Telia Yhteys kotiin L

27,90 

Esimerkkihinta.  Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta (vaihtelee taloyhtiö-, ja paikkakuntakohtaisesti).

Tarkista hinta ja saatavuus!

Telia Yhteys Kotiin L on kotiin sopiva laajakaista, jota voi käyttää useilla laitteilla. Tämä netti toimii jopa 100 Mbit/s nopeudella, joten se sopii oikein hyvin vaikkapa somettamiseen tai suoratoiston katselemiseen. Netti toimii Telian kattavassa ja moitteettomasti toimivassa verkossa, jonka kuluttajat kokevat hyväksi. Näin netissä surffaaja voi olla varma, että luvassa ei ole nettikatkoksia juuri silloin, kun elokuvassa on menossa jännittävä kohtaus.

Telia Yhteys Kotiin L laajakaista sisältää rajattomasti dataa, joten kuluttaja maksaa vain kuukausimaksun. Telian Yhteys Kotiin L -liittymää ei ole saatavana toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Kuluttaja tekee 24 kuukauden sopimuksen, jonka aikana liittymän hinta pysyy samana. 24 kuukauden jälkeen liittymän sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Silloin kuluttaja siis pystyy irtisanomaan sopimuksen heti niin halutessaan. Liittymän mukana tulee myös nopea WiFi-reititin, jonka avulla netin selailu sujuu vieläkin nopeammin.

Löydät kaikki Telia liittymätarjoukset tästä.

Telia Yhteys Kotiin L: Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Yhteys Kotiin L on?
Telia Yhteys Kotiin L -liittymän netin nopeus on maksimissaan 100 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Telia Yhteys Kotiin L kuuluu EU-netinkäyttöä?
Kyseessä on kotiin hankittava laajakaista, joten sopimukseen ei kuulu ollenkaan EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Telia Yhteys Kotiin L sopimuksen pituus?
Telia Yhteys Kotiin L -liittymään solmitaan 24 kuukauden määräaikainen sopimus, jonka aikana liittymän hinta pysyy kiinteänä. Tuon 24 kuukauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Millaiseen käyttöön Telia Yhteys Kotiin L -liittymä sopii?
Telia Yhteys Kotiin L on hyvällä netin nopeudella varustettu liittymä, joten se sopii monenlaiseen käyttöön. Netin nopeus mahdollistaa tavallisen netissä surffailun lisäksi myös esimerkiksi suoratoiston katselemisen tai musiikin kuuntelemisen.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Sopimuksen pituus

24 kk

Rajaton netti

Kyllä

EU-käyttö

Kotimaan nettipaketti

Puheluiden hinta Suomessa

Ei puheluita

Tekstiviestien hinta Suomessa

Ei tekstiviestejä

Yrityksille

Ei