Elisa Viihde

12,90 

Kokeile Elisa Viihdettä!

Osastot: ,
Elisa Viihde Viaplay on suomalaisen Elisa Viihteen ja ruotsalaisen Nordic Entertainment Groupin omistama suoratoistopalvelu. Löydät Elisa Viihde Viaplaysta esimerkiksi kotimaista ja pohjoismaista sisältöä. Voit uppoutua Elisa Viihde Viaplayssa myös uutuuselokuvien maailmaan.

Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Viaplay sopii erityisesti sinulle, joka nautit kotimaisista elokuvista. Tästä suoratoistopalvelusta löytyy nimittäin kaikista eniten suomalaisia leffoja. Elisa Viihde Viaplay tarjoaa hyvin monenlaisia pakettiratkaisuja erilaisin hinnoin. Palvelua voi jopa kokeilla täysin maksutta kahden viikon ajan. Toisaalta pakettien hinnoittelu tuntuu aluksi sekavalta, eivätkä Elisa Viihde Viaplay -paketit ole myöskään ihan edullisimmasta päästä suoratoistopalveluita. Toisaalta Elisa Viihde Viaplay -palveluun lisätään viikoittain uutta sisältöä, mikä pitää katsojan mielenkiinnon yllä. Sen sisältöjä on mahdollista katsoa myös offline-tilassa, kunhan tallennat haluamasi sisällön tabletille tai älypuhelimeen.

Elisa Viihde Hinta

Elisa Viihde tarjoaa monenlaisia hintavaihtoehtoja. Esimerkiksi Elisa Viaplay tarjoaa monenlaisia pakettiratkaisuja erilaisin hinnoin. Kannattaa tutustua myös erilaisiin Elisa Viihde tarjous -vaihtoehtoihin. Monen mielestä paras Elisa Viihde Viaplay tarjous on Elisa Viihde Viaplay -kokeilujakso kahdeksi viikoksi täysin maksutta. Tämän kokeilujakson aikana pääset tutustumaan Elisa Viihde Viaplay -palveluun ja voit päättää, haluatko jatkaa tilaustasi myös maksuttoman kokeilujakson jälkeen. Tällöin palvelu maksaa 12,99 euroa kuukaudessa.

Elisa Viihde Viaplay sisältää kiinnostavia alkuperäissarjoja. Näitä sarjoja et voi katsoa missään muualla kuin Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Palvelu sisältää myös erityisen laajan kotimaisten elokuvien valikoiman. Lisäksi siitä löytyy upea valikoima kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja. Sisältöä lisätään joka viikko. Yksi Elisa Viihde Viaplay -palvelun parhaista puolista on se, että yksi suoratoistopalvelu tarjoaa viihdettä koko perheelle! Se sisältöä voi nauttia niin tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla, pelikonsolilla kuin smart tv:lläkin.

Hyvä uutinen Elisa Viihde Viaplay -palvelusta kiinnostuneelle kuluttajalle on myös se, ettei tilauksen tekemiseen liity määräaikaisuutta, vaan tilauksen voi halutessaan perua milloin tahansa. Jos olet peruuttamassa tilausta kuukausimaksun vuoksi, varmista toisiko Elisa viihde alennuskoodi tai jonkinlainen Elisa viihde alennus sinulle huojennusta maksuihin. Erityisen edullinen vaihtoehto on Elisa Viihde Mini, joka maksaa kahden viikon maksuttoman kokeilujakson jälkeen ainoastaan 9,90 euroa kuukaudessa.

Viaplayn lisäksi Elisa tarjoaa myös Elisa Viihde Premium -palveluita. Elisa Viihde Premium sisältää tallenteita, suoratoistopalvelut sekä maksukanavia. Sen avulla voit katsoa tv-kanavia HD-laatuisesti. Elisa Viihde Premium + Elisa Viihde Viaplay maksavat yhteensä 24 kuukauden sopimuksella 597,60 euroa + avausmaksu 6,90 euroa eli 24,90 euroa kuukaudessa.

Jos kaipaat oikein erityisen viihdepläjäyksen, kannattaa sinun harkita Elisa Viihde Viaplay Total + Elisa Viihde Premium -paketin hankkimista. Näin pääset nauttimaan edellä mainittujen lisäksi myös monipuolisesta urheilutarjonnasta. Elisa Viihde Viaplay Total maksaa 17,49 euroa kuukaudessa ensimmäisen kuukauden ajan. Tämän jälkeen sen hinta on 34,99 euroa kuukaudessa. Elisa Viihde Premium maksaa ensimmäisten kolmen kuukauden ajan 12,45 euroa per kuukausi + 6,90 euron avausmaksu. Tämän jälkeen hinta nousee 24,90 euroon kuukaudessa. Kun siis tilaat Elisa Viihde Viaplay Total + Elisa Viihde Premium -yhteispaketin 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, tulee sille kokonaishinnaksi 567,15 euroa.

Katso kaikki Elisan liittymät ja Elisa liittymätarjoukset

Elisa Viihde ja suoratoistopalvelut

Elisa Viihde Netflix sisältää paljon mielenkiintoista sisältöä! Esimerkiksi You-niminen sarja hurmaa juuri nyt Netflixissä kolmannella kaudellaan. You on keskittynyt seuraamaan vaarallisen hurmaavan nuoren miehen elämää, joka haluaa pakkomielteisesti päästä sisään valitsemiensa ihmisten elämään keinoja kaihtamatta. Sarjan uudella kolmannella kaudella sarjan päähenkilöstä on tullut isä eikä uuteen elämäntilanteeseen sopeutuminen suinkaan suju ongelmitta.

Toinen Elisa Viihde Netflix -palvelun mielenkiintoisista tiivistunnelmaisista sarjoista on Kastanjamies. Tämän sarjan alussa tapahtuu raaka murha, jonka tapahtumapaikalta löydetään kastanjoista valmistettu hahmo. Tämä saa liikkeelle tiivistunnelmaisen tappajan ajojahdin, jossa riittää jännittäviä juonenkäänteitä. Sorjonen on oivallinen esimerkki siitä, kuinka Elisa Viihde Netflix tarjoaa myös oivallista kotimaista sisältöä! Tässä sarjassa päästään seuraamaan lahjakkaan rikostutkijan huikeaa työskentelyä. Ville Virtanen ei ole turhaan saanut hehkutusta Sorjosen roolistaan, sillä roolisuoritus on erityisen huikea eikä toista Sorjosta tule vastaan missään vastaavassa sarjassa!

Elisa Viihde HBO on uudistumassa. Tästä palvelusta löytyy runsaasti mielenkiintoista katsottavaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Voit katsoa Elisa Viihde HBO -palvelussa muun muassa ikisuosittua Tom and Jerry -sarjaa tai uppoutua sellaisiin murhamysteereihin kuin Five Days, The Night of ja No Offence. Lue esittely uudesta HBO Maxista!

Elisa Viihde Amazon Prime sisältää monia laadukkaita alkuperäissarjoja. Pääset nauttimaan Elisa Viihde Amazon Prime -palvelussa esimerkiksi sellaisista sarjoista kuin The Grand Tour, Treadstone ja Jack Ryan. Elisa Viihde Disney+ tarjoaa laajan valikoiman taattua Disney-viihdettä. Nauti vaikkapa legendaarisesta Topi ja Tessu -leffasta tai uudemmasta Disney-tuotannosta, kuten Raya ja viimeinen lohikäärme tai Urhea -leffoista.

Elisa Viihde Cmore tarjoaa Elisan asiakkaille pääsyn monipuoliseen Cmore-viihteeseen. Suomalaisesta viihteestä Cmoresta löytyy esimerkiksi humoristinen treffailun maailmaan sijoittuva Klikkaa mua -sarja, poliisimaailmaan sijoittuva Roba ja uusi Leena Lehtolaisen rikoskirjoihin perustuva Maria Kallio.

Elisa Viihde Youtube tarjoaa runsaan viihteen aarreaitan. Youtubesta löytyy hyvin monenlaista viihdettä musiikista monenlaisiin elämäntarinoihin. Youtubessa on mahdollista myös seurata sinua kiinnostavia kanavia. Youtubesta löytyy myös leffoja. Lapsille ja lapsenmielisille Youtubesta löytyy esimerkiksi hauska despicable Me 3 -leffa. Vakavampaa katsottavaa kaipaavalle voi sopia esimerkiksi The Fault In Our Stars -leffa. Vauhdikasta menoa kaipaavan kannattaa tutustua esimerkiksi Rambo: Last Blood -leffaan.

Elisa Viihde Yle Areena sopii suomalaiseen makuun. Loistavaa suomalaista viihdettä edustaa esimerkiksi Karppi-sarja, jossa nähdään Pihla Viitala Karpin roolissa tutkimassa hätkähdyttäviä rikoksia. Syksyllä 2021 Karppi-fanit ovat saaneet ilahduttavia uutisia, sillä sarjassa on julkaistu sarjan 3. kausi. Muita loistavia kotimaisia sarjoja ovat esimerkiksi ihmissalakuljetuksen maailmaan pureutuva Rahti ja Ivalo, jossa kamppaillaan tappavan viruksen kanssa.

Elisa Viihde Ruutu Ruudun kautta Elisan asiakas pääsee nauttimaan sekä kotimaisesta että ulkomaisesta viihteestä. Sairaalamaailmaan sijoittuva Syke on yksi Ruudun suosituimmista kotimaisista sarjoista. Tämän palvelun kautta on mahdollista nauttia myös kotimaisesta musiikista esimerkiksi Vain elämää -sarjan jaksojen kautta. Ulkomaisten sarjojen parhaimmistoa edustaa vankilamaailmaan sijoittuva Orange Is the New Black -sarja.

Kilpailuta myös puhelinliittymät

Elisa Viihde Sport

Elisa Viihde Sport tarjoaa runsaan valikoiman erilaista urheiluviihdettä! Elisa Viihde Viaplay Total sisältää maailman huippuluokan urheilua ja tämä paketti onkin monen penkkiurheilijan ykkösvalinta! Viaplay urheilun lisäksi Elisa Viihde Viaplay Total sisältää laadukkaita sarjoja, parhaita leffoja sekä parasta pohjoismaista viihdetuotantoa, kuten suosittuja alkuperäissarjoja. Elisa Viihde Viaplay Total -paketin hinta on 34,99 euroa kuukaudessa.

Elisa Viihde Eurosport vie Elisan asiakkaan Eurosportin maailmaan. Tämä paketti sisältää Eurosport 1- ja 2-kanavat ja Discovery+ Sport -suoratoistopalvelun. Paketin avulla pääset nauttimaan huippu-urheilusta vuoden ympäri. Voit seurata esimerkiksi olympialaisia, Leijonien kiekkotaisteluita sekä Grand Slam -tennisturnauksia. Pääset nauttimaan myös palkituista Discoveryn ja BBC:n dokumenteista. Ensimmäiset 12 kuukautta palvelu maksaa Elisan asiakkaille vain 2 euroa kuukaudessa. Tällöin sopimuksen kokonaishinnaksi tulee 24 euroa. Voit valita pakettiin myös kolmen kuukauden määräajan, jolloin maksat ensimmäisistä kolmesta kuukaudesta vain 3 euroa kuukaudessa. Valitsemasi määräajan jälkeen palvelu maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Voit myös tilata palvelun suoraan vain kuukaudeksi hintaan 9,99 euroa kuukaudessa.

Elisa Viihde C More tarjoaa Elisan asiakkaille näppärän tavan nauttia Elisa Viihde C More -viihdetarjonnasta TV-kanavien, Elisa Viihde -digiboksin, tietokoneen, kännykkä- tai tablettisovelluksen kautta. C Morelta löytyy myös runsas valikoima urheilua C More Sport ja C More Total -paketeista. Näiden pakettien avulla pääset nauttimaan esimerkiksi Formula 1 -kisoista ja huippujääkiekosta. C Moren pakettia on mahdollista myös päivittää kesken tilausjakson. Tämän ominaisuuden ansiosta voit päivittää tilaustasi esimerkiksi jääkiekon MM-kisojen tai MotoGP-kisojen aikaan, jotta pääset nauttimaan ajankohtaisista kisoista suoraan kotikatsomosta käsin. Paketin voi näppärästi päivittää tarvittaessa edullisempaan heti kisojen jälkeen.

Elisa Viihde V Sport tuo Elisan asiakkaiden ulottuville V sport -kanavien laajan urheilutarjonnan, kuten Jalkapallon Valioliigan ottelut, Huuhkajien jännittävät ottelut ja koripallon Euroliigan. Elisan asiakkaat voivat kokeilla palvelua maksutta 2-3 kuukautta. Elisa Viihde Liiga tarjoaa Elisan asiakkaille Telian liigapassin. Passin avulla asiakas saa käyttöönsä seitsemän urheilupainotteista kanavaa sekä studiokanavan. Elisa Viihde sm liiga tarjoaa nimensä mukaisesti jännittävän kattauksen sm-liigapelejä.

Katso myös: Bookbeat tarjoushintaan? 

Elisa Viihde sarjat ja leffat

Elisa Viihde sarjat ja leffat tarjoaa laajan kattauksen upeita sarjoja ja leffoja! Runsaasti keskustelua on viime aikoina herättänyt häräntappoase viaplay. Sarja perustuu Anna-Leena Härkösen romaaniin ja keskittyy tarkastelemaan 16-vuotiaan Allun elämää Pohjanmaan Torvenkylässä sijaitsevalla sukutilalla. Aluksi Allu kokee kesän pienessä kylässä rangaistuksena, mutta kun hän tapaa Kertun, tuleekin kesästä aivan toisenlainen kuin Allu etukäteen oletti.

Mädät omenat on kotimainen draamasarja psykologisella otteella. Sarja on julkaistu kesäkuussa 2021 ja sen ovat luoneet Roope Lehtinen, Mia Ylönen ja Mikko Pöllä. Sarjan ovat ohjanneet Pamela Tola ja Marja Pyykkö. Sen pääosissa nähdään Santeri Kinnunen, Satu Tuuli Karhu, Sonja Kuittinen, Marjaana Maijala sekä Armi Toivanen. Tarina sijoittuu vuoteen 1973 ja sen keskiössä on nuori Onerva, joka opiskelee sosiologiaa. Onerva kaapataan tarinan alussa ja hän huomaa pian olevansa lautalla matkalla mielisairaalaan. Tässä sarjassa voi kokea psykologisen kauhun tunteita.

Kannattaa tutustua myös pohjolan laki elisa viihde -sarjaan. Tämän kotimaisen draamasarjan on ohjannut Teppo Airaksinen ja tuottanut Noora Haatainen. Sen pääosissa nähdään Lauri Tilkanen, Iida-Maria Heinonen ja Anu Sinisalo. Sarja on julkaistu joulukuussa 2020 ja sen tarina kietoutuu Benson & Benson -nimisen asianajotoimiston maailmaan. Sarjassa ratkotaan hämäräperäisiä rakennusbisneksiä, joiden vuoksi Ritarinmäen-asuinalueen asukkaat ovat kärsineet vakavista terveysongelmista. Näiden bisnesten selvittelyn lomassa sarjan päähenkilö joutuu laittamaan koko elämänsä vaakalaudalle.

Turvalliseen netinkäyttöön F Securen Freedome VPN

Elisa Vuokraamo

Elisa Vuokraamo tarjoaa tuhansia leffoja käsittävän nettivuokraamon, josta löydät runsaasti kotimaisia leffoja sekä kovia kansainvälisiä uutuusleffoja. Voit joko vuokrata tai osaa leffoja omaksesi pienellä kertamaksulla. Maksun jälkeen pääset nauttimaan valitsemistasi leffoista kaikilla älylaitteillasi. Kun vuokraat leffan Elisa Vuokraamo -palvelun kautta, voit nauttia siitä seuraavat 48 tuntia. Tämän jälkeen vuokraoikeus katkeaa. Ostaessasi leffan omaksi Elisa Vuokraamo -palvelun kautta voit katsoa sitä rajoituksetta kaikilla älylaitteillasi. Löydät vuokraamosta viihdettä niin aikuisille kuin lapsillekin ja voit rekisteröityä vuokraamoon maksutta.

Elokuvien vuokraaminen Elisa Vuokraamo -palvelun kautta on melko edullista, etenkin jos hintoja vertaa leffateattereiden hintoihin ja jos katsojia on saman ruudun äärellä kerralla enemmän nauttimassa valitusta leffasta. Tyypillinen leffan vuokrahinta on noin viisi euroa ja ostohinta noin 14–17 euroa. Viiden euron vuokrahinnalla leffa on katsottavana seuraavat 48 tuntia, minkä jälkeen sen vuokra-aika päättyy.

Esimerkiksi ihastuttava lasten Petteri Kaniini: Kani karkuteillä -leffa maksaa SD-laadulla vuokrattuna 4,99 euroa ja HD-laatuisena 5,50 euroa. Jos ostat leffan omaksi, maksaa se 15,30 euroa. Suosittu Disney Cruella -leffa maksaa HD-laatuisena vuokrattuna 5,50 euroa ja omaksi ostettuna 16,90 euroa. Elisa Vuokraamo -palvelun kautta vuokrattuna lasten leffaillan ei tarvitse maksaa maltaita ja leffailtoja on mahdollista viettää tavallista useammin!

Myös aikuiset löytävät Elisa Vuokraamo -palvelun kautta runsaasti edullista ja mielenkiintoista viihdettä! Esimerkiksi Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva The War Below -leffa maksaa SD-laatuisena vuokrattuna 4,50 euroa ja HD-laatuisena vuokrattuna 5 euroa. Sen ostaminen omaksi maksaa 13,99 euroa.

UKK: Elisa Viihde

 • 1. Kuinka paljon leffan vuokraaminen maksaa Elisa Vuokraamossa?
  Leffan vuokraaminen Elisa Vuokraamossa maksaa yleensä noin viisi euroa. Hinta vaihtelee hieman sen mukaan valitsetko leffan SD- vai HD-laatuisena ja kuinka suositusta leffasta on kyse.
 • 2. Voiko Elisa Vuokraamosta ostaa leffoja omaksi?
  Kyllä voi. Leffan ostaminen omaksi Elisa Vuokraamosta maksaa yleensä noin 14–17 euroa.
 • 3. Tarjoaako Elisa Viihde omia alkuperäissarjoja?
  Kyllä tarjoaa. Esimerkiksi Anna-Leena Härkösen romaaniin perustuva Häräntappoase, kotimainen draamasarja Mädät omenat ja Pohjolan laki -draamasarja ovat sen alkuperäissarjoja.
 • 4. Soveltuuko Elisa Viihde urheilun ystävälle?
  Elisa Viihde tarjoaa monia urheilun ystävälle soveltuvia paketteja. Esimerkiksi Elisa C More Sport ja Elisa C More Total -paketit ovat loistava valinta urheilun ystävälle!
 • 5. Voiko Elisa Viihde -palveluita kokeilla maksutta?
  Joitakin Elisa viihde -palveluita voi kokeilla täysin maksutta. Esimerkiksi Elisa Viihde Viaplay tarjoaa kokeilujakson kahdeksi viikoksi täysin maksutta.
 • 6. Missä Elisa Viihde suoratoistopalvelussa voin katsoa You-Sarjaa?
  You-Sarja löytyy Elisa Viihde Netflix -suoratoistopalvelusta. Sarjasta on juuri ilmestynyt sen kolmas kausi.
 • 7. Onko Elisa Viihde tarkoitettu vain aikuisille?
  Elisa Viihde tarjoaa runsaasti viihdettä niin aikuisille kuin lapsillekin. Elisa Viihde sisältää monia lasten suosikkihahmoja ja runsaasti ikätasoista katsottavaa.
 • 8. Toimivatko Elisa Viihde -sisällöt myös offlinessa?
  Osa Elisa Viihde -sisällöistä on käytettävissä myös offlinessa. Esimerkiksi Elisa Viihde Viaplay -palvelusta löytyy offlineen ladattavia sisältöjä, joista pääsee nauttimaan myös ilman nettiyhteyttä.
Operaattori

Elisa

Ilmainen kokeilu?

Kyllä

Alennettu hinta liittymäasiakkaille?

Ei

Urheilu

Kyllä

TV-sarjat

Kyllä

Elokuvat

Kyllä

Suomalaista sisältöä?

Kyllä