HBO Max (HBO Nordic)

8,99 

HBO Max on vihdoin saapunut myös Suomeen. Tätä vuoden 2021 alkutalvesta Suomeen lanseerattua suoratoistopalvelua on odotettu hartaasti, sillä kyseessä on todella loistava ja monipuolinen palvelu. Ei siis ihme, että se herätti kiinnostusta välittömästi saavuttuaan Suomen markkinoille. HBO Max on täysin samanlainen yhdysvaltalaisen version kanssa, joten se varmasti innostaa monia kuluttajia. Myös suoratoistopalvelun helppokäyttöisyys on saanut kehuja. Käyttäjät pitävät myös siitä, että uutuuselokuvat ovat katsottavissa HBO Maxin puolella vain hieman reilu kuukausi ensi-illan jälkeen. Ne tulevat siis valikoimaan todella nopeasti.

Tilaa!

Osasto:

HBO Max on vihdoin saapunut myös Suomeen. Tätä vuoden 2021 alkutalvesta Suomeen lanseerattua suoratoistopalvelua on odotettu hartaasti, sillä kyseessä on todella loistava ja monipuolinen palvelu. Ei siis ihme, että se herätti kiinnostusta välittömästi saavuttuaan Suomen markkinoille. HBO Max on täysin samanlainen yhdysvaltalaisen version kanssa, joten se varmasti innostaa monia kuluttajia. Myös suoratoistopalvelun helppokäyttöisyys on saanut kehuja. Käyttäjät pitävät myös siitä, että uutuuselokuvat ovat katsottavissa HBO Maxin puolella vain hieman reilu kuukausi ensi-illan jälkeen. Ne tulevat siis valikoimaan todella nopeasti.

HBO Maxissa on kuitenkin myös joitakin puutteita useiden kuluttajien mielestä. Suomiversion sisältö ei ainakaan vielä toistaiseksi ole kovin kattava. Valikoimasta puuttuu paljon sellaista, mitä yhdysvaltalaisessa versiossa on. Tämä onkin suoratoistopalvelun suurin puute, sillä muuten palvelu on oikein loistava.

HBO Max hinta

HBO Max hinta on varsin kohtuullinen. Se on itse asiassa edullisempi kuin monien muiden suoratoistopalveluiden kohdalla, joten tämä suoratoistopalvelu sopii myös niille käyttäjille, jotka eivät halua maksaa viihteestä liian paljon. HBO Max -suoratoistopalvelun kuukausihinta on vain 8,99 euroa. HBO Maxin voi tilata joko kuukausi kerrallaan tai vuodeksi. Jos palvelun tilaa kerralla vuodeksi, tulee sen kuukausihinnaksi hieman alhaisempi hinta. Jos siis tietää, että HBO Max tulee olemaan käytössä vähintään vuoden, kannattaa palvelu tilata kerralla pidemmäksi aikaa. Jos taas haluaa tilata HBO Maxin kuukausitilauksena, tilauksen voi irtisanoa koska tahansa. Tällöin irtisanominen tulee voimaan seuraavan kuukauden alusta, eikä tuon seuraavan kuukauden kuukausimaksua enää veloiteta.

HBO Max on kuitenkin tilattavissa myös alennettuun hintaan. HBO Nordic tarjous ja HBO Max tarjous säästävät selvää rahaa, joten tarjoukset kannattaa hyödyntää. HBO Maxilla on silloin tällöin ajankohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa tietyn ajan. Tarjouksiin kannattaa tarttua heti. Esimerkiksi alennettu vuosimaksu on yksi HBO Maxin tarjoamista eduista. Alennetun hinnan vuoksi vuositilauksella kuukausimaksun hinta on jopa 35 % tavallista kuukausihintaa edullisempi.

HBO Maxia voi käyttää samaan aikaan useammalla laitteella vain yhdellä tilauksella. Palvelua voi tarkalleen ottaen katsoa samaan aikaan jopa kolmella laitteella, mikä on todella hyvä asia suurempien kotitalouksien kannalta. Esimerkiksi lapset voivat katsoa omia ohjelmiaan omilta mobiililaitteiltaan. Tämä on epätyypillistä, sillä yleensä useammista katseluprofiileista joutuu maksamaan suurempaa kuukausimaksua. HBO Maxilla kuukausimaksu on kuitenkin hinnoiteltu kiinteäksi, joten kaikilla on samat mahdollisuudet hyödyntää useampaa katseluprofiilia.

HBO Max Nordic

HBO Max tunnettiin aikaisemmin nimellä HBO Nordic, mutta nimi vaihtui sittemmin. Palvelu ei sittemmin ole muuttunut muuten kuin nimeltään. Myös Yhdysvalloissa on käytössä HBO Max -palvelu, mutta kaikki Yhdysvalloissa näkyvät elokuvat ja tv-sarjat eivät näy automaattisesti suomalaisessa palvelussa. Toki myös Suomen versiossa on runsaasti katsottavaa. Uudet elokuvat saapuvat suomalaiseen palveluunkin erittäin nopealla aikataululla, mikä on aina hyvä asia kuluttajan kannalta. Toki HBO Maxin valikoimasta löytyy myös klassikoita, jotka ovat edelleen monien suosiossa. Onkin tärkeää, että palvelussa on elokuvia ja tv-sarjoja joka lähtöön. HBO Maxilta löytyy katsottavaa kaiken ikäisille ihmisille aina vauvasta vaariin. Lapsille on siis myös omat elokuvansa ja sarjansa. Kannattaa myös muistaa, että HBO Maxilla on eksklusiivisia elokuvia ja tv-sarjoja. Se tarkoittaa sitä, että nämä elokuvat ja tv-sarjat näkyvät ainoastaan HBO Maxin suoratoistopalvelussa. Yksi tällaisista elokuvista on Dune, jota ei siis voi katsoa missään muualla.

HBO Max elokuvat

HBO Maxilla on runsaasti erilaisia elokuvia monissa eri kategorioissa. Valikoimaan tulee myös jatkuvasti uusia elokuvia. Osa niistä on uutuuksia ja osa hieman vanhempia elokuvia. Elokuvia voi hakea joko suoraan nimellä tai vaikkapa genreittäin. Suuri osa elokuvista on lähtöisin Yhdysvalloista, mutta valikoimassa on myös muualta maailmasta tulevia elokuvia. Eurooppalaiset elokuvat on omassa genressään ja onpa joukossa tietenkin myös suomalaisia elokuvia. Lapsille ja perheille suunnatut elokuvat on erikseen omassa genressään. Ne on helppo löytää sieltä. Lapsille suunnattuja elokuvia on luokiteltu myös erikseen eri ikäisille sopiviksi. Elokuvia on siis taaperoille, mutta myös isommille lapsille. Monet isommista lapsista pitävät erityisesti Harry Potterista ja muista useiden elokuvien sarjoista. HBO Harry Potter antaakin mahdollisuuden katsoa useita Harry Potter -elokuvia, sillä Harry Potter on hyvin edustettuna HBO Maxilla. Toinen nuorison suosikki on Taru Sormusten Herrasta. Myös Taru Sormusten Herrasta -elokuvasarja on hyvin edustettuna HBO Maxilla.

HBO Max sarjat

HBO Max -suoratoistopalvelussa on runsaasti erilaisia sarjoja aina fiktiivisistä sarjoista reality tv -sarjoihin. Osa sarjoista esitetään lähes samassa aikataulussa kuin niiden alkuperäismaassa. Mukana on näiden uusien sarjojen lisäksi myös klassikoita, eli noita sarjoja, joiden esittämisestä on kulunut jo vuosikausia tai jopa vuosikymmeniä. Kyseisiä sarjoja kuitenkin varmasti katsoo mielellään uudelleen, joten sen vuoksi ne on tuotu myös HBO Maxin palveluun. Moni meistä muistaa varmasti Twin Peaks -sarjan. Twin Peaks HBO onkin yksi erityisen suosituista sarjoista, joihin ei kyllästy koskaan. Monet fiktiiviset sarjat kuuluvat HBO Maxin suosituimpien sarjojen joukkoon, mutta myös tosi-tv:tä ei kannata unohtaa. Tosi-tv:n puolelta löytyy niin sanotusti kevyttä viihdettä, eli esimerkiksi deittiohjelmia. Sen lisäksi joukossa on myös eläin- ja luonto-ohjelmia, joissa pääsee tutustumaan eläinlajeihin ympäri maailman. Onpa sarjojen joukossa myös nykyisin hyvin suosittuja kokkiohjelmia. Katsottavaa siis riittää myös HBO Maxin sarjatarjonnan puolella.

UKK: HBO Max

Millä laitteilla HBO Maxia voi katsella?
HBO Maxia voi katsella iOS- ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä mobiililaitteilla, Apple ja Android TV:llä, Chrome OS:llä, Windows PC:llä, MacOS:llä, Chromecastilla, LG:llä, Samsung TV:llä, Elisa Viihteellä sekä PS4-, PS5-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Paljonko HBO Maxin kuukausimaksu on?
HBO Maxin kuukausimaksu on 8,99 euroa.

Tilataanko HBO Max kuukaudeksi kerrallaan vai pidemmäksi ajaksi?
HBO Maxin voi tilata joko kuukaudeksi kerrallaan tai vuodeksi. Jos palvelun tilaa vuodeksi, on kuukausihinta alhaisempi kuin kuukausitilauksen kohdalla.

Voiko HBO Max -palvelun irtisanoa koska tahansa?
Jos käytössä on HBO Maxin kuukausitilaus, tilauksen voi irtisanoa koska tahansa. Tällöin irtisanominen tulee voimaan seuraavan kuukauden alusta. Jos palvelu taas on tilattu vuodeksi kerrallaan, ei sitä voi irtisanoa ennen kuin vuosi on kulunut umpeen.

Millaisia elokuvia HBO Maxilla on tarjolla?
HBO Max pitää valikoimissaan niin uutuuselokuvia kuin klassikoitakin. Valittavana on monia eri genrejä, joista käyttäjä voi valita mieleisensä.

Millaisia sarjoja HBO Maxilla on tarjolla?
HBO Maxilla on runsaasti erilaisia sarjoja valikoimissaan. Osa niistä on fiktiivisiä sarjoja, mutta joukossa on myös mukava kattaus tosi-tv-sarjoja.

Onko HBO Maxilla yksinoikeudella näytettäviä sarjoja ja elokuvia?
HBO Maxilla on myös eksklusiivisia elokuvia ja sarjoja, joita ei pysty katsomaan missään muussa palvelussa.

Onko HBO Max helppokäyttöinen palvelu?
HBO Max on todella helppokäyttöinen palvelu, jossa voi etsiä mieleisiään elokuvia ja sarjoja eri kategorioiden avulla. Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä sen helppokäyttöisyyteen.