C More -tilin, voit lisätä tiliin käyttäjäprofiilin jokaiselle perheenjäsenellesi. C More sisältää runsaasti myös lapsille soveltuvaa sisältöä!

Miten löydän C Moren suosituimmat leffat?
Löydät C Moren katsotuimmat leffat Katsotuimmat elokuvat -kategoriasta. Tutustu myös Tykätyimmät elokuvat -kategoriaan!

Kuinka paljon C More maksaa Telian asiakkaalle?
C More maksaa Telian asiakkaalle 0 – 34,95 euroa kuukaudessa. Hinta riippuu valitsemastasi C More -paketista ja siitä, oletko Telian uusi vai vanha asiakas.

Miksi minun kannattaa valita Telia C More?
Telian asiakkaan saat käyttöösi C Moren viihdesisällöt hyvään etuhintaan. C More on erityisen monipuolinen suoratoistopalvelu, jonka parissa on helppo viihtyä!

Voinko halutessani päivittää valitsemaani C More -pakettia?
Voit halutessasi päivittää valitsemaasi C More -pakettia milloin tahansa. Tämä onnistuu helposti oman C More tilisi kautta.

Tarjoaako C More mitään lapsille?
C Moresta löytyy runsaasti myös lapsille soveltuvaa sisältöä. C Moresta löytyy esimerkiksi Tatun ja Patun seikkailuja.

Ilmainen kokeilu?

Ilmainen Telia liittymäasiakkaille.

Alennettu hinta liittymäasiakkaille?

Kyllä

Urheilu

Kyllä

TV-sarjat

Kyllä

Elokuvat

Kyllä

Suomalaista sisältöä?

Kyllä